Įkraunama...
Įkraunama...

Duonos kepėjos renkasi čia

QUOTE(xsmalsutex @ 2011 04 10, 16:08)
m o tada rye flour cia tai ruginiai kaip suprantu ane

Papildyta:
va kepiausi dabar su medumi pyraga kaip meduoli ir niekaip negalejau nustatyti programa 1500g tai palikau 1000g svorio ir ka pasakysit virsus neiskepe o apacia skani ikisau i orkaite gal baigs kepti gaila but ismesti puse:( mokina ta duonkepe vis

del nepavykusio medaus pyrago jau zinau klaida pati kalta 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(xsmalsutex @ 2011 04 10, 13:50)
is anglu kalbos issiverciau va strong wholemeal bread flour kaip supratau rupus miltai bet kazin kokie ar ruginiai ar kvietiniai

Čia bus stambaus malimo kvietiniai miltai wink.gif O jau rye flour- bus ruginiai wink.gif
Atsakyti
QUOTE(laurechka @ 2011 04 10, 16:51)
Čia bus stambaus malimo kvietiniai miltai wink.gif O jau rye flour- bus ruginiai wink.gif

aciukas labai atai kai kepiau idejau rupiu ruginiu miltu nesupratus ir nieko man ten nesigavo aciukas uz patarimus ir sauni temele thumbup.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Nerutė @ 2011 04 09, 21:23)
o sitos nebandei?
http://nataliuncik.b...inio-duona.html

as tik dedu dar 2 v. s. salyklo ir 600 ml vandens (ne 510 ) cia irgi ne mano ismislas, Nataliuncik toks pirminis variantas buvo ir man labai prigijo tai ir nebekeiciu  blush2.gif  visi kiti ingredientai tie patys, tik su miltais kartais varijuoju - kartais dedu visus 400 gr kvietiniu, kartais 200+200 smile.gif kaip norisi smile.gif

ačiū 4u.gif reiks bandyt smile.gif man salyklas irgi būtinas duonytei biggrin.gif bet aš tamsaus mišinio neturiu doh.gif gal jį galima pasidaryt kažkaip namie g.gif bent apytiksiai g.gif
Atsakyti
QUOTE(elelele @ 2011 04 11, 07:22)
ačiū 4u.gif  reiks bandyt smile.gif man salyklas irgi būtinas duonytei biggrin.gif  bet aš tamsaus mišinio neturiu doh.gif  gal jį galima pasidaryt kažkaip namie g.gif bent apytiksiai g.gif


va čia jo sudėtis
http://www.delona.lt...usis-200-g.html

nežinau tik kur skaldytų grūdų imt, bet visą kitą daug maž galima susidėt pačiam
Atsakyti
QUOTE(keistuole @ 2011 04 11, 07:27)
va čia jo sudėtis
http://www.delona.lt...usis-200-g.html

nežinau tik kur skaldytų grūdų imt, bet visą kitą daug maž galima susidėt pačiam

ačiū 4u.gif 4u.gif taip ir maniau, bandysiu su tuo ką turiu smile.gif
Atsakyti
Merginos, as uzraugiau rauga pagal Malsenos recepta, pastovejo gal kiek ilgiau nei 72 val, ir daba jis man kazkoks skystokas... Ar bandyti su juo duonele ar dar prideti miltu ir parauginti dar para? blush2.gif
Atsakyti
Sveikos,
kaip patebėjau, tai šioj temutėj beveik visos kepat duonikę iš raugo.. O gal kas kepat su sausom mielėm, duonkepėj? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(liepsnelee @ 2011 04 11, 14:47)
Sveikos,
kaip patebėjau, tai šioj temutėj beveik visos kepat duonikę iš raugo.. O gal kas kepat su sausom mielėm, duonkepėj?  ax.gif


as kepiau duonkepej: Surio duona, Kiausinine duona, Vyru duona, Aviziniu duona ir visokius batonus. Siandien iskepiau duonyte su svogunais,kvepia skaniai,tikiuosi ir skonis bus toks pat,neragavau,dar karsta.
Atsakyti
QUOTE(liepsnelee @ 2011 04 11, 14:47)
Sveikos,
kaip patebėjau, tai šioj temutėj beveik visos kepat duonikę iš raugo.. O gal kas kepat su sausom mielėm, duonkepėj?  ax.gif


na bent dauguma būtent taip ir pradėjom mirksiukas.gif
Atsakyti
Ačiū, kad atsiliepėt 4u.gif O kaip duonikės svorį maždaug paskaičiuojat? Gal miltus dvigubinat? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Banoli @ 2011 04 11, 13:45)
Merginos, as uzraugiau rauga pagal Malsenos recepta, pastovejo gal kiek ilgiau nei 72 val, ir daba jis man kazkoks skystokas... Ar bandyti su juo duonele ar dar prideti miltu ir parauginti dar para? blush2.gif

Tai gal kasnors pasufleruos? 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti