Įkraunama...
Įkraunama...

Persidažyt iš raudonos į blondinę. Kas bandėte?

Sveikos,

Dabar plačiai reklamuojamos naujo sezono tendencijos, kad labai populiarūs visi raudoni atspalviai ir t.t. bet niekas neperspeja kaip bus sunku pasikeisti tą raudoną spalvą.

Niekur nerandu atsiliepimų panelių kurios yra dažiusios iš raudonis spalvos į blondinę. verysad.gif
Labai noriu pakeisti dabartinę savo spalvą (dažyta raudona) ir bijau eiti pas bet kokį kirpėją. Norėtūsi rasti tokį, kuris yra jau tai daręs, turi patirties, kad nesugadintų man plaukų. Žinau kad raudonas pigmentas labai sunkiai išimamas.

Labai prašau atsiliepkite buvusias raudonu plaukų savininkes arba kirpėjas kurios turi tokios patirties smile.gif arba
Atsakyti
QUOTE(shipsenyte @ 2011 03 20, 12:43)
Sveikos,

Dabar plačiai reklamuojamos naujo sezono tendencijos, kad labai populiarūs visi raudoni atspalviai ir t.t. bet niekas neperspeja kaip bus sunku pasikeisti tą raudoną spalvą.

Niekur nerandu atsiliepimų panelių kurios yra dažiusios iš raudonis spalvos į blondinę.  verysad.gif
Labai noriu pakeisti dabartinę savo spalvą (dažyta raudona) ir bijau eiti pas bet kokį  kirpėją. Norėtūsi rasti tokį, kuris yra jau tai daręs, turi patirties, kad nesugadintų man plaukų. Žinau kad raudonas pigmentas labai sunkiai išimamas.

Labai prašau atsiliepkite buvusias raudonu plaukų savininkes arba kirpėjas kurios turi tokios patirties  smile.gif arba

Ilgas ir sunkus darbas...Pradeti reiktu nuo sruoginimo,taciau tol kol raudoni pl nenusikirps,tol raudonumas lys.Ir is darbines patirties sneku ir is savo asmenines.
Atsakyti
QUOTE(carela @ 2011 03 20, 19:37)
Ilgas ir sunkus darbas...Pradeti reiktu nuo sruoginimo,taciau tol kol raudoni pl nenusikirps,tol raudonumas lys.Ir is darbines patirties sneku ir is savo asmenines.

dekui uz atsiliepima.
liudnoka girdėti sad.gif pas mane ilgi plaukai, labai nenoriu kirptis .. kol man jie ataugs 100 metu praeis doh.gif


Atsakyti
iš violetinės tapau blondine,ilgas galiu pasakyti kelias bet kai labai nori tai viskas įmanoma,pradžioj kelias savaite vaikščiojau ryža bet vėliau palaipsniui šviesėjau šviesėjau kol patapau tokia kokia noriu,patarimas jei jau ryšitės šiam žingsniui pasirinkite gerą saloną ir gerą kirpėją nes pigiais dažais ir priemonėm to nepasieksite,pasiekt gal ir pasieksite bet kas iš plaukų vėliau liks galėsite pamatyti.Kalbu iš savo patyrties nes buvau jau vieną sykį pabandžiusi pigesniais dažais nusišviesinti doh.gif dabar labai patenkinta kad nepagailėjau geram kirpėjui pinigų ir jau antri metai kaip šviesiaplaukė ir plaukai kokybiški ir gražūs smile.gif


Atsakyti
Prieš keletą metų panorusi pokyčių nusprendžiau atsisakyti savo vizitinės kortelės - rudų plaukų. Procesas truko apie 2 menėsius, tai yra užteko dviejų dažymų. Pirmą kartą padarė daug šviesių sruogelių. Per menėsį laiko "blukinau" raudoną spalvą. Du - trys kart per savaitę naudojau šampuną, kuris neutralizuoja geltoną spalvą (kurios gausu ruduose plaukuose). Jis yra mėlynos spalvos, būtinas gražiai platitinei spalvai puoselėti, taip pat puikiai tinka tolydžiam perėjimui į šviesiaplaukių būrį (Šampunas čia). Per menėsį patapau "šviesiai persikinė", tuomet dar kartą sruogelės ir vėl 2-3 savaitės kryptingo šviesėjimo namuose. Štai taip palaipsniui ir be jokio neigiamo poveikio plaukams pakeičiau spalvą.
Nėra nieko neįmanomo, todėl nenuleiskute rankų thumbup.gif
Kirpėjos nekeičiu jau virš 10 metų, eksperimentų ant mano galvos pakankamai yra atlikusi. Visada likdavau patenkinta. Beja, ką tik pakeičiau spalvą iš blondinės į rudaplaukę rolleyes.gif Jaučiuosi grįžusi į savo kailį. Todėl siulyčiau pasimatuoti šviesių plaukų peruką prieš priimant galutinį sprendimą - kad netektų vėliau kamuotis dėl blunkančios (šviesinimo pasekmė) raudonos/rudos spalvos smile.gif
Jeigu reikės kirpėjos kontaktų - brūkštelkite asmeninę žinutę, su malonumu pasidalinsiu. Bet kirpėja yra Vilniaus rajone, Nemenčinėje - galbūt dėl lokacijos netiks, tai iš anksto perspėju.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Mismazena: 24 kovo 2011 - 12:15
o as buvau gal 10 metu raudona ir patikekit irgi pagal rekomendacijas radau kirpeja kuri absoliuciai nesugadino plauku ir iskart tapau medaus spalvos blondine thumbup.gif tai ta kirpyklele yra kauno gatvej prie sankryzos prie kablio, atmosfera gal nenuostabiausia, bet specialistes nerealios smile.gif
Atsakyti
As visa laika buvau blondine ir vienais metais sukvailiojau ir nusidaziau juodai su bordo atspalviu, visus metus taip atvaiksciojau, nors metu pabaigoj gavausi beveik vysnia. Paskui nusprendziau, kad sviesia man labiau patinka buti, nuejau i kirpykla ir man pasake, jog jei sviesinsiu, liksiu zalia. ta karta mane isgazdino, bet veliau nuejau i kita, ten su kazkuo man nueme spalva (tikrai plaukai buvo zalsvi), po savaites procedura pakartojo ir nudaze sviesiai. Plauku spalva vel buvo balta kaip ir anksciau ir net plaukai nesusigadino perdaug g.gif
Atsakyti