Ačiū mergytės visoms visoms už gerą žodį mano tortam

. Jūsų VISŲ tortukai t.p. begaliniai įspūdingi
QUOTE(rututex @ 2011 03 24, 09:49)
Sveikos

nors ne blondinė, bet užduosiu labai blondinišką klausimą

Noriu daryti dviaukštį tortą, bet man nesuvokiama kaip reikia perkelti mažąją dalį ant didžiosios ir dar taip dailiai, gal turit kokių patarimų ar video pažiūrėti?

Pavyzdžiui kaip toks tortas
http://www.part.lt/p...92c80a11859.jpg
Tokie dviaukščiai tortai, kaip rodai nuotraukytėje dengiami mase kiekvienas atskirai. Po to žiūrint kokie tai tortai, jei apatinis tortas iš tvirtesnių tai tiesiog pakišus platų ilgą peilį ar mentelę ir pakišus ranką gražiai uždedama ant pirmojo aukšto (kad tvirčiau laikytųsi galima keletą aisingo taškų padėti ant pirmo aukšto). Jei apatinis tortas iš minkštesnių tuomet smeigiama į tortą keletas kokteilinių šiaudelių, o antrasis aukštas dedamas ant kartoninio padėkliuko (jo skersmuo = tortuko skersmeniui). Sėkmės
QUOTE(Bossi @ 2011 03 24, 11:19)
OOOOOO kiek tortu
Labai aciu uz toki grazu TKK paaiskinima

as uz, stosiu i sita masonu loze TKK
Mielai prašom