Įkraunama...
Įkraunama...

Breketai *** 38 tema

Kviečiame jungtis jau 38-ojoje breketuotų šypsenų temoje 4u.gif

user posted image

user posted image

Mes turime savo fotoalbumą, kuriame dalinamės pokyčiais pakeliui į gražią šypseną. Prisijungimo duomenys suteikiami tik aktyviai bendraujantiems temoje, įtrauktiems į sąrašą ir ketinantiems pasirodyti forumo dalyviams

MŪSŲ GYDYTOJAI

KAUNAS
Rasa Damušienė, 8-686-65072, Kauno ortodontijos centras, Savanorių pr. 60
Dalia Smailienė, 8-37-330533, Šv. Apolonijos stomatologijos centras, Minties rato g. 11b
Dalia Latkauskienė, 8-615-71197, Kauno ortodontijos centras, Savanorių pr. 60
Ieva Buškienė, 8-37-387560, KMUK Ortodontijos klinika, J.Lukšos-Daumanto g. 6
Eglė Zasčiurinskienė, 8-37-387560, KMUK Ortodontijos klinika, J.Lukšos-Daumanto g. 6
Viktorija Krušinskienė, 8-37-378379, Ortodontijos klinika, Baltijos g. 42
Alė Gaidytė, 8-687-50735, KMUK Ortodontijos klinika, J.Lukšos-Daumanto g. 6
Irma Andžiulienė, Neodenta, 8-37-755075, Baltų pr. 49A
Skirmantė Obelienienė, Kauno Šilainių poliklinika, Baltų pr. 7/R. Vėbrienės odontologijos kabinetas, Pakraščio g. 21, 8-687-12077

VILNIUS
Mindaugas Šarva, 8-5-2715367, "Domus dentes", Vytauto g. 46/1-2
Dalia Latkauskienė, 8-615-71197, 8-5-2760725,"Vilniaus implantologijos centras", Polocko g. 21/Žvirgždyno g. 1
Eugenija Bučinskienė, 8-610-11222, 8-686-69966 "Dantų harmonija" A.Juozapavičiaus g. 6A
Janina Stoma, 8-614-36878, K.Ladygos g. 1-123
Vita Budrienė, 8-615-71197, 8-5-2760725,"Vilniaus implantologijos centras", Polocko g. 21/Žvirgždyno g. 1

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo aistuliaa: 13 kovo 2011 - 22:59
Kaip pavasariškai! Dėkui. wink.gif
o pas mane tai stalčius darosi, pasak tėt, bet kad kažkaip nežinau, pati to nelabai matau, nors specialiai žiūrėjau į veidrodį dėl to. smile.gif
Atsakyti
Labas rytas,

pirmadieni ir nauji namuciai, kaip smagu...

pas mane atrodo niekas nesikeicia... bet pazadu greit pasirodyt vel jums ir gal jus bent maza zingsneli pastebesit...
Atsakyti
4u.gif parsiroglinu ir aš į naują pavasarišką temutę su pavasariškai džiugia nuotaika - pagaliau jau ir aš matau teigiamus poslinkius savo šypsenoje biggrin.gif , taip ilgai į priekį išlindęs apatinis žandikaulis pagaliau nusileido viršutiniam ir "lenda jam po padu" thumbup.gif Matysim kaip šį poslinkį įvertins ortodontė, nes iki šiole mudviems nelabai sekėsi pajudinti tą užsispyrėlį iš vietos ax.gif , tai ji paskutinį kartą keisdama viršutinį lanką dėjo "tai ko nemėgsta taikyti", bet sakė kitaip nieko nebus - ir pasirodo buvo teisi rolleyes.gif
O į savo paauglio šypseną negaliu atsižiūrėti wub.gif , tiesa mažojo mokinuko laukia tas pats kelias ateityje unsure.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ~Artemidė ~: 14 kovo 2011 - 09:34
Aš irgi jungiuosi į naują temą thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Pas mane pokyčių lyg ir nematyti, vakar maudė apatinius dantukus ir tiek, laukiu vizito kitą antradienį, tik neįsivaizduoju ką darys per jį man smile.gif
Atsakyti
O as savaitgali su dantu sepetuku bevalydama taip sugebejau isitrenkti i priekinius dantis, kad vienas virsutinis dar ir dabar skauda, o apatini priekini nusiskeliau siek tiek. doh.gif sad.gif
Atsakyti
QUOTE(inggusik @ 2011 03 14, 10:44)
O as savaitgali su dantu sepetuku bevalydama taip sugebejau isitrenkti i priekinius dantis, kad vienas virsutinis dar ir dabar skauda, o apatini priekini nusiskeliau siek tiek. doh.gif  sad.gif

aš žinok irgi sugebu priekinius dantis taip apdaužyt..o jausmelis tai dieve dieve, lyg kas su lopeta per zūbus užvažiuotų..taip ir išsimušiu juos kada, net breketų nebereiks
Atsakyti
O as savaitgali su dantu sepetuku bevalydama taip sugebejau isitrenkti i priekinius dantis, kad vienas virsutinis dar ir dabar skauda, o apatini priekini nusiskeliau siek tiek. doh.gif  sad.gif

nuskelei?
Atsakyti

Sugebu priekinius ir aš susidaužyt valydamasi doh.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(aistuliaa @ 2011 03 14, 12:00)
Sugebu priekinius ir aš susidaužyt valydamasi  doh.gif  biggrin.gif

o aš dar sugebėjau elastiką bevalgydama praryt doh.gif
Atsakyti
pagaliau prisiruosiau nufotografuoti dantuku... manau jei kas padetu (nelabai as gaudausi su foto ikelimu) kelciau tiesiai i tema ir aptartume mano mokycius...
Atsakyti
QUOTE(asta_pasta_prakasta @ 2011 03 14, 12:19)
o aš dar sugebėjau elastiką bevalgydama praryt  doh.gif

Pirmiausia tai ačiū Aistulia už naują temą wub.gif o asta_pasta_prakasta, elastikus reik nusiimt valgant biggrin.gif taip geriausiai apsisaugot nuo jų prarijimo biggrin.gif
Atsakyti