QUOTE(Elena @ 2011 05 03, 14:23)
Krevetės keptos ant rozmarino šakelių
ir sugalvok tu man

Jau nebeturiu komplimentų- išseko rezervai

Vaizdelis nerealus
QUOTE(mergyte83 @ 2011 05 03, 15:54)
Tikrai, kad vistiena laaabai jau skaniai atrodo, darysiu ir as
ėėė...ten gi kiauliena, jei apie tą patį kalbam
Papildyta:
QUOTE(indria @ 2011 05 03, 14:28)
patogus dalykas yra kepsniai folijoje, nedaug darbo, ir nereikia stoveti prie puodu
man skaniausias variantas yra paprastai sumarinuotas kepsnys, ant jo 2-3 griezineliai svoguno ir aptepti majonezu. folija uzsandarini ir kepi

jei visi tikrai nemazai valgantys tai sotu salia patiekti bulviu kose, o jei maziau, tai galima i vidu deti ka tik nori, pvz gali prideti ivairiu darzoviu (kalafijoru, morku, cukiniju, ir t.t.), tai kartu iseis ir garnyras

zodziu ir fantazijai dar vietos daug
net seile nutyso berasant
aš Velykoms panašiai dariau tik be folijos- kiualienos file lengvai pamušiau ir pridėjau kepsnių pilną skardą. Tada jau barsčiau prieskoniais dėjau svogūno žiedus, pomidoro po riekę, majonezo ir sūrio.
Rezultate - mėsa iškepė, o viršus irgi nei sudegė nei perkepė
QUOTE(Elena @ 2011 05 03, 16:05)
ojeiii- tobuli pietukai