pas mus uzsake visam kursui, apie 70 vnt, po 20Lt kiekvienam reikes susimoket nuoma
man tai kazkaip nemazai atrodo, ir bereikalinga, juk ten tos konvejeris per tuos teikimus
... na bent jau VUKHF
QUOTE(Strielka @ 2006 05 04, 20:06)
pas mus uzsake visam kursui, apie 70 vnt, po 20Lt kiekvienam reikes susimoket nuoma
man tai kazkaip nemazai atrodo, ir bereikalinga, juk ten tos konvejeris per tuos teikimus
... na bent jau VUKHF 
Strielka, o kokia tema tu rasei?
Nezinojau, kad VUKHF bus daug grupiu su mantijom per iteikima
jau kazkaip net nebeidomu.
O 20 lt - daug? Pigiau tai galima nebent bulviu maisa isigyt
juk gal pirma ir paskutini kart gyvenime gaunam ta diploma... beje, pas mus keli asmenys atsisake dalyvaut iteikimuose, keli rengtis mantijas. Apsisprendimo reikalas.. Niekas nevercia aukot tu 20 lt
O 20 lt - daug? Pigiau tai galima nebent bulviu maisa isigyt
Musu visas kursas, baiges bakalauro studijas nuomavomes mantijas is Medicinos universiteto uz 20 Lt, is vakaro pasiemem issilyginom o po diplomu iteikimo atejo zmogus ir susirinko... lb gerai, kad nebereikejo nesti atgal. O va, magistro diplomu iteikimo ceremonijai universitetas pats zada pasirupinti t.y. VDU. Vakar sekmingai apsigynem magistro laipsni, o 26 diena busim diplomuoti magistrantai
QUOTE(Elzė @ 2006 02 21, 13:00)
reikia jau šiam šeštadieniui.
Su tom mantijos tai įdomiai. Pvz Vilniuje VPU po 6lt sako kad nuomuoja...
Su tom mantijos tai įdomiai. Pvz Vilniuje VPU po 6lt sako kad nuomuoja...
QUOTE(Supergirl @ 2006 05 03, 12:02)
o i ka kreiptis norint nuomotis is VPU??? Musu ir grupe nori mantiju, bet mantijos.lt 30lt/asm. Gal ir pigiau noretusi.
vdu mes mokesim po 10lt:)
QUOTE(Mojito @ 2007 06 07, 15:12)
vdu mes mokesim po 10lt:)
Na mums irgi siule VDU uz 10 Lt nuomotis togas, bet be kepuriu. Nuomosimes is kitur, nes kepures svarbiausia togos dalis
Kauniečiai www.mantijos.lt nuomoja po 30 Lt ir atveža kur reikia.
mano grupe irgi uz mantijas mokes po 30 Lt
prie VGTU tai buvo autobusiukas atvaziaves, kuris nuomavo mantijas