Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip puošti tortus pyragus ir kitus skanėstus

QUOTE(Cipciukas @ 2011 03 21, 17:44)
Auksiuke , graži pievelė  smile.gif , turiu klausymą ....kodėl torto šonas toks tamsus ?...toks jausmas , kad tas lopinėlis pievos , iškastas , o ten žemė  blush2.gif .

torto sonai apjuosti sokoladu ax.gif maniskiai protestuoja pries mase dengimo (sake- linoleumo tai nedek lotuliukas.gif ), tai nesugalvojau kaip padaryt. Galvojau gal i kelma cia panasu gausis g.gif bent visiems taip atrode: apzeles ir ramunem apauges kelmas hihihi.gif
p.s. kai nemoki kitaip padaryt- isijungi fantazija ir tipo taip turejo but blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(stebukliukas13 @ 2011 03 21, 16:39)
nors ne man bet atsakau,savaitgalį dariau taip pat,ant sviestinio kremo jie netirpo ir labai gražiai prilipo  ax.gif


Aciu uz atsakyma 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Auksiuke @ 2011 03 21, 16:56)
torto sonai apjuosti sokoladu  ax.gif maniskiai protestuoja pries mase dengimo (sake- linoleumo tai nedek  lotuliukas.gif ), tai nesugalvojau kaip padaryt. Galvojau gal i kelma cia panasu gausis g.gif bent visiems taip atrode: apzeles ir ramunem apauges kelmas hihihi.gif
p.s. kai nemoki kitaip padaryt- isijungi fantazija ir tipo taip turejo but  blush2.gif


Aišku .... dėkui smile.gif
Atsakyti
QUOTE(stebukliukas13 @ 2011 03 21, 17:39)
nors ne man bet atsakau,savaitgalį dariau taip pat,ant sviestinio kremo jie netirpo ir labai gražiai prilipo  ax.gif

o kaip juos taip tankiai graziai prilipdyti be jokiu skylyciu blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Ziu Ziu @ 2011 03 21, 17:21)
o kaip juos taip tankiai graziai prilipdyti be jokiu skylyciu blush2.gif


aš į saujytę dėjau ir lipinau,paskui į tarpus vėl,truputi spusteli ir prilimpa gražiai ax.gif na vienas kitas milimetrinis tarpelis visviena liko ax.gif
Atsakyti
QUOTE(rugiagele26 @ 2011 03 21, 14:36)
O tuos pabarstukus, zibute, ant svietsinio kremo dengei, ar ant grietineles? Noriu taip padaryti viena torta, bet bijau, kad nuo grietineles man jie nubegs ir nusidazys. Ant svietsinio manau graziai suliptu  g.gif


Ant grietineles jie tikrai issilieja, nusidazo.
Atsakyti
Mano pirmas dengtas sokoladine saldainiu mase,griliazinis tortas,saldainiu+pastilazo mase.
http://public.fotki....e/dsc01779.html
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo juste10: 21 kovo 2011 - 18:04
sveikos paneles 4u.gif

as kaip visada pasigrozet tortais, prisirinkt ideju ir aisku su klausimais blush2.gif

mergaites, dabar sumaisiau sokolada su medumi i kosele, gavosi tokia ganetinai trapi, ar normalu?paemus tarp pirstu susauseja ir sutrupa..cia dar siltoka ta kosele, kaip manot kai pastoves per diena saldytuve ar geresne bus, o gal neverta laukt, ir is naujo daryt?
as cia sokoladinems rozems, pagal recepta, 50 gr sokolado ir a.s. medaus.
Atsakyti
QUOTE(rugiagele26 @ 2011 03 21, 16:36)
O tuos pabarstukus, zibute, ant svietsinio kremo dengei, ar ant grietineles? Noriu taip padaryti viena torta, bet bijau, kad nuo grietineles man jie nubegs ir nusidazys. Ant svietsinio manau graziai suliptu  g.gif

As darau ant gretineles. Man jie kuo puikiausiai laikosi. Tik aptepus grietinele palaikau pora valandu saldytuve, ir, aisku labai plonai aptepu.


QUOTE(LadyAgne @ 2011 03 21, 17:47)
sveikos paneles  4u.gif

as kaip visada pasigrozet tortais, prisirinkt ideju ir aisku su klausimais  blush2.gif

mergaites, dabar sumaisiau sokolada su medumi i kosele, gavosi tokia ganetinai trapi, ar normalu?paemus tarp pirstu susauseja ir sutrupa..cia dar siltoka ta kosele, kaip manot kai pastoves per diena saldytuve ar geresne bus, o gal neverta laukt, ir is naujo daryt?
as cia sokoladinems rozems, pagal recepta, 50 gr sokolado ir a.s. medaus.


Manau, perkaitinai sokolada, del to trupa, ji neturi trupet. Arba sokoladas pagavo salto medaus arba vandens. Po saldytuvo nieko nepasikeis. pabandyk dar karta pakaitint ant garu iki vientisos mases, gal pavyks atgaivint mase. Nes kitaip negalesi nieko lipdyt
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Asseni: 21 kovo 2011 - 17:52
QUOTE(Asseni @ 2011 03 21, 18:49)
As darau ant gretineles. Man jie kuo puikiausiai laikosi. Tik aptepus grietinele palaikau pora valandu saldytuve, ir, aisku pabai plonai aptepu.
Papildyta:
Manau, perkaitinai sokolada, del to trupa, ji neturi trupet. Arba sokoladas pagavo salto medaus arba vandens. Po saldytuvo nieko nepasikeis. pabandyk dar karta pakaitint ant garu iki vientisos mases, gal pavyks atgaivint mase. Nes kitaip negalesi nieko lipdyt


cia taigi pagal jusu recepta as ir dariau blush2.gif jus forume ir atneset si receptuka ax.gif blush2.gif Aciu, puiki ideja! 4u.gif
tai taip supratau kad medus turi but vienodos temperaturos su sokoladu? na maniskis kambario temperaturos. Jei sakot nuo perkaitinimo, tai manau taip ir bus, as sokolada tirpinau mikrobangeje, staigiai jis ten istirpo blush2.gif einu bandyt taisyt ji, garu voneleje, jei ne nauja imsiu sokolada, nes ne visa 50 gr bandau, tik puse porcijos.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo LadyAgne: 21 kovo 2011 - 17:55
QUOTE(LadyAgne @ 2011 03 21, 17:54)
cia taigi pagal jusu recepta as ir dariau  blush2.gif  jus forume ir atneset si receptuka  ax.gif  blush2.gif  Aciu, puiki ideja!  4u.gif
tai taip supratau kad medus turi but vienodos temperaturos su sokoladu? na maniskis kambario temperaturos. Jei sakot nuo perkaitinimo, tai manau taip ir bus, as sokolada tirpinau mikrobangeje, staigiai jis ten istirpo  blush2.gif  einu bandyt taisyt ji, garu voneleje, jei ne nauja imsiu sokolada, nes ne visa 50 gr bandau, tik puse porcijos.

As taip ir pagalvojau, kad mikrobangineje, per didele temperatura, be to, ne bet kokiam sokoladui patinka mikruske. Geriau viska daryt ant garu
Atsakyti
Ka tik isbandziau keletas spalvu is firmos Sugarflair , tai super thumbup.gif spalvos kokios turi but tokios ir isgaunamos, aiskus dar galimi varijantai sviesesniu ir tamsesniu atspalviu, beje man reikalinga bordine tai uzisakiau is tu rubby, jai mazai idedi tai grazi ryski raudona gaunasi , o daugiau tada bordine.Kazkaip niekas cia neminedavo nieko apie siuos dazus tai buvo labai idomu, nes Americolor(jai teisingai parasiau blush2.gif ) tai problematiska uzsisakyt, o va situos tai lengviau.Gal juos dar kas naudojate?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Milux: 21 kovo 2011 - 18:54