Mums lengviau mergytei buvo.
Sūnui pagrindinė užduotis buvo, kad gražiai derėtų prie pavardės (kuri yra kaip gan populiarus vardas), tai sudėtinga buvo išrinkti tinkamą. Kai laukėmės antrojo lekiuko, mergytei nuo pat pradėjimo žinojom vardą, o berniukui neturėjom nei vieno abiems tinkančio varianto...
Mums tai berniuko buvo lengviau isrinkti varda. Irgi ziurejom, kad prie pavardes tiktu ir reiksme kokia vardo. Kai laukem sunelio turejom pora variantu, o kai jis gime viena pasilikom ir dar ligonineje uzraseme varda
O dabar laukiames mergaites ir jokio varianto neturim
Nezinau kas bus ir kaip issirinkti

OI.kaip sunku buvo isrinkti

na, man mergaitej issirinkt nebuvo problemu, si kart laukiam berniuko, ir vardu - nulis, gims be vardo mazius

Man tai atrodo sunkiau berniukui. Turiu mergaite, varda jau žinojau prieš N metų. Dabar manau mergaitei nebutų problemų surasti gražų varduką, o vat berniukui manau būtų sunku. Visada ilgi vardai būdavo gražūs, o dabar jau kitaip atrodo.
Vienodai sunku,laukiau mergaitės laužiau galvą,kai berniuko irgi tas pats,o dar reikia kad ir vyrui tiktų vardai,tai būdavo pasakau kelis viską išbrokija ir vėl viskas iš naujo,kol galų gale išsirinkom.
Man sunkiau berniukui.
Mergaitei nemažai gražių vardų man yra,o vat berniukui... Atrodo viena gražų išgirstu,bet po kiek laiko jis nebepatinka...

QUOTE(Saloniki @ 2009 07 23, 00:13)
Mano vyras norejo vieno ir tik to vieno vardo mergaitei. Man tas vardas visai patiko, bet zinojau grazesniu, tai sumasciau, kad galetume dar antra trumpa pacios parinkta varda duoti. Vyras sutiko.
O del berniuko vardo jau as buvau uzsispyrusi ir sakiau, kad vienas is dvieju variantu. Leidau vyrui pasirinkti

Jei rinkciau viena, tai tikriausiai butu sunkiau mergaitei isrinkti, nes daug daugiau graziu mergaitisku vardu randu. Sunku butu isrinkti pati paciausia

QUOTE(Ruby Tuesday @ 2011 07 07, 16:51)
Mano vyras norejo vieno ir tik to vieno vardo mergaitei. Man tas vardas visai patiko, bet zinojau grazesniu, tai sumasciau, kad galetume dar antra trumpa pacios parinkta varda duoti. Vyras sutiko.
O del berniuko vardo jau as buvau uzsispyrusi ir sakiau, kad vienas is dvieju variantu. Leidau vyrui pasirinkti
Apsisprendeme gal menesi pries gimstant suneliui, tai kai gime, net nesvarsteme.
Jei rinkciau viena, tai tikriausiai butu sunkiau mergaitei isrinkti, nes daug daugiau graziu mergaitisku vardu randu. Sunku butu isrinkti pati paciausia

O man buvo atvirkščiai- panelės vardas buvo išsapnuotas ir iščiūčiuotas. Na o bernelio vardą teko rinkti vos ne tris mėnesius, kol jau nervai neišlaikė ir šeimos taryba nusprendė- gerai, tikrai toks:)