Įkraunama...
Įkraunama...

Pediatrai Naujininkų poliklinikoje

Sveikos 4u.gif

Papasakokit man apie naujininkų poliklinikos masažistes//us ?? Pas ką geriausia eiti su kūdikiu???
Atsakyti
QUOTE(Arenga @ 2011 04 01, 11:38)
Sveikos  4u.gif

Papasakokit man apie naujininkų poliklinikos masažistes//us ?? Pas ką geriausia eiti su kūdikiu???




Ne pas viena blink.gif . Prasikyte siuntimo i Pylimo poliklinika mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(agne3 @ 2010 09 06, 12:07)
Mes pas Zupkauskiene. Jei ateini anksciau 15 min vis subara, nors uz duru nieko nera. Mano nuomone, vaikeliui skiria mazai demesio.

drinks_cheers.gif
Ji bardavo mus visada, jei ateini neuzsirases, nors vaikas karsciuoja....arba nakti skaudejo ausyte ir reikia siuntimo pas LOR...
Bardavo, kad issygydydavom be antibiotiku, nors ji visuomet juos buvo skyrusi (oi,
kaip baisu, vaikas koseja net 10 dienu, o jus negeriat antibiotiku...taip kankinti vaika....)
Pavargau nuo nuolatiniu priekaistu ir persirasiau pas superine gydytoja thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rūtelė.ramunėlė: 14 vasario 2013 - 18:09
QUOTE(rūtelė.ramunėlė @ 2013 02 14, 18:07)
drinks_cheers.gif
Ji bardavo mus visada, jei ateini neuzsirases, nors vaikas karsciuoja....arba nakti skaudejo ausyte ir reikia siuntimo pas LOR...
Bardavo, kad issygydydavom  be antibiotiku, nors ji visuomet juos buvo skyrusi (oi,
kaip baisu, vaikas koseja net 10 dienu, o jus negeriat antibiotiku...taip kankinti vaika....)
Pavargau nuo nuolatiniu priekaistu ir persirasiau pas superine gydytoja  thumbup.gif


Jei ne paslaptis, pas ką ir kur jūs šiuo metu lankotės?
Atsakyti
Neaktyvi si tema, bet visvien pasiskaysiu smile.gif
Turiu maza leliuka, pasiskaicius geru atsiliepimu uzsirasiau pas Sepetiene. Tris kartus su ja jau teko bendrauti ir visus kartus esu baisiai supykus. Ko paklausi - to negausi. Pasiputus kazkokia, vaizduoja baisiai protinga, o is tikro net i klausimus neatsako.
Nezinau, gal cia man taip pasitaike, gal jai mano vyras patinka biggrin.gif , nes mes abu su vyru vaikeli vezame, bet su manim toks jausmas ji net kalbeti nenori.
Per pirma vizita, kai vaikui buvo 5 dienos - ji mus siunte i lauka valandai laiko, prie salciu (buvo ziema). Visur gi raso, jog palaipsniuj vaikuti reikia pratinti prie salto oro.
Klausiau del vitamino D, kiek duoti, atsakymo negavau. Perklausiau, vel nieko neatsake - liepe sakyti seselei. Juk ne is lempos tokie atsakymai turi buti duodami.
Del maitinimo irgi man nieko neatsake, seselei liepe kalbeti. Ka sesele atsake - jai netiko, bet pati normalaus atsakymo matosi, kad net nezino. Sako, as juk jums Hipp lankstinuka daviau, ten parasyta (as turiu namie ir normaliu knygu, o ne reklaminiu lankstinuku, skaityti tai moku, bet jei klausiu daktares, tai norisi normalaus atsakymo. Be to, ko jos klausiau, tai tame lankstinuke nebuvo tos info)
Nezinau, gal kam si daktare ir gera, bet man tikrai nepatinka, arba jai nepatinku as.
Atsakyti
QUOTE(rūtelė.ramunėlė @ 2010 01 12, 23:20)
Labas, Oniukai 4u.gif
Mes pas Griniene  thumbup.gif
Labai atsakinga. O kaip su vaikais moka bendrauti, vardus visu atsimena, pakalbina, tokia fainulka.
Eini kaip pas drauge - -nebijai, kad apsauks, saipysis (su sesute tarpusavy is tavo gydymo budu).
Isklauso tavo nuomone, pasiulo savo gydyma.
Kai tik atejom, iskart pasakiau, kad pries antibiotikus. Tai niekad ir nekiso (nebent kartais israso i receptu knygute, bet sako pati ziurek, jei reiks nusipirksi), ir net giria, kad be ju issigydom. ax.gif
Tikrai nuosirdziai patariu. mirksiukas.gif
Papildyta:

Ka tu tiki, ir as ir tu ja pazistam. Na nebent mamyte kazkuo jai atsilygina. mirksiukas.gif

Nezinau kodel jums pasake kad ji nebedirba,mes iki siol pas ja lankomes ir esam labia patenkinti,nebuvo per 6 metus nei karto kad ji neteisingai diognazotu lyga,ar nesant reikalui paskirtu antibiotikus.Kiekvienam skirtingai,bet mes apie geresne gydytoja ir svajot negalim.
Karta teko lankitys pas d.Grinienie.tai irgi paliko labia gera ispudi.
Papildyta:
QUOTE(agne3 @ 2010 09 06, 11:07)
Mes pas Zupkauskiene. Jei ateini anksciau 15 min vis subara, nors uz duru nieko nera. Mano nuomone, vaikeliui skiria mazai demesio.

Tikrai toks jausmas kad mes apie skirtingas daktares kalbam.nes as jai esu uzsirasiusi pas ja 15h o ateinu 13.30 ji visada mane priima ir maloni visada buna.Aisku jai daug zmoniu tai laukiu tol kol ateis mano eile,bet jai zmoniu nedaug tai priema ir anksciau laiko,o jai jau laiku negaliu ateit tai pasiskambinu jai ir pasakau kad pavelosiu,ir kai ateinu pavelavus,(bet perspejus)be eiles priima.
Atsakyti
Laba diena, permetęs temą, susidariau nuomonę, kad geriausia užsirašyti Naujininkų poliklinikoj pas Grinienę arba Golovanovą. Bet neradau jokių nuomonių apie Sąžinienę arba Šepetienę - gal kas galit kažką apie šias daktares pakomentuoti?
Atsakyti
Labai dziaugiuosi, kad pagaliau prisiruosem iseiti is Zupkauskienes. Kazkaip buvom prisirise, nes nuo gimimo priziurejo du musu vaikucius. Is pradziu buvo labai maloni, saldi, paskambindavo net priminti, kad reikia atvykti ar pan. Bet ilgaainiui pradejo kliuti, kad daktare daznai per skirtingus priemimus priestaraudavo sau ir apsimestinis saldumas su visais, nors budavo prie musu apkalbedavo kitas mamas. Rupescio budavo tik tiek, kad ko paprasysi, ta gausi, bet pavyzdziui net neuzsimine per ilga laika, kad vaikui daznai sloguojant reikia pasitikrinti adenoidus. Veliau is daktares elgesio pradejo matytis kazkoks nepasitenkinimas ir priverstine sypsena. Galiausiai, kai atsiemem kortele vestis i kita klinika, paaiskejo, kad daktare, besisypsodama i akis, tuo metu i kortele rase neadekvacius dalykus apie nepakankama vaiko mityba, nors musu vaikutis alergiskas, jam daug ko negalima ir as jam visada gaminu pati namie, visad suku galva, ka tik prigalvoti, kad ta mityba paivairinti. Geriau daktarei neuzsiminkit, kad davet vaikui koki naturalu jogurta is parduotuves, nes cia ne maistas ir busit apkaltinta neprieziura. Zodziu labai pikta del veidmainystes. Persirase pas kita daktare buvom labai nustebinti, kad galima taip profesionaliai ir demesingai bendrauti.
Atsakyti