Įkraunama...
Įkraunama...

herpesas (genitaliju)

Ketvirtadieni uzsiiminejau oraliniu seksu.Penktadieni pradejo skaudet klitori neimanoma net ant sono atsigult buvo,sestadieni tas pats.Sestadieni partneriui ant lupos atsirado herpesas.Sekmadieni pastebejau jog isbere vandeningom puslytem ant lytiniu lupu,aplink maksties prieengi ir aplink isange. Pirmadieni jos turbut truko ir pasidare kaip opeles (slapiuoja) ir labai skausmingos. Skausmas labai astrus,nakti neimanoma uzmigti...Vaistininke patare naudot Acic 400mg 4 kartus per para kas 6 valandas ir tepti tepaliuku Acyclovir Stada 5 kartus per diena kas 4 valandas. Ar gerai elgiuosi? Per kiek laiko tiretu praeiti si liga,nes labai skausminga.. verysad.gif Gal dar zinote kokiu efektyviu priemoniu? Ar plauti lytinius organus (plaunant labai skauda). Slapinantis skausmas buna nezmoniskas,net akyse temsta sad.gif Ar tai tikrai herpesas?
Atsakyti
Pagal Jūsų apibūdinimą tai tikrai turėtų būti herpes infekcija. Vaistininkė Jums rekomendavo tinkamus preparatus, tačiau vartokite Acic 400 mg kas 4 val. (5 kartus per dieną). Vietoj Acic labai gerai tiktų ir Valtrex.
Epizodas turėtų praeiti (užsitraukti erozijos) per 4-10 dienų. Pirmas epizodas gyvenime paprastai būna sunkiausias ir trunka ilgiausiai. Šiam virusui būdinga, kad patekęs į organizmą jis jame lieka visam gyvenimui kartais nuo karto reaktyvuojasi ir sukelia naujus bėrimus. Vaistai padeda greičiau nugyti bėrimams.
Erozijos yra labai skausmingos. Galite pabandyti prieš šlapinantis ar prausiantis užtepti erozijas cinko oksido tepalu.
Jei norite tikrai įsitikinti, kad tai herpes infekcija, kreipkitės į specialistą dėl papildomų tyrimų atlikimo. Be to, norėčiau Jus informuoti, kad esant lyties organų herpes infekcijai, priešvirusiniai vaistai (Valtrex) yra kompensuojami 50 procentų.
Atsakyti