Kadangi MB buvo tarp tų laimingųjų, o man baigimas nusimato kitąmet, nereikės rūpintis kur išsinuomot
TVM šiemet absolentams padovanojo mantijas
Kadangi MB buvo tarp tų laimingųjų, o man baigimas nusimato kitąmet, nereikės rūpintis kur išsinuomot
Na VU kiek žinau už 30Lt...
BEt kas iš to. Mūsų grupė nesinuomuoja. Liepė arba visiems arba nei vienam. O pas mus yra 2 tokie kuriems nereikia: tai seniųnas kuris nusipirko kostiumą už 600Lt (nori pademonstruoti) ir mergička- kuriai atseit tai nusižiūrėjimas iš JAV ir įrodinėk kad gudras kad tai JAV nusižiūrėjo nuo Europos univerų...
BEt kas iš to. Mūsų grupė nesinuomuoja. Liepė arba visiems arba nei vienam. O pas mus yra 2 tokie kuriems nereikia: tai seniųnas kuris nusipirko kostiumą už 600Lt (nori pademonstruoti) ir mergička- kuriai atseit tai nusižiūrėjimas iš JAV ir įrodinėk kad gudras kad tai JAV nusižiūrėjo nuo Europos univerų...
Šiemet, rektorius sakė, vu pasiūtos naujos mantijos, ir kurie šiemet gavo ar gaus diplomus, buvo su naujom- tai gerai atrodė- mačiau
Nes kai aš baiginėjau vdu, tai abejojome ar būsime su mantijomis, nes girdėjome atsiliepimų, kad labai baisios dažnai pasitaiko- ta prasme nublukę, nudėvėtos, etc..
Nes kai aš baiginėjau vdu, tai abejojome ar būsime su mantijomis, nes girdėjome atsiliepimų, kad labai baisios dažnai pasitaiko- ta prasme nublukę, nudėvėtos, etc..
QUOTE(Heart @ 2008 06 27, 20:28)
Kaip puiku
O aš visą laiką įsivaizdavau, kad mantijos apskritai tik teisės srities studentams priklauso.. o ne visiems, kurie irgi užsimano..
Klaipėdoje mantijas nuomoja Vakarų Lietuvos verslo kolegija
Man draugai pasiūlė, kad nuomotis ne univere - tai nuomavausi pas "Mantijos tau".
Labai fainai viskas. Nereikėjo rūpintis, atvežė mantijas, pasinaudojom, atidavėm atgal tiesiai prie univero ir viskas. Nereikėjo sukt galvos dėl to.
Labai fainai viskas. Nereikėjo rūpintis, atvežė mantijas, pasinaudojom, atidavėm atgal tiesiai prie univero ir viskas. Nereikėjo sukt galvos dėl to.
Vilniaus kolegija tai pasirupina nuoma, tiesiog keleta litu reikia susimoket uz diploma, priedeli mantijas ir ateiti i svente gerai nusiteikus
O mes pernai Šiauliuose nuomavomės iš Mantijų-nuoma.lt. Taip pat patiko tai, kad atveža į vietą, po šventės pasiima - jokio rūpesčio. Kaina taip pat nesikandžiojo - po 30 lt mokėjom. Be to ten ir kelis modelius ir kelis dydžius galima pasirinkti. Man asmeniškai viena rūšis tai nelabai patiko (pelerinos), bet čia jau skonio reikalas...
mes penktadienį gavom diplomus, tai irgi buvom su mantijom nuomavomės iš kauno berods atvežė už 40 ar 50Lt