
Ule, kokio dydžio keksiuko formelės tartoms kepti, pas mane tik mažos arba didesnės silikoninės?

QUOTE(jurga r @ 2011 04 08, 09:27)
cia tai bent skanumelis,o ir nuotrauku grazumas 

Ačiū

QUOTE(Ulė @ 2011 04 08, 09:49)
sulaukiau
valio,nuostabus tortas,aciu!!!!

Prašom


QUOTE(brashke77 @ 2011 04 08, 12:10)
DaivaP, na, patiekalas fantastiskas, jauciu, kad labai skanu. Jis 100% atitinka tobulu pietu varianta, o ir svetelius vaisinti ne griekas! Butinai bus isbandyta, BUTINAI!!!
Aciu uz recepta
Aciu uz recepta

Garantuoju, kad ir svečiai būtų patenkinti skoniu ir vaizdu


QUOTE(irmulia @ 2011 04 08, 13:07)
Labai skaniai atrodo

Einu ieškoti (tik gal ne šioje temoje, o ŠALTI UŽKANDŽIAI
) mišrainės su žiediniais kopūstais, saulėgrąžomis ir dar kažkuo.
Jeigu kuri nors turite išsisaugojusi nuorodą, įkelkite.
Iš anksto dėkinga.

Jeigu kuri nors turite išsisaugojusi nuorodą, įkelkite.
Iš anksto dėkinga.

QUOTE(Agrefa @ 2011 04 08, 22:21)
Einu ieškoti (tik gal ne šioje temoje, o ŠALTI UŽKANDŽIAI
) mišrainės su žiediniais kopūstais, saulėgrąžomis ir dar kažkuo.
Jeigu kuri nors turite išsisaugojusi nuorodą, įkelkite.
Iš anksto dėkinga.

Jeigu kuri nors turite išsisaugojusi nuorodą, įkelkite.
Iš anksto dėkinga.

Pažiūrėk, ar šitas
salotos
Maltos mėsos kepsnys
Reikės:
600 gr. maltų kalakutienos krūtinėlių
1 svogūno
1 kiaušinio
0,5 a.š. kvapniųjų pipirų
0,5 a.š. druskos
1 a.š. prieskonių
2 v.š. manų kruopų
4 v.š. pieno
50 gr. karšto rūkymo nugarinės
100 gr. fermentinio sūrio
Manų kruopas užpilti pienu ir leisti išbrinkti.
Į maltą mėsą sudėti smulkintą svogūną, druską, prieskonius, pipirus, išbrinkusias manų kruopas bei kiaušinį. Viską gerai išminkyti.
Nugarinę supjaustyti smulkiais kubeliais, sūrį riekelėmis.
Kepimo rankovę perkirpti, kad gautųsi stačiakampis, dėti puse mėsos masės, ant viršaus smulkintą nugarinę, po to išdėlioti sūrį, galiausiai uždėti likusią mėsos masę ir drėgnomis rankomis suformuoti vyniotinį. Suvynioti į kepimo rankovę ir kepti 200 laipsnių karštumo orkaitėje 1 val.

receptas: http://rasosvirtuve-...os-kepsnys.html
Reikės:
600 gr. maltų kalakutienos krūtinėlių
1 svogūno
1 kiaušinio
0,5 a.š. kvapniųjų pipirų
0,5 a.š. druskos
1 a.š. prieskonių
2 v.š. manų kruopų
4 v.š. pieno
50 gr. karšto rūkymo nugarinės
100 gr. fermentinio sūrio
Manų kruopas užpilti pienu ir leisti išbrinkti.
Į maltą mėsą sudėti smulkintą svogūną, druską, prieskonius, pipirus, išbrinkusias manų kruopas bei kiaušinį. Viską gerai išminkyti.
Nugarinę supjaustyti smulkiais kubeliais, sūrį riekelėmis.
Kepimo rankovę perkirpti, kad gautųsi stačiakampis, dėti puse mėsos masės, ant viršaus smulkintą nugarinę, po to išdėlioti sūrį, galiausiai uždėti likusią mėsos masę ir drėgnomis rankomis suformuoti vyniotinį. Suvynioti į kepimo rankovę ir kepti 200 laipsnių karštumo orkaitėje 1 val.

receptas: http://rasosvirtuve-...os-kepsnys.html
Tikrai skanus kepsnys, Raseliuke

QUOTE(brashke77 @ 2011 04 08, 22:36)
ačiū

o svarbiausia, kad skanus ir karštas ir šaltas

QUOTE(pienia @ 2011 04 08, 22:26)
Taip taip taip



AČIŪ TAU LABAI LABAI

QUOTE(pienia @ 2011 04 08, 18:09)
Ule, kokio dydžio keksiuko formelės tartoms kepti, pas mane tik mažos arba didesnės silikoninės? 

galima kepti ir didelej torto formoj,cia pagal fantazija ir pagal galimybes

mano formeliu skersmuo 13cm

Irmulia



QUOTE(Srove @ 2011 04 06, 22:16)
Orkaitėje keptos bulvikės, dedu į maišą su kmynais, druska, įv. mėg. žolelėmis, aliejumi ir gerai sukratau, suberiu į skardelę ir kaip kada, žiūrint kaip ką kepu, įpilu truputį į dugną vandenuko, nedaug pusę stiklinės, ar stiklinę, priklausomai nuo skardos dydžio ir bulvių kiekio, jei trumpiau ką kepu, tai biški apverdu kartais, bet retai ir kaip būtų smagu, jei galėtume ant tu pereiti:)
O čia prie to pačio, Elenos užmasinti cepelinai:)
Suminkyti košę iš 5 vid. išvirtų bulvių, bulvių košės išėjo 420gr.Tarkių šį sykį jau nuspaustų išėjo 530gr.(iš kg. nuskustų tarkiams bulvių) Suminkius abi mases(reikia gerai išminkyti, kad cepai nesišypsotų) padaryti blyniukus, dėti įdaro, gerai apspaudyti, galima tarp rankų padaužyti:)Iš tokio kiekio išeina nemaži 9 cepelinai.
Varškę namuose dariau pati, nes man patinka, kai varškė nebyra, cepeliną atskverbus, arba blogiausiu atveju dedu surelio šiek tiek lydyto, ar fermentinio įtarkuoju, taigi varškės tokiam bulvių kiekiui sunaudojau 250gr. ir mažą kiaušinuką.Padarytus cepelinus dėti į verdantį, pasūdytą vandenį ir nuo užvirimo virti apie 15, 20min., žiūrint kokio dydžio cepelinai:) Krakmolo šįkart nedėjau, kartais dedu kokį šaukštą, jei bulvės nepatinka, kokios skystesnės pasitaiko.Būtinai peletrūno dedu į varškę.
Prašom vaišintis, jei yra norinčių
P.s. bet jau norėtųsi šviežių bulvikių

O čia prie to pačio, Elenos užmasinti cepelinai:)
Suminkyti košę iš 5 vid. išvirtų bulvių, bulvių košės išėjo 420gr.Tarkių šį sykį jau nuspaustų išėjo 530gr.(iš kg. nuskustų tarkiams bulvių) Suminkius abi mases(reikia gerai išminkyti, kad cepai nesišypsotų) padaryti blyniukus, dėti įdaro, gerai apspaudyti, galima tarp rankų padaužyti:)Iš tokio kiekio išeina nemaži 9 cepelinai.
Varškę namuose dariau pati, nes man patinka, kai varškė nebyra, cepeliną atskverbus, arba blogiausiu atveju dedu surelio šiek tiek lydyto, ar fermentinio įtarkuoju, taigi varškės tokiam bulvių kiekiui sunaudojau 250gr. ir mažą kiaušinuką.Padarytus cepelinus dėti į verdantį, pasūdytą vandenį ir nuo užvirimo virti apie 15, 20min., žiūrint kokio dydžio cepelinai:) Krakmolo šįkart nedėjau, kartais dedu kokį šaukštą, jei bulvės nepatinka, kokios skystesnės pasitaiko.Būtinai peletrūno dedu į varškę.
Prašom vaišintis, jei yra norinčių


P.s. bet jau norėtųsi šviežių bulvikių

O kiek cia bulviu mazdaug reiktu tarkiam?Labai noriu pasidaryti siandien cepelinu,lauksiu atsakymo


QUOTE(invisible_shadow @ 2011 04 09, 11:13)
O kiek cia bulviu mazdaug reiktu tarkiam?Labai noriu pasidaryti siandien cepelinu,lauksiu atsakymo



Negaliu įsivaizduoti kokio dydžio bulvės




Ulei
už blynų receptą, pasaka, o ne blynukai




