Įkraunama...
Įkraunama...

Sporto klubai Kaune-VII

Sveikutes

gal kuri lankosi sporto klube Top dance Kęstučio gatvėje. Mane domintų atsiliepimai apie body flex užsiėmimus šiame klube. 4u.gif
Atsakyti
Sveikos Kaunietes,

Gal kas nors man pasimetusiai galetu padeti issirinti sporto kluba SILAINIUOSE Kaune ?

Mane domina tik AEROBIKA, ant treniruokliu jau nebenoriu verysad.gif

Tai gal zinot ir galetumete patarti kur galima butu nebrangiai ir smagiai Silainiuose papulti i Aerobines treniruotes ? mirksiukas.gif

Visai salia mano namu maciau yra kazkoks sporto klubas EKSTRA TONUSAS , gal kam nors teko apie ji kazka girdeti ? Gal kartais ten vyksta tokios treniruotes , man butu labai patogu, nes vos 2 minutes kelio iki ten. blush2.gif

Susiradus interete ju kontaktus banziau skambinti , bet kad ju telefonas nebeveikia, o ir internetinis ju puslapis nebeaktyvus jau verysad.gif

Ir visgi i Aerobika labai noreciau, tai gal kazka galetumete parekomenduoti Silainiuose ?

Is anksto aciu labai wub.gif

gathering.gif
Atsakyti
QUOTE(**romantika** @ 2012 04 23, 13:41)
Mane domina tik AEROBIKA, ant treniruokliu jau nebenoriu  verysad.gif

www.leta.lt
Atsakyti
Šilainiuose ir aš galiu parekomenduoti "Letą", man patiko kalanetikos ir pilateso treniruotės, tik kad kainos kandžiojasi schmoll.gif O aerobika pigiau. Jei netingėčiau, tai pati dabar eičiau išbandyti "Bodyhouse" - yra ir pilatesas, ir aerobika. Kada nors tikrai nueisiu biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(**romantika** @ 2012 04 23, 13:41)
Gal kas nors man pasimetusiai galetu padeti issirinti sporto kluba SILAINIUOSE Kaune ?

O baltai?
Ten lankau jau antri metai. Patinka ir nesiskundžiu tikrai biggrin.gif Kolkas geriausias lankytas klubas man (nors tik trečiasis) ax.gif
Atsakyti
Arba Oaze...
Atsakyti
Laba diena
Gal kas lankosi sporto klube moteru ekspresas.Kokie atsiliepimai? 4u.gif
Atsakyti
Yra kas lankosi Moteru eksprese smile.gif

Esu tik geros nuomones. Labai šauni atmosfera, labai puikios trenerės, programa irgi thumbup.gif . Aišku, jei einama ieškoti relaxo, tai nei pirties nei baseino nėra, bet jei siekti rezultatų tai tada super.
Atsakyti
Sveikos, merginos, taikas zinote sporto kluba, kuris dirbtu nuo 6 vl. ryto ar bent nuo 6.30 val. Noretusi ryte pries darba pasportuoti.
Geria butu Daivanos rajone...
Atsakyti
QUOTE(daivuse @ 2012 05 25, 21:48)
Sveikos, merginos, taikas zinote sporto kluba, kuris dirbtu nuo 6 vl. ryto ar bent nuo 6.30 val. Noretusi ryte pries darba pasportuoti.
Geria butu Daivanos rajone...

laba smile.gif
jei niekas nepasikeitė, tai "Geležiniai žmonės" (prie Kauno Švara) dirba nuo anksčiausio ryto thumbup.gif
Papildyta:
bet ten tik treniruokliai smile.gif
Atsakyti
QUOTE(__fittnessiukas__ @ 2012 05 25, 23:56)
laba  smile.gif
jei niekas nepasikeitė, tai "Geležiniai žmonės" (prie Kauno Švara) dirba nuo anksčiausio ryto  thumbup.gif
Papildyta:
bet ten tik treniruokliai  smile.gif

Ir taip pat, jei niekas nepasikeitė, tai kai domėjausi, tuo metu trenerio nėra ir eina pagrinde sportininkai, kurie jau žino ką ir kaip daryti smile.gif Treneris ateina nuo 8 h.
O jei treneris yra reikalingas, tai nuo tokios ankstumos Kaune klubų, bent jau kai domėjausi, nebuvo 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Bishojo: 28 gegužės 2012 - 08:37
QUOTE(Bishojo @ 2012 05 28, 09:36)
O jei treneris yra reikalingas, tai nuo tokios ankstumos Kaune klubų, bent jau kai domėjausi, nebuvo  4u.gif

Bodyhouse dirba nuo 6 ir treneris yra, bet cia Silainiuose.
Atsakyti