
1. Nelabai man patinka toks didelis sėklų gausumas, aš jų mažiau dedu ir nieko

2. Vandens irgi pradėjau pilti mažiau, ne santykiu 1:1, o 1:0,5. Tai yra miltų beveik dvigubai daugiau.
3. Jau dabar nebesveriu kruopščiai taip miltų ar vandens šiai duonai, nors batonui -sveriu. Dedu maždaug iš akies, kad tešla tokia tirštoka, bet neformuojama būtų. Nebuvo, kad kas nors nesigautų.
4. Kartais man reikia ją ilgokai pakildinti jei vėsiau namie, net daugiau nei 12 val. Laukiu kol pakils dvigubai.
5. Labai džiaugiuosi silikonine forma, ją pirkau IKI, kainavo lyg tai 22Lt. Pati forma man patinka ir neprisvyla, nereikia nieko tiesti, kepimo popierius mane kartais pavesdavo.
Čia diskutavote apie cukrų, šaukštelio tikrai mažoka, aš dedu žymiai daugiau, bet ji nėra saldi.