QUOTE(Ievulyte @ 2011 04 07, 11:48)
pagal recepta ziurint, tai neturetu buti tamsus muilas, net jei kakavos sviesta detumet nefiltruota. Dazyta greiciausiai kokia kakava ar malta, tirpia kava. Ta balta kad imaisyt, reiktu kokius 2/3 muilo dazyt tamsiai rudai, o 1/3 palikt balta. Tada ant formos lieti pirma juoda sluoksni, tuomet balta ir vel juoda. Idealu, jei muilas bus jau rimtos pedsako konsistensijos, tokios, kad nesimaisytu spalvos, o gultu viens ant kito graziai. Papuosimus galit su konditeriniu maiseliu ant virsaus isformuot
padariau vakar 3 kg muilo

pramuse ir man pagaliau

vienas tai turetu tobulas buti, dariau vaikiska sviestmedzio, bet jau koks svelnus atrodo, kaip koks pudingas, reiks nufotrkint ir ikelt kazkaip
Aciu

nu as visada sulaukiu "rimto" pedsako

reikes pabandyti
o tu saunuole del 3 kg muilo

recepto aisklu neisduosi

? o foto tai laukiam
Papildyta:
QUOTE(Evah @ 2011 04 07, 12:09)
Na na, Ievulyte, marš fotografuoti
O aš apsižiūrėjau, kad mano kokosų aliejaus atsargos laaaaaabai sumažėjo. Tai bijau dabar ką ir begamint, kol negausiu daugiau

Bus trumpa pertraukėlė. Taip va ir būna, kai visokius druskos muilus vieną po kito kepi.
o kiek uzsiperkat vienu kartu dazniausiai kokoso

? nes planuoju pirkti
bet pas mus litras kainuoja 65 lt - tai nemanau kad cia dideliam kiekiui muilo man jo uzteks