Įkraunama...
Įkraunama...

Prašau pagalbos

nemanau,kad niktė laikė kruopas kol apėjo kirmėlėm ir vabalais,o tada jau atidavė kažkam doh.gif nejuokinkit... doh.gif
Atsakyti
Buwo mamyciu kurios mane suprato aciu joms,bet kitos tikrai nuzemino. As reikalawau? Tikrai ne. Ir dar taip kistis is kur kam kreditai ar jusu reikalas? Kuri mamyte norejo padet kas rupejo paklause,o ne taip kaip jus supuolet ir lojat wiena paskui kita.
Atsakyti
pasakysiu taip...taip kazkodel vienu metu Jus gerbiamos mamos buvot aktyvios 2 temose ir vis komentuojat komentuojat

teisi viena mama jei kas atra zinute cituojat kokia Sonata bloga, man paciai klausimas kyla ar visa diena siendien nusprendete sedeti prie interneto? o Sonata neturi teises i interneta, Ar ji visa diena turi kiekvienai asmeniskai rasyti atsakymus i klausimus? manau pamirsiu dar kazka RETORISKAI paklausti, nes mintys lekia sukasi greiciau nei speju rasyti.

Prasiau palikim komentarus, ar galejo Nikte ir Euromama apsiimti bendrauti su Jaunajamamyte123.

Kuo cia musu daugiau tuo darosi blogiau.

Sustokim
Atsitokekim

cia paramos skiltis
ji gali vel buti svarbi tada KAI NURIMS EMOCIJOS!!!!

p.s. pradzia liudna, kai parama daiktais pradejau (nors seima nesitenge ir neparode noro kaip jus sakote verysad.gif ) netycia teko perziureti keleta maisu. patikekit buvau ŠOKIRUOTA. Padekojau mamoms visoms, (gal kurios nepaminejau praleidau ir jos skaito,atsiprasau). Bet buvo tokiu rubu, tiktu grindis nebent plauti. Kai neturi sakysit ir tas gerai. Bet as pasiilgiau truputeli kitaip, nes maniau kai taip zmogui sunku ir rubas neturi rubo vardo, man vel vezti tokius kad tiks sudeginti ar skalbti nes nezinai ar tik apykakle istrauksi. Arba kai jau esi ubagas tai ir buk apdriskes. nu tikrai patikekit. Nusprendziau per laika rasiu jiems tvarkingu, nes gal reiks i poliklinika, eiti darbo ieskotis ir pan.
Atsakyti
o rubai kaip irgi negeri buvo, sakyk viska kad pradejai?
Atsakyti
QUOTE(mmergyte @ 2011 07 15, 14:54)
nemanau,kad niktė laikė kruopas kol apėjo kirmėlėm ir vabalais,o tada jau atidavė kažkam doh.gif  nejuokinkit... doh.gif

gaila foto nepadariau,but yrodyta kad nemeluoju
Atsakyti
QUOTE(Jaunoji mamyte123 @ 2011 07 15, 14:49)
nereikia gailetis,mergaite priziureta,tegul rakina tema,bent nejuodins niekas. Kaldrytes foto turiu,neturiu galimybes anksciau sukelt negu wakare.ant kaldrytes musas demes,wietom wata isskidus,pelesiu kwapas.nors kaldryte isplowiau,ir lauke buwo,bet wistiek,waika klot tokia noretumet pacios nemanau. Nera nereiks klosiu kaip praita ziema daug,nors tai nera gerai.aciu wisoms.

nu nezinau as turiu 3 vaikus,naudojam atiduotus rubus,patalyne,nu ir sunaus kaldryte nera gera,plona labai,ir vietom tai pat vata suejus,bet naudojam nes neturim kitos,o kitas sunus isvis kaldros neturi,nu ir ka nereik,duodu jam savo,ir miegam mes vienoj lovoj,nors labai noreciau kad jau miegotu lovytej bet jos neturiu.
Atsakyti