Įkraunama...
Įkraunama...

Ant užpakaliuko rausvos šerpetojančios dėmės

Laba diena,

Norejau jusu konsultacijos.
Ant 1m. 10 men. vaiko uzpakaliuko (kur baigiasi uzpakaliukas ir prasideda kojyte, ties odos rauksle, ir ant pacio uzpakaliuko sedmenines dalies), taip pat zemiau ant kojyciu, per kojyciu lenkimus atsirado rausvu demiu. Jos is pradziu buna tieisog raudonos, veliau ima serpetoti.
Patepus Essex teplau riebiu, jos labai sumazeja. Buvo net beveik visai isnyke. Atejusi gydytoja pediatre pasake, kad tai gali buti alergija morkoms arba pieno baltymui.... Piena karves geriame nuo 1 m., bet neriebu, ir anksciau jokiu berimu nebuvo. Morku atisakeme, buvo beveik isnyke berimai, vakar vel atsirado.
Ar tai gali buti nuo pampersu arba slapimo - mokomes ant puoduko, palieku diena viena pampersa, bet man rodos, aukle kartais vaka laiko ilgiau su pampersu nei deretu, nes jis buna labai sunkus, kai parejusi is darbo ji patikrinu.

Aciu.

Atsakyti
Pampersai ir šlapimas (jei ilgai nekeičiamos sauskelnės) gali sąlygoti bėrimą, tačiau tokiu atveju paprastai bėrimas atsiranda tik tose vietose, kur buvo sauskelnės. Gal Jūsų vaikutis alergiškas dar kokiam nors maisto produktui. Pasikonsultuokite su vaikų alergologu. Jei tai ne alerginės problemos, tuomet kreipkitės pas dermatologą.
Atsakyti