Mantijas galit issinuomot KMUSA. Mes - KMU studentai mokejom po 20 lt uz mantija+ kepuryte.
QUOTE(zuikiausia @ 2007 06 29, 14:13)
Mantijas galit issinuomot KMUSA. Mes - KMU studentai mokejom po 20 lt uz mantija+ kepuryte.
Mes nuomavomes is KMU tai mokejom po 25lt, mantijos buvo labai grazios
O mantijos is mantijos.lt pries KMU mantijas atrode baisios ir prastos.
sveikos mergaite!! o gal kuri zinote kus tu mantiju klaipedoje uzsisakyti??

Papildyta:
jei nesunku, kontaktus i az.aciu lbbbb!!!!!
Papildyta:
jei nesunku, kontaktus i az.aciu lbbbb!!!!!
QUOTE(Strielka @ 2006 05 04, 19:06)
pas mus uzsake visam kursui, apie 70 vnt, po 20Lt kiekvienam reikes susimoket nuoma
man tai kazkaip nemazai atrodo, ir bereikalinga, juk ten tos konvejeris per tuos teikimus
... na bent jau VUKHF 
Paskaitinejus kaip pigiai jus nuomuojates mantijas
Sveikos, gal gali duoti koki telefono nr. del mantiju Kaune. O KMUSA nuomotu KTU studentams?
QUOTE(zhmonija @ 2007 05 04, 22:53)
Nezinojau, kad VUKHF bus daug grupiu su mantijom per iteikima
jau kazkaip net nebeidomu.
O man labai gražu, kai VISI atsiimantys diplomus jas dėvi. Pasijaučia, kad universitetą, ne kokį darželį baigei
o MRU diplomu isklimems visai nemokamai dave
Mums irgi nemokamai duos
Sveikuciai ,
mes (vukhf) mantijas nuomavomes is www.mantijos-tau.lt po 30 Lt. Labai saunus vaikinukas priveze i reikiama vieta, reikiamu laiku. Turejo ir daugiau mantiju, leido pasimatuot ir pasirinkt ta vienintele labiausiai tinkancia. Mantijos grazios, svarios, islygintos ir tvarkingos (visos)...
Siandien jau atsiemem mantijas, o ryt zygiuosim pasipuose atsiimti diplomu
mes (vukhf) mantijas nuomavomes is www.mantijos-tau.lt po 30 Lt. Labai saunus vaikinukas priveze i reikiama vieta, reikiamu laiku. Turejo ir daugiau mantiju, leido pasimatuot ir pasirinkt ta vienintele labiausiai tinkancia. Mantijos grazios, svarios, islygintos ir tvarkingos (visos)...
Siandien jau atsiemem mantijas, o ryt zygiuosim pasipuose atsiimti diplomu
Mes nuomavomes is mantijos.lt buvo labai grazios
is visu grupiu graziausiai atrodem , kitu susiglamze buvo
, cia ne mano vienos nuomone , destytojai ir visa sale ta pastebejo
matyt kaip papuola
o mokejome tik 25Lt