Įkraunama...
Įkraunama...

kaip susitaupyti, jei gyvenimas to daryti neverčia

QUOTE(baltic*girl @ 2011 04 19, 22:14)
Labai uzjauciu del gyvunelio...

svarbu kad ramiai iseitu unsure.gif gulim kartu lovoje, vienoje rankoje telefonas, jei ka "greitajai zirafai" (vet pagalba visa para) skambinsiu. Ryt is ryto ji uzrasyta migdymui i savo klinika, bet labai tikiuosi kad jo neprireiks ir iseis ramiai tarp savu sienu verysad.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Mergiona: 19 balandžio 2011 - 22:20
Esu marinus savo suniuka taip, sirgo ir zinojau iseis bet kuria minute... Liudna diena buvo. Gyvunai kaip zmones, jiem reikia kazko salia. Nors kates sako iseina is namu, tik miesto katems gal tas kitaip. Musu gyveno kieme ir namuose, isejo ir nebegrizo sia ziema, buvo jau metuose.
Atsakyti
ugu. Man pirmas kartas toks, irgi iseidavo mano katytes unsure.gif O sita susiraite savo tualeto dezutei ir gulejo verysad.gif Kelis kartus traukiau, paguldau, apkloju- vel atgal lenda, bet pradejo ant ranku prasytis, kai sedejau salia, glosciau, tai parsinesiau pas save i lova. Nebebando niekur eit, ar nebegali, ar gal visgi cia jai geriau nei tualeto dezej unsure.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Mergiona: 19 balandžio 2011 - 22:29
Turbut taip yra, nes gyvunelis serga... Sunys irgi kiek zinau iseina, o mano paskutini atodusi isleido prie manes, nes sirgo.
Speju tik.

Bet kokiu atveju ramios nakties, liudna.
Atsakyti
Mergiona, užuojauta dėl katytės, stiprybės tau ir gero gyvenimo jai ten anapus... 4u.gif
Atsakyti
Stipruli, akcijos tikrai sluoja pinigine. Man seniau taip budavo ne tik maisto, bet ir rubu pardese doh.gif Dabar kazkaip apsiraminus esu. Maisto einu tik tada kai matau jog tikrai reikia. Nors su vyru kai nuvaziuojam doh.gif tai pilnas vezimas buna. Bet vistiek pazanga yra, seniau nemazai maisto net ismesdavom blush2.gif dabar lb retas atvejis.
Siandien visa ryta nezmoniskai delna niezti, mazu is kur pinigu nukris lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Kaip katyte? console.gif
Na, mes maisto neismetam beveik nieko. Jie jau kas is mesytes lieka, šunys sulapnoja viska. biggrin.gif
Atsakyti
Aciu visoms. 4u.gif Kates nebera, isejo 6 ryto, labai ramiai verysad.gif Labai dziaugiuosi kad mire siltai mano lovoje, tarp savu sienu, o ne su svetimais zmonemis kateteriais ir svirkstais aplinkui.
Atsakyti
QUOTE(Mergiona @ 2011 04 20, 09:41)
Aciu visoms.  4u.gif Kates nebera, isejo 6 ryto, labai ramiai  verysad.gif Labai dziaugiuosi kad mire siltai mano lovoje, tarp savu sienu, o ne su svetimais zmonemis kateteriais ir svirkstais aplinkui.

Na ka, bent jau namuose budama isejo. Uzjauciu 4u.gif
Atsakyti
Aciu visoms.  4u.gif Kates nebera, isejo 6 ryto, labai ramiai  verysad.gif Labai dziaugiuosi kad mire siltai mano lovoje, tarp savu sienu, o ne su svetimais zmonemis kateteriais ir svirkstais aplinkui.

užjaučiu console.gif
Atsakyti

Užuojauta! 4u.gif gero jai sekančio katiško gyvenimo wub.gif
Kaip dukrytės reagavo?
Atsakyti
Margiona, labai labai užjaučiu. Kaip ir sakei, svarbu, kad savo namuose su savo žmonėmis, kvapais ir garsais. Nepaprastai liūdna verysad.gif Būk stipri console.gif

[quote=Mergiona,2011 04 20, 06:41]
Aciu visoms. 4u.gif Kates nebera, isejo 6 ryto, labai ramiai verysad.gif Labai dziaugiuosi kad mire siltai mano lovoje, tarp savu sienu, o ne su svetimais zmonemis kateteriais ir svirkstais aplinkui.

Atsakyti