Įkraunama...
Įkraunama...

Brangi kosmetika

Kuo vadovaujatės pirkdamos kosmetiką ar kūno, plaukų ir t.t. priežiūros priemones, kainuojančias keliasdešimt ar net kelis šimtus litų? Juk jos gali ir netikti jums? Ką tada darot?
Atsakyti
kažin ar dėl tokio klausimo reikėjo atidaryti naują temą ax.gif

o atsakant į jį tai koks skirtumas pigus ar brangus produktas- gaila jei nusipirkus jis netinka, bet juk nesandėliuosiu tai tiesiog metu lauk, atiduodu kam nors arba parduodu SM kosmetikos išparduotuvėje.
Atsakyti
Visada paprasau pirma meginuko, jei susigundau pirkti kokia labai brangia priemone, kurios kaina su dviem nuliais biggrin.gif Esu isbandziusi Lacome veido kremus, kadus - visiskai nepatiko, totali nesamone. Be to, turint jautria oda tai ir nera kito kelio, tik prasyt konsultanciu ir testuoti biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(fantamsagorija @ 2011 03 15, 09:37)
Visada paprasau pirma meginuko, jei susigundau pirkti kokia labai brangia priemone, kurios kaina su dviem nuliais  biggrin.gif  Esu isbandziusi Lacome veido kremus, kadus - visiskai nepatiko, totali nesamone. Be to, turint jautria oda tai ir nera kito kelio, tik prasyt konsultanciu ir testuoti  biggrin.gif

Aš irgi pirmiausia norėčiau gauti mėginuką produkto, kurio kaina man kiek per didelė. smile.gif O šiaip visada perku tai, ką galiu sau leisti. Nes mėtyti pinigus brangiems dalykams, po to netikus juos kaupti pas save tikslo nematau.
Pigesnės prekės negaila ir išmesti lauk, jeigu nėra kam perleisti..
Atsakyti