pasakysiu taip...taip kazkodel vienu metu Jus gerbiamos mamos buvot aktyvios 2 temose ir vis komentuojat komentuojat
teisi viena mama jei kas atra zinute cituojat kokia Sonata bloga, man paciai klausimas kyla ar visa diena siendien nusprendete sedeti prie interneto? o Sonata neturi teises i interneta, Ar ji visa diena turi kiekvienai asmeniskai rasyti atsakymus i klausimus? manau pamirsiu dar kazka RETORISKAI paklausti, nes mintys lekia sukasi greiciau nei speju rasyti.
Prasiau palikim komentarus, ar galejo Nikte ir Euromama apsiimti bendrauti su Jaunajamamyte123.
Kuo cia musu daugiau tuo darosi blogiau.
Sustokim
Atsitokekim
cia paramos skiltis
ji gali vel buti svarbi tada KAI NURIMS EMOCIJOS!!!!
p.s. pradzia liudna, kai parama daiktais pradejau (nors seima nesitenge ir neparode noro kaip jus sakote

) netycia teko perziureti keleta maisu. patikekit buvau ŠOKIRUOTA. Padekojau mamoms visoms, (gal kurios nepaminejau praleidau ir jos skaito,atsiprasau). Bet buvo tokiu rubu, tiktu grindis nebent plauti. Kai neturi sakysit ir tas gerai. Bet as pasiilgiau truputeli kitaip, nes maniau kai taip zmogui sunku ir rubas neturi rubo vardo, man vel vezti tokius kad tiks sudeginti ar skalbti nes nezinai ar tik apykakle istrauksi. Arba kai jau esi ubagas tai ir buk apdriskes. nu tikrai patikekit. Nusprendziau per laika rasiu jiems tvarkingu, nes gal reiks i poliklinika, eiti darbo ieskotis ir pan.