Grybų kotletai su bulvių-morkų koše su grietinėlės padažu

Kotletai-keptuvėje pakepinau svogūna su morka, kai suminkštėjo sudėjau atšildytus grybus, druskos, pipirų, patroškinau kol nugaravo skystimas, kai pravėso sumaliau su mėsmale kartu su riekute piene mirkyto batono, mušiau kiaušinį, pridėjau papildomai džiuvėsėlių, nes per daug skystimo buvo, todėl kita karta nedėsiu mirkyto batono, o tik į sumaltus grybus džiuvėsėlius, kurie išbrinks grybų skystyje kuris atsiranda juos sumalus. Šlapiom rankom formavau kotletus ir apvoliojusi miltuose kepiau įkaitintame aliejuje kol gražiai apskrudo.
Bulvių ir morkų košė-nuluptas bulves ir morka supjausčiau, bėriau druskos ir išviriau, dar karštas sutryniau su gabalėliu sviesto ir verdančiu pienu.
Padažas-svieste pakepinau morkas, svogūnus, bėriau druskos, pipirų, pyliau grietinėlę ir viriau kol sutirštėjo iki norimo tirštumo.
Tikrai dar ne karta gaminsiu
