Įkraunama...
Įkraunama...

Patamsėjusios kai kurios kūno vietos

Sveikos, merginos, jau kuris laikas mane kamuoja toks diskomfortas, bet nezinau kaip ji panaikinti ir kaip jis atsirado g.gif Zodziu, mano pazastys yra patamsejusios. maza to, oda patamsejusi yra ir slaunu vidineje puseje prie bikini zonos.. na, butu nieko tokio, bet vasara papludimyje nejauku net su bikiniu pasirodyti. o kur maikutes ant petneseliu... kol nepakeliu rankos, tol viskas gerai, bet visko pasitaiko.. gal buvo jums tai. kuom panaikinti ta odos patamsejima?
Atsakyti
pas mane irgi patamsėjusi bikinio zona- tu ne viena 4u.gif
taip pat neįsivaizduoju, kaip tai iššviesinti.
Atsakyti
sveikutės smile.gif ir pas mane dėmė ties vidinėm šlaunim.. bet db pažiūrėjau pašviesėjo.. kaip manot gali būti, kad dėl citrinų eterinio aliejaus? nes šiaip citrina šviesina odą, o aš pradėjau masažuoti kojas abrikosų kaulelių aliejum su keliais lašiukais citrinų eterinio. nudžiugau apsižiūrėjus biggrin.gif
Atsakyti
o ka daro tas abrikosu kauleliu aliejus?
Atsakyti
Pažastys ir bikinis tamsėja pagrinde nuo dirginimo (kai odoje vyksta uždegiminiai procesai ji turi savybę hiperpigmentuotis, dėl to rudėja).
Pažastys- nuo nuolatinio brūžinimo skustuvu, prakaito, dezodoranto.
Bikinis- šlaunys trinasi tarpusavyje, trina drabužiai, prakaituoja ir t.t.

Geriausi sprendimo būdai- kuo mažiau dirginti odą ir balinti kaip ir bet kokias pigmentines dėmes- su rūgštimis, hidrokinonu, vitaminu C ir t.t.
Aš naudoju hidrokinono ir AHA kremą- padeda.
Beje, panaši tema jau yra- Tamsi bikini srities oda.
Atsakyti
O pas mane ant rankų kelios rudos dėmės yra. Įdomu, nuo ko jos galėtų būti g.gif
Atsakyti
Pas mane šita bėdelė irgi yra doh.gif vasarą kai būnu bent šiek tiek įdegus, nors tai retas atvejis, ne taip matos..
Atsakyti
Pas mane ant pilvo prie bambos yra patamsejimas, bet jis nuo gimimo yra, pripratus ir atrodo taip ir turi buti ax.gif Kadangi palaikau idegi, tai labai ir nekrenta i aki ta deme
Atsakyti
QUOTE(wai2te_m @ 2011 06 29, 21:25)
Pas mane ant pilvo prie bambos yra patamsejimas, bet jis nuo gimimo yra, pripratus ir atrodo taip ir turi buti  ax.gif Kadangi palaikau idegi, tai labai ir nekrenta i aki ta deme

Gal ten pigmentine demele? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(zigri @ 2011 06 29, 20:34)
Gal ten pigmentine demele?  4u.gif

Tikriausiai, kad taip ax.gif Nera ji itin tamsi, bet grozio irgi neprideda, nes jei nebuciau idegus, tai dar labiau matytusi
Atsakyti
O pas mane, ant šlaunies vidinės pusės patamsėjimas atsirado tada kai prieš 2,5m apsiplikiau verdančiu vandeniu. Patamsėjimas buvo ir iki tol, bet po to dar labiau matos doh.gif buvo ir ant pilvo, bet ačiū Dievui, išnyko daugmaž. doh.gif
Atsakyti
Sveikos, turiu tokia problema. Pas mane labai patamsejusios pazastys. Gal kad susidure su tuo ir yra issprende sia problema? Nes jauciu dideli diskomforta del to. Kiek teko girdeti, tai gali buti del dazno dirginimo toje vietoje (skutimo). Stengiesi reciau skusti pazastis, bet juk vasara to neisvengsi. Bandziau su kuno sveitikliu pasveisti, bet rezultato jokio. Patarkit, kas gali padeti, kokios priemones?
Atsakyti