Įkraunama...
Įkraunama...

Kristinos 25 Gimdymo Istorija

Ogi viskas prasidejo Birzelio 5 d. kai po truputi pradejau jausti skausmus.
Tai buvo bemiege naktis, bet del skausmu i ligonine dar nesiruosiau, bet kaip bebutu Birzelio 6 d. susitvarkiusi isvaziavau i ligonine, nes buvo akivaizdu kad prasidejo gimdymo veikla. Kai nuvaziavau kaklelis jau buvo prasidares 3 cm.
Buvau apsisprendusi kad jokio nuskausminimo nedarysiu, ir tikrai nepasigailejau.
Zinoma skaudejo, bet tai buvo imanoma iskesti, juk lauke toks ivykis, labai jau norejau pamatyti savo leliuka wub.gif Ir pamaciau jau Birzelio 7 d. 00.44 val.
Esu labai dekinga savo vyrui, nes jis tikrai padejo man. Kas idomiausia, buvau nusprendusi kad vyras per stangas iseis lauk, nes nenorejau jo psichologiskai traumuoti. Bet prasidejus stangoms pati prasiau jo pasilikti, ir jis nepriestaravo.
Juokinga buvo tai, kad kai pagulde jau ant stalo prasidejus stangoms as taip pradejau saukti, kad apsisik..., bet matyt tie gydytojai yra priprate prie visokiu fraziu, kad net nekreipe jokio demesio, tik gydytojas sake: kakok, kakok laugh.gif , bet kokia geda pasidaro kai prisimenu ka sakiau.
Tik 5 minutes ir mano dukryte jau gulejo ant pilvo. Akyse buvo dziaugsmo asaros, vyras kuris stovejo suemes man uz galvos taip pat buvo jau labai susijaudines. Taip mes tapome tevais.

Gimdymas vyko tikrai be jokiu komplikaciju, be plysimu, matyt man padejo siame forume aprasytas tarpvietes masazas su aliejumi.
Esu tikrai patenkinta ligonines darbuotoju darbu ir labai jiems dekinga. Taip pat mano vyras irgi tikras saunuolis, nes padejo man tokiu svarbiu momentu, pagimdyti tokia nuostabia lelyte. wub.gif
Mes laimingi! heart.gif
Atsakyti
sveikinu nauja mamyte clap.gif clap_1.gif
dziaugiuosi uz jus, kad lengvai isvydote si pasauli smile.gif
Atsakyti
SVEIKINU !!! clap.gif clap.gif clap.gif
Norejau pasakyti, sveikinu, kad viskas pavyko, jei galima taip issireiksti, gerai wink.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo miau: 11 birželio 2004 - 20:57
Kristina25, jau bandziau isivaizduoti ta jausma kai tau pagulde dukryte ant pilvo, ir tokios dziaugsmo asaros pas mane akyse susikaupe, kad negaliu......
.....na bet greitai ir man isaus ta akimirka, kai teks patirti o neisivaizduoti.

Sekmes auginat savo grazuolyte lelyte. Ir sveikinu nuo visos sirdies.
Atsakyti
saunuole kristina25 thumbup.gif nuosirdziausi sveikinimai clap.gif clap.gif

augit sveikutes ir grazutes wub.gif
Atsakyti
wub.gif gražu wub.gif
Atsakyti
Kristina, linkiu ir toliau dziaugtis savo mazyle wub.gif ! Saunuoliai teveliai, bukit laimingi!
Atsakyti
Sveikinu Kristina.. wub.gif
Atsakyti
Stiprybes jums visiems wub.gif
Atsakyti
Suteikia jegu toks pasakojimas smile.gif
Aukit sveikos ir laimingos!!! clap.gif
Atsakyti
Nu kaip gerai, kad cia paskutiniu metu visos lengvai gimdo - man tai tikra psichoterapija biggrin.gif wink.gif
Sekmes Kristina25, geros sveikatytes ir geros nuotaikos tau ir tavo mergaitei clap.gif
Atsakyti
sekmes kristina tau ir tavo 2.gif
Atsakyti