Įkraunama...
Įkraunama...

Kam lengviau išrinkti vardą ?

QUOTE(Saloniki @ 2009 07 21, 19:25)
Turbūt tikra ragana esu, bet jei man vardas nepatiktų, tai niekaip su tėvelio sprendimu nesusitaikyčiau, vis tiek kompromiso reikia  biggrin.gif .
Šiaip manau, kad vardą lengviau mergaitei išrinkti, štai mergaitiškų atsargoje turiu gal 10, o berniukiškus tik kokius 3  ax.gif .

Tada ir aš ragana doh.gif

Maniškio pozicija - tu gimdai, kenti, tai tu ir renki, tik jei jam visai netinka, aišku atrandamas kompromisas mirksiukas.gif

Tai o gal kaip tik sunkiau iš dešimties nei iš trijų išrinkti? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Šelmė @ 2009 07 21, 19:53)
Tada ir aš ragana doh.gif

Maniškio pozicija - tu gimdai, kenti, tai tu ir renki, tik jei jam visai netinka, aišku atrandamas kompromisas mirksiukas.gif

Tai o gal kaip tik sunkiau iš dešimties nei iš trijų išrinkti? g.gif

Ai ne, iš tų dešimties galima burtus traukti, ir kompromisą lengviau rasti biggrin.gif .
Bjauriau, kai kuris iš tėvų nori vieno ir tik to vieno blink.gif . Tiesa, vieną giminaitį pavyko perkalbėti (žmona buvo nelaiminga, bet jis jai nepasidavė lotuliukas.gif ) ir krikšto dukrai vardą padėti išrinkti, manęs paklausė mirksiukas.gif .
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Saloniki: 22 liepos 2009 - 21:14
Bent jau mūsų atveju, tai mergaitėms radom bent 10patinkančių variantų,o su berniukais tai ne kas blush2.gif doh.gif
Atsakyti
Kol kas rinkom berniukam vardus... Pirmam lengvai, antram rinkomes is dvieju vardu biggrin.gif O kaip butu su mergaitem, tai nezinau...
Atsakyti
Mergaitei tikrai lengviau išrinkti gražą vardą smile.gif
Atsakyti
As taip pat manau, kad mergaitei lengviau, net nezinau kodel ax.gif
Atsakyti
mergaitei
Atsakyti
Aš igi manau, kad mergaitei, nes paprasčiausiai daugiau gražių vardų yra.
Atsakyti
O mes turėjom krūvą vardų berniukui ir tik vieną mergaitei. Paaiškėjo, kad turėsim mergaitę. Tai tikriausiai tą vienintelį vardą ir duosime, nes gražesnių nei vienas nesugalvojam ir niekus nerandam ...
Atsakyti
Ne nuo lyties priklauso, o nuo vardo smile.gif
Atsakyti
QUOTE(kristinele86 @ 2009 08 13, 19:26)
Aš igi manau, kad mergaitei, nes paprasčiausiai daugiau gražių vardų yra.

drinks_cheers.gif Kai sudarinejom sarasus, tai mergaitisku vardu sarasas buvo beveik triskast ilgesnis uz berniukisku.
Atsakyti
O man kaip tik berniukui varda isrinkti lengviau...
Atsakyti