Įkraunama...
Įkraunama...

Prašau pagalbos

QUOTE(Niktė @ 2011 07 15, 11:01)
tai kad pasirodo  reguliuoju gyvenimą ir vagimi išvadinu  blink.gif

Suprantu kad tai kalba jauno žmogaus karštos emocijos.

Aš mielai padėčiau ir pažiūrėčiau šią mamytę, bet kad manęs neprisileidžia. Užduodu paprastus klausimus, norim žinoti situaciją, nes kaip ir sakiau norinčių padėti yra daug žmonių. Aklai nieko nežinant negaliu ir nenoriu daryti. Man reikia aiškios situacijos  4u.gif

ne nezinau, vagimi Jus nieko nevadinote, manau komentaras pirma buvo taikytas ne Jums kt.narei (nebegaliu grizti atgal skaityti).
Todel ir prasau ramiau elgtis , as noreciau kad ramiai kalbetusi Nikte ir Jaunoji mamyte 4u.gif
Nikte galiu brukstelti i AZ veliau laikas jau pietus ruosti doh.gif
Atsakyti
QUOTE(natur @ 2011 07 15, 11:10)
ne nezinau, vagimi Jus nieko nevadinote, manau komentaras pirma buvo taikytas ne Jums  kt.narei (nebegaliu grizti atgal skaityti).
Todel ir prasau ramiau elgtis , as noreciau kad ramiai kalbetusi Nikte ir Jaunoji mamyte  4u.gif
Nikte galiu  brukstelti i AZ veliau laikas jau pietus ruosti doh.gif

žinoma. aš sakau, padėsiu kuo galėsiu bet mane žmogus turi prisileisti. jeigu su manimi nesikalbės ir spyriosis, nieko nebus. O komentaras buvo skirtas tikrai man "tewai taip pat supyko ant jusu nes mane laikot wagimi!" Bet aš suprantu kad čia groja jauno žmogaus emocijos, todėl į tai nekreipiu dėmesio.
Aš taip pat jau turiu eiti, vaikai vonioje vėją kelia biggrin.gif
Atsakyti
Turiu daug nuotrauku rubeliu,batuku kuriuos gawome ir galiu atsiust kuriai mamytei kad ykeltu?kuri tai gali padaryti?
Atsakyti
QUOTE(Jaunoji mamyte123 @ 2011 07 15, 11:22)
Turiu daug nuotrauku rubeliu,batuku kuriuos gawome ir galiu atsiust kuriai mamytei kad ykeltu?kuri tai gali padaryti?

bigsmile.gif

o pačiai kaip suprantu nebus leista pamatyti g.gif
Atsakyti
QUOTE(natur @ 2011 07 15, 11:10)
ne nezinau, vagimi Jus nieko nevadinote, manau komentaras pirma buvo taikytas ne Jums  kt.narei (nebegaliu grizti atgal skaityti).
Todel ir prasau ramiau elgtis , as noreciau kad ramiai kalbetusi Nikte ir Jaunoji mamyte  4u.gif
Nikte galiu  brukstelti i AZ veliau laikas jau pietus ruosti doh.gif

na manu komentaras buvo taikytas man biggrin.gif tai pirmiau išsiaiškinkite ką ši mamytė gavo iš kitų forumų kur tikrai nemažai gavo ir rūbelių ir žaislų ir tą pačią autokėdutę galų gale.jei jau taip sunku tai iš kur pinigai teleofnams ir internetui g.gif pažįstu šeimų kurioms tikrai sunku bet nei telefonų nei interneto pinigų neleidžia,o leidžia kitom būtinom reikalingom reikmėm.ir mergaitė jau taip greit neauga kad nespėjo kitos mamos pridovanoti ir jau spėta išaugti ir atiduoti.jei jau tikrai pagalba reikalinga tai reikia neįsižeisti o atsakyti į užduodamus klausimus ir įsileisti į namus.namai netvarkingi vaizdo neduoda kad tai sunkiai besiverčianti šeima,papraščiausiai tai gali būti ir apsileidimas.kadangi pati lankausi daug tokiose šeimose ir žinau kaip ir kas yra.
Atsakyti
na inai pati pasisiule atsiusti nuotraukytes parodit ,kadangi inai nemoka ju idet manau atsiras mamyte kuri ides parodit wink.gif
Atsakyti
Sonata, pirmiausia nurimkite, patikekite, mes norime padeti... Norime, kad butu tiesiog viskas aiksu, jei jus neturite ko slepti, tia ko bijote??? g.gif

DAR KARTA, prasau nusiraminti... nei jus mudvi su Nikte vagimis vadinam, nei mes klausom, kas taip vadina. Mes turim galimybe issiaikinti graziai ir isteisinti jusu varda. Argi nenorite, kad visi gerai apie jus galvotu? nevadintu aferiste ir pan? g.gif
MES jums siulom sita dalyka, tiesa ir svaru varda... jei tikrai viskas saziningai, tai kodel bijote?

Pati labai sunkiai gyvenu, su vyru verciames kaip galima, zinau sunku su mazu vaiku po darzus duotis, pati nei siemet, nei pernai nieko nesodinau. Paprasciausiai butu buve man per sunku rupintis dviem vaikais, mokintis ir dar rupintis darzu, ir taip reikia laukia gelynus priziureti ir uogas skyti.

Puikiai zinau, ka reiskia netureti pinigu duonos kasniui ir gyventi is tevu kisenes, bet as net socialines ismokos negaunu, nes musu namas per daug didelis, pagal musu valstybe musu seima turi is plytu "kruvos" (namo) ir lopinelio zemes issimaitinti. Gerai butu, jei namas turetu funkcija atidarius spintele visada joje rasti maisto, BET realybe kita... su jumis pasidalinau tuo ka pati turejau ir dar kuo galejau pasidalinti...

kai tik nama isigijom, pati buvau truputi uzmigus ir ne taip seniai atsibudau, kad niekas man neatnes, kad reikia paciam pasiimti... isnaudoti, tai ka turi, tik nereikia apsileisti... man buvo sunku iprasti vienai tvarkytis aplink nama, nes vyras namuose buna tik savaitgali, nes dirba kitam mieste, o kai augau pas tevu, dirbdavom kartu (tryse, keturiese, kartais net 6 zmones aplink namus), o dabar viena, bet stai persilauziau, uz mane niekas nepadarys... einu pati... kaip viena zolininke sake, atsikeli ryte ir sakai savo tinginiui, nu einam, reikia... tinginys spyriojasi, bet graziai ji isnekini... tik reikia su juo tartis... va padirbsim, pasedesim... vel padirbsim pasedesim... turi sese ir broli namuose, tegul su mergaite pazidzia, o tu i darza, i soda, jei tetis laiko sienauti zoles neturi, pati dalgi i rankas ir pjauni, kai visur tavrka bus, paciai smagiau bus... o zole nujove dar ir parduoti kokiam ukininkui smulkiam galit...
Atsakyti
QUOTE(spygly1 @ 2011 07 15, 11:29)
na manu komentaras buvo taikytas man biggrin.gif tai pirmiau išsiaiškinkite ką ši mamytė gavo iš kitų forumų kur tikrai nemažai gavo ir rūbelių ir žaislų ir tą pačią autokėdutę galų gale.jei jau taip sunku tai iš kur pinigai teleofnams ir internetui g.gif pažįstu šeimų kurioms tikrai sunku bet nei telefonų nei interneto pinigų neleidžia,o leidžia kitom būtinom reikalingom reikmėm.ir mergaitė jau taip greit neauga kad nespėjo kitos mamos pridovanoti ir jau spėta išaugti ir atiduoti.jei jau tikrai pagalba reikalinga tai reikia neįsižeisti o atsakyti į užduodamus klausimus ir įsileisti į namus.namai netvarkingi vaizdo neduoda kad tai sunkiai besiverčianti šeima,papraščiausiai tai gali būti ir apsileidimas.kadangi pati lankausi daug tokiose šeimose ir žinau kaip ir kas yra.

nesuprantu ko jus kabinejetes prie interneto ir telefono g.gif susidaro vaizdas kad specialiai kabinejetes
Atsakyti
QUOTE(ciornyta @ 2011 07 15, 11:08)
mamyciu klube maciau SONATOS tema,inai buvo atsiuntus nuotraukytes parodit kaip gyvena,matosi zmones tikrai varganai gyvena ir reik pagalbos sad.gif o cia kiek matau viskas uzvire del KEDUTES .....bet gal tikrai mergaitei nepatogu joje,turejom ir mes kedute iki 18 kg bet maciau kad mergaitei nepatogu ,todel teko naujo pirkt,nebutina zmogais iskarto pulti supraskite jauna mama yra ....

mano vaikui irgi kedute nepatogi buvo, ta iki 13 kg, bet ka dabar, neturejau pinigu radau kita iseiti, idejau maza sulankstyta rankslusoteli ir viskas ok... bet nepuoliau prasyti kitos, ar as kazka blogai pasakiau? kai lengvai gauti pradedi, paskui lengvai ir prasosi...

MERGINOS, as net i bedu turgu rasiau, bes parase, sako atsiprasom, si sezona jau nespesim, bet gal kita... gyvenma su kiauru kaminu, bet neprasau jusu pinigu, bandom issiversti, nelauksim kol bedu turgus pades, imsimes kita menesi ir ardysim kamina, bandysim permuryti ji patys su tom paciom plytom, tik skyles uztaisant...

todel nesakykit, kad nera iseities is padeties, pereita daug, nors ir jauna seim adar esam, bet kitos tokiu nesamoniu per visa gyvenima nepatiria... todel norisi aiskumo, kai kitam nori padeti, o padeti norim... nes zinom, kaip mums sunku patiems...
Papildyta:
QUOTE(spygly1 @ 2011 07 15, 11:29)

truputi papriestarausiu tamstai... ax.gif
mums tikrai sunku, ir saskaitas veluojam apkoketi, atjungtas ir internetas ir telefonai uvo ne karta, BET sias saskaitas vien todel stengiames pasidengti, kad neatitruktume nuo pasaulio, be to telefono reikia elementariam susisiekimui, kai anksciau minejau vyras kitam mieste dirba (mes beje, nemokamai kalbam), taip pat jam reikia telefono darbe... jei ne internetas, pasikarciau ziemomis... o vasara, va lietingas oras... kazkiap prisedau... mazai as cia turiu kada reikstis, yra darbu sociai... doh.gif
Atsakyti
QUOTE(ciornyta @ 2011 07 15, 11:39)
nesuprantu ko jus kabinejetes prie interneto ir telefono g.gif susidaro vaizdas kad specialiai kabinejetes

aš nesikabinėju, doh.gif o tik pasakau,kad jei turi pinigų pasipildyti telefono sąskaitą ir naudotis internetu tai gali ir drabužėlių nusipirkti,kurių yra ir po 1lt ir po 0,50cnt,tad jei manau lb ko reikia tai gali ir atsisakyti telefono sąskaitos ar interneto.
Papildyta:
QUOTE(EuroMama @ 2011 07 15, 11:54)
mano vaikui irgi kedute nepatogi buvo, ta iki 13 kg, bet ka dabar, neturejau pinigu radau kita iseiti, idejau maza sulankstyta rankslusoteli ir viskas ok... bet nepuoliau prasyti kitos, ar as kazka blogai pasakiau? kai lengvai gauti pradedi, paskui lengvai ir prasosi...

MERGINOS, as net i bedu turgu rasiau, bes parase, sako atsiprasom, si sezona jau nespesim, bet gal kita... gyvenma su kiauru kaminu, bet neprasau jusu pinigu, bandom issiversti, nelauksim kol bedu turgus pades, imsimes kita menesi ir ardysim kamina, bandysim permuryti ji patys su tom paciom plytom, tik skyles uztaisant...

todel nesakykit, kad nera iseities is padeties, pereita daug, nors ir jauna seim adar esam, bet kitos tokiu nesamoniu per visa gyvenima nepatiria... todel norisi aiskumo, kai kitam nori padeti, o padeti norim... nes zinom, kaip mums sunku patiems...
Papildyta:

truputi papriestarausiu tamstai...  ax.gif
mums tikrai sunku, ir saskaitas veluojam apkoketi, atjungtas ir internetas ir telefonai uvo ne karta, BET sias saskaitas vien todel stengiames pasidengti, kad neatitruktume nuo pasaulio, be to telefono reikia elementariam susisiekimui, kai anksciau minejau vyras kitam mieste dirba (mes beje, nemokamai kalbam), taip pat  jam reikia telefono darbe... jei ne internetas, pasikarciau ziemomis... o vasara, va lietingas oras... kazkiap prisedau... mazai as cia turiu kada reikstis, yra darbu sociai...  doh.gif

na yra kaip yra nenoriu aš čia ginčytis.na gerai jau tebūnie telfonas tikrai yra reikalingas,bet internetas g.gif o be interneto naudojimosi,kad žiemomis liūdna nebūtų yra televizorius ir kitokie būdai.žinau ,bet tokie dalykai neišeitis.kadangi aš pati dirbu su tokiomis socialinės rizikos šeimomis ir žinau kaip ir kas kad galima ir be interneto gyventi o pinigus skirtus jam galima išleisti kitiems būtiniems dalykams.
Atsakyti
QUOTE(EuroMama @ 2011 07 15, 11:54)

Papildyta:

truputi papriestarausiu tamstai...  ax.gif
mums tikrai sunku, ir saskaitas veluojam apkoketi, atjungtas ir internetas ir telefonai uvo ne karta, BET sias saskaitas vien todel stengiames pasidengti, kad neatitruktume nuo pasaulio, be to telefono reikia elementariam susisiekimui, kai anksciau minejau vyras kitam mieste dirba (mes beje, nemokamai kalbam), taip pat  jam reikia telefono darbe... jei ne internetas, pasikarciau ziemomis... o vasara, va lietingas oras... kazkiap prisedau... mazai as cia turiu kada reikstis, yra darbu sociai...  doh.gif

Visa info is Niktes gaunu, tai paskui kai turiu laiko dar bruksteliu viena kita sakinuka...
Papildyta:
QUOTE(spygly1 @ 2011 07 15, 12:00)
aš nesikabinėju, doh.gif o tik pasakau,kad jei turi pinigų pasipildyti telefono sąskaitą ir naudotis internetu tai gali ir drabužėlių nusipirkti,kurių yra ir po 1lt ir po 0,50cnt,tad jei manau lb ko reikia tai gali ir atsisakyti telefono sąskaitos ar interneto.
Papildyta:

na yra kaip yra nenoriu aš čia ginčytis.na gerai jau tebūnie telfonas tikrai yra reikalingas,bet internetas g.gif o be interneto naudojimosi,kad žiemomis liūdna nebūtų yra televizorius ir kitokie būdai.žinau ,bet tokie dalykai neišeitis.kadangi aš pati dirbu su tokiomis socialinės rizikos šeimomis ir žinau kaip ir kas kad galima ir be interneto gyventi o pinigus skirtus jam galima išleisti kitiems būtiniems dalykams.

rolleyes.gif matot, pas mus viskas viename ir internetas, ir televizija, ir dar laidinis telefonas, kuris beje, taip pat naudojamas smile.gif
kai netenkam tai visko doh.gif
Atsakyti
QUOTE(spygly1 @ 2011 07 15, 12:00)
Papildyta:

be to kaip ji čia rašo prašo rūbelių 2-2,5 metų kiek žinau iš mk ji yra gavusi rūbelių 2-3 metų mergaitei.tai kiek tų rūbų gali reikėti?turbūt ji neskalbia tada tų rūbų o meta kur į krūvą.
Papildyta:
QUOTE(EuroMama @ 2011 07 15, 12:03)
Visa info is Niktes gaunu, tai paskui kai turiu laiko dar bruksteliu viena kita sakinuka...
Papildyta:
rolleyes.gif matot, pas mus viskas viename ir internetas, ir televizija, ir dar laidinis telefonas, kuris beje, taip pat naudojamas  smile.gif
kai netenkam tai visko  doh.gif

na jeigu taip tai tada jo sutinku su jumis,bet kiek žinau iš mk tai ji telefone internetu naudojasi tai kaip šitą suprasti?
Atsakyti