QUOTE(Viotinola @ 2011 03 29, 17:55)
Matuoja PRL laboratorijos vienos simtais, kitos tukstanciais. reikia paziureti laboratorijos normas, paprastai raso ant to paties lapelio. Man ir bego pienas, nebebuvo menstruacijų.
PRL Prolaktinas (mIU/I)- 508,11 Norma Mot. 59-619. Manau tikrai pastojimui per aukstas
QUOTE(Puk @ 2011 03 29, 21:14)
Mano PRG 266.80 norma(102-496), išsiskiria pieno, gyd. liepė gerti brom. Ar toks kiekis gali įtakoti nepilnavertę ovuliaciją

Gyd. minėjo, kad pienas neturi išsiskirti ir kad tai reikia gydyti
O pas mane ir pienas yra, bet tik endokrinologe atkreipe demesi, o nevais. spec. NE

Nors per kiekviena apsilankyma sakiau PRL gal reikia sumazinti..., o jinai i norma telpat.
QUOTE(valerie @ 2011 03 29, 21:35)
Ir man buvo tas pats - stimuliavo kokius 5-6 kartus, kai PRL buvo ant virsutines normos ribos. O is endokrinologes tik neseniai suzinojau, kad prie tokio PRL tikrai nebuciau pastojus. Ir po triju metu tas PRL jau buvo ne ant virsutines normos ribos, o tris kartus virsijo virsutine normos riba
Tai vat kad tik pinigu metymas i bala ta stimuliacija

, tai pati nuejau pas endokrinologe,ir dar vis savo GN siulo daryti, bet as pasakiau su mano diagnoze tik LP ( beveik pries 6 metus isoperavo endometrioze III st.)