Įkraunama...
Įkraunama...

Senamiesčio ir Užupio mamos!

Ieškau Užupio mamų bendravimui, pasivaikščiojimams, vaikų draugystei ir pan. Man 30, dukrai 1. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Ariadna99 @ 2011 02 12, 21:42)
Ieškau Užupio mamų bendravimui, pasivaikščiojimams, vaikų draugystei ir pan. Man 30, dukrai 1. smile.gif


Negi nera nei vienos? smile.gif
Atsakyti
Labelis 4u.gif Žiūriu kažkaip iš senamiesčio ir užupio apsireiškiančių nėra? Mes Rotušės a. gyvenam. Mano bernužėliai neseniai vieneri sukako, man 26 smile.gif Malonu susipažinti 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo aistukass: 27 kovo 2011 - 21:44
user posted image
Sveikos, mamos, gyvenančios SENAMIESTYJE ir UŽUPYJE! group.gif
Džiaukimės pavasariu kartu ir junkimės į klubą-bendraukime ne tik internetu, bet ir vaikščiokime drauge Sereikiškių parke, parke prie prancūzų kultūros centro arba skverelyje už ŠMC bei Rotušės aikštėje. O gal turite savo pasivaikščiojimo maršrutą ir mielai juo pasidalinsite su kitomis mamomis?
Drąsiau, Jūs čia laukiamos!
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo aistukass: 01 balandžio 2011 - 18:03
Nagi, mielosios, drąsiau!
Atsakyti
smile.gif
Atsakyti
4u.gif
Atsakyti
Skverelyje už ŠMC, Rotušės aikštėje, Vokiečių gatvėje ir mes neretai vaikštome smile.gif.
Atsakyti
ir mes ax.gif
Atsakyti
Mes is uzupio, bet daznai bunam sereikiskese. manajam ypac patinka smelio dezes kompanija
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo bebetuka: 14 rugpjūčio 2011 - 12:20
Sveikos, mielosios. Pagaliau Jus radau! Smagu, kad esat. Mano dukrytė nelanko darželio. Tačiau, kaip ir visi vaikučiai, labai nori draugauti su kitais vaikais. Valstybinio darželio negavome, lankėme privatų, bet vaikutis sirgo, tad turime auklę. Kol buvo geras oras, vaikutis bendravimo poreikį patenkindavo Sereikiškių parke, skverelyje prie Kotrynos, skverelyje prie Dr. Šabado skulptūros (kaip vadinasi ten?). Dabar, atšalus orams, nebe taip dažnai galim išeiti pabūti su vaikais. Lankom yamaha mokyklėlę, bet ten tik kartą per savaitę ir laiko mažokai.

SIŪLAU - susiburti toms, kurios norėtų, kad vaikučiai porą kartų per savaitę po valandą dvi tiesiog kartu pažaistų, pabūtų. Kartu ateitų ir auklės ar nedirbančios mamos. Galbūt galėtume išsinuomoti tam patalpas (pvz. yamahos mokyklėlėje ar kokiuose mokytojų namuose, o gal kur yra žaidimų kambarys senamiestyje, nes mano auklė nevairuoja kur būtų kilimas ir šilta - čia tik pasiūlymas, reikėtų ieškoti jei norinčių atsirastų). Įsivaizduoju viską paprastai - groja muzikėlė, vaikučiai atsineša saugių žaisliukų ir žaidžia kartu. Darželis-ne darželis. Tiesiog, kad patenkinti vaikučių bendravimo poreikius. Veiksmas vyktų vidury dienos, kad vaikai pamiegoję ir pavalgę. Ką manot? Labai laukiu nuomonių, pasiūlymų ir mažųjų draugų savo dukrytei.
Papildyta:
O maršrutai mūsų tie patys!! Aš vis galvoju, kad reikėtų susibūrus rašyti savivaldybei, kad sūpuokles mums dar vienas pastatytų. Kur nors prie ŠMC. Ten sočiai vietos, atsidarė dabar Transilvanija, o juk sėkmingai galėtų būti sūpuoklės, čiuožyklos.
Atsakyti
panašu, kad tik mums aktualu 4u.gif
Atsakyti