Šiandien vakare Pilaitėje, Pupos IKI, buvo neišpakuotas kavos aparatas.
QUOTE(laimusia30 @ 2011 04 27, 09:12)
O as kiek kepu pyragu su duonkepe, visi man islipa per krastus
Gal zinot ka blogai darau? 


Tikriausiai, per didelius pyragus kepat, jei netelpa. Sumažinkit visų produktų kiekį.

QUOTE(Failas @ 2011 04 27, 09:26)
Tikriausiai, per didelius pyragus kepat, jei netelpa. Sumažinkit visų produktų kiekį. 

Tai, kad kepiau 1000, o juk ten galima iki 1500. Islipo visas per krastus ir pradejo rukti

QUOTE(laimusia30 @ 2011 04 27, 08:32)
Tai, kad kepiau 1000, o juk ten galima iki 1500. Islipo visas per krastus ir pradejo rukti 

Raugas labai geras matyt buvo- gerai kilo

QUOTE(laimusia30 @ 2011 04 27, 09:12)
O as kiek kepu pyragu su duonkepe, visi man islipa per krastus
Gal zinot ka blogai darau? 


taigi žiūrėk knygutėje turi būti parodyta, parašyta
QUOTE(Monstras @ 2011 04 26, 09:08)
geriausiai gaunasi su UAT pienu, su kitais nelabai... ir reikia ten jį palaikyti,
koks cia UAT pienas?
Beje kas išsibandysit šioje naujoje IKI duonkepėje gerą ruginės duonos receptą (su šlapiu raugu ir su sausu raugu), prašom pasidalinti, o tai aš kepiau du kartus ir nelabai gavosi... Ten tos visos baltos tai gaunasi, bet norisi ruginės.
Beje klausimas - ten viena iš sudedamų dalių yra berods "whole... wheat flour" (rusiškai gal "цельная мука") kažkaip panašiai skamba, toks rudas miltų pakelis - tai kas ten tokie miltai? Ar ten skaitosi ruginiai ar kvietiniai? Nes aš turiu ir rupių kvietinių ir rupių ruginių ir šiaip ruginių 1800 serijos ir berods 812 serijos. Tai kuriuos čia dabar dėti?
Ten yra tokie balti (baltam pakelyje miltai) na tai ten ten kaip suprantu balti kvietiniai, alia 550D (visuose receptuose jų būna), dar yra baltam pakelyje su malūnu - tai ten gal ryžių miltai (berods "ржаная мука")?
Papildyta:
Apdorotas UltraAukštoje Temperatūroje - UAT.
Tai bus Margė, MŪ ir kiti lenkiški panašūs
Beje klausimas - ten viena iš sudedamų dalių yra berods "whole... wheat flour" (rusiškai gal "цельная мука") kažkaip panašiai skamba, toks rudas miltų pakelis - tai kas ten tokie miltai? Ar ten skaitosi ruginiai ar kvietiniai? Nes aš turiu ir rupių kvietinių ir rupių ruginių ir šiaip ruginių 1800 serijos ir berods 812 serijos. Tai kuriuos čia dabar dėti?
Ten yra tokie balti (baltam pakelyje miltai) na tai ten ten kaip suprantu balti kvietiniai, alia 550D (visuose receptuose jų būna), dar yra baltam pakelyje su malūnu - tai ten gal ryžių miltai (berods "ржаная мука")?
Papildyta:
QUOTE(Gija* @ 2011 04 27, 09:51)
koks cia UAT pienas?
Apdorotas UltraAukštoje Temperatūroje - UAT.
Tai bus Margė, MŪ ir kiti lenkiški panašūs

QUOTE(Monstras @ 2011 04 27, 10:00)
Beje kas išsibandysit šioje naujoje IKI duonkepėje gerą ruginės duonos receptą (su šlapiu raugu ir su sausu raugu), prašom pasidalinti, o tai aš kepiau du kartus ir nelabai gavosi... Ten tos visos baltos tai gaunasi, bet norisi ruginės.
Beje klausimas - ten viena iš sudedamų dalių yra berods "whole... wheat flour" (rusiškai gal "цельная мука") kažkaip panašiai skamba, toks rudas miltų pakelis - tai kas ten tokie miltai? Ar ten skaitosi ruginiai ar kvietiniai? Nes aš turiu ir rupių kvietinių ir rupių ruginių ir šiaip ruginių 1800 serijos ir berods 812 serijos. Tai kuriuos čia dabar dėti?
Ten yra tokie balti (baltam pakelyje miltai) na tai ten ten kaip suprantu balti kvietiniai, alia 550D (visuose receptuose jų būna), dar yra baltam pakelyje su malūnu - tai ten gal ryžių miltai (berods "ржаная мука")?
Papildyta:
Apdorotas UltraAukštoje Temperatūroje - UAT.
Tai bus Margė, MŪ ir kiti lenkiški panašūs
Beje klausimas - ten viena iš sudedamų dalių yra berods "whole... wheat flour" (rusiškai gal "цельная мука") kažkaip panašiai skamba, toks rudas miltų pakelis - tai kas ten tokie miltai? Ar ten skaitosi ruginiai ar kvietiniai? Nes aš turiu ir rupių kvietinių ir rupių ruginių ir šiaip ruginių 1800 serijos ir berods 812 serijos. Tai kuriuos čia dabar dėti?
Ten yra tokie balti (baltam pakelyje miltai) na tai ten ten kaip suprantu balti kvietiniai, alia 550D (visuose receptuose jų būna), dar yra baltam pakelyje su malūnu - tai ten gal ryžių miltai (berods "ржаная мука")?
Papildyta:
Apdorotas UltraAukštoje Temperatūroje - UAT.
Tai bus Margė, MŪ ir kiti lenkiški panašūs

Monstre, o salyklo i duonyte dedat? gal tai priezastis



QUOTE(laimusia30 @ 2011 04 27, 09:12)
O as kiek kepu pyragu su duonkepe, visi man islipa per krastus
Gal zinot ka blogai darau?

Apturejau ir as ta "dziaugsma" - pirmakart iskilusi tesla atsireme i langeli, o kepant vidurys susmego, bet skaniai ir gerai iskepe, o krastai taip ir liko iki virsaus sukepe


QUOTE(Monstras @ 2011 04 27, 09:49)
taigi žiūrėk knygutėje turi būti parodyta, parašyta
Labai informatyvus atsakymas

Kas iesko duonkepiu tai Alytaus IKI dar ju yra, pati siandien apziurejau, bet kadangi duonkepe turiu ir intensyviai naudoju
tai nereikia, galvoju apie kavos aparata


QUOTE(edinka @ 2011 04 27, 16:55)
Apturejau ir as ta "dziaugsma" - pirmakart iskilusi tesla atsireme i langeli, o kepant vidurys susmego, bet skaniai ir gerai iskepe, o krastai taip ir liko iki virsaus sukepe
Dariau 1000 norma.O kitakart islipo tesla iki pat kaitinimo elemento, vos ne gaisras kilo
, o juk dariau tiksliai pagal recepta...tai ir nebezinau, gal mieliu kieki mazint, o gal ne visos jos tinka...
Labai informatyvus atsakymas


Labai informatyvus atsakymas

oho


Man šiandien elektra dingo maždaug vidury darbo



Beje, kam reikia, Riešės IKI šiandien jau mačiau Bosch įrankių
