Sonata, pirmiausia nurimkite, patikekite, mes norime padeti... Norime, kad butu tiesiog viskas aiksu, jei jus neturite ko slepti, tia ko bijote???
DAR KARTA, prasau nusiraminti... nei jus mudvi su Nikte vagimis vadinam, nei mes klausom, kas taip vadina. Mes turim galimybe issiaikinti graziai ir isteisinti jusu varda. Argi nenorite, kad visi gerai apie jus galvotu? nevadintu aferiste ir pan?
MES jums siulom sita dalyka, tiesa ir svaru varda... jei tikrai viskas saziningai, tai kodel bijote?
Pati labai sunkiai gyvenu, su vyru verciames kaip galima, zinau sunku su mazu vaiku po darzus duotis, pati nei siemet, nei pernai nieko nesodinau. Paprasciausiai butu buve man per sunku rupintis dviem vaikais, mokintis ir dar rupintis darzu, ir taip reikia laukia gelynus priziureti ir uogas skyti.
Puikiai zinau, ka reiskia netureti pinigu duonos kasniui ir gyventi is tevu kisenes, bet as net socialines ismokos negaunu, nes musu namas per daug didelis, pagal musu valstybe musu seima turi is plytu "kruvos" (namo) ir lopinelio zemes issimaitinti. Gerai butu, jei namas turetu funkcija atidarius spintele visada joje rasti maisto, BET realybe kita... su jumis pasidalinau tuo ka pati turejau ir dar kuo galejau pasidalinti...
kai tik nama isigijom, pati buvau truputi uzmigus ir ne taip seniai atsibudau, kad niekas man neatnes, kad reikia paciam pasiimti... isnaudoti, tai ka turi, tik nereikia apsileisti... man buvo sunku iprasti vienai tvarkytis aplink nama, nes vyras namuose buna tik savaitgali, nes dirba kitam mieste, o kai augau pas tevu, dirbdavom kartu (tryse, keturiese, kartais net 6 zmones aplink namus), o dabar viena, bet stai persilauziau, uz mane niekas nepadarys... einu pati... kaip viena zolininke sake, atsikeli ryte ir sakai savo tinginiui, nu einam, reikia... tinginys spyriojasi, bet graziai ji isnekini... tik reikia su juo tartis... va padirbsim, pasedesim... vel padirbsim pasedesim... turi sese ir broli namuose, tegul su mergaite pazidzia, o tu i darza, i soda, jei tetis laiko sienauti zoles neturi, pati dalgi i rankas ir pjauni, kai visur tavrka bus, paciai smagiau bus... o zole nujove dar ir parduoti kokiam ukininkui smulkiam galit...