Pas mus misija neymanoma tai.......Mazoji toks vijurkas, kad spek sutvarkyt zaislus ir jinai vel juos istampo po visus namus, o jei neleidi ir liepi zaist vienoi vietoj tada asaru pakalnes buna. Tvarkyt namus nori su manim labai, duodu jei skudureli tai eina ir valo dulkes(aisku mamai tenka praeit is paskos ir pravalyt), bet zaislu susitvrakymas tai sunkus dalykas pas mus.
Maniske tvarkosi tada, kai yra kazkas pazadeta arba savo pacios noru.
jei versi, tai jau tikrai zaislu nerinks, darys priesingai, dar kita syki pirstuku parodys - mama rinkti
arba turi graziai isprasyti.

Mazajai pradejus ropoti, is musu namu dingo tvarka ir svara
Tikiuosi jas susigrazinti jai paaugus, nes tikrai megstu tvarka ir svara
Mano mama man vis pamokslauja, kad neduociau vaikui i rankas jokio maisto (sausainuku, obuoliuko ir pan.), neiskelciau jos is lovytes, nes, ale, taip budavo visais laikais, o ir namai neatrodytu, kaip po karo. Bet, mano manymu, tai ir yra vaiko ugdymas. Kaip kitaip vaikui pazinti pasauli ar ko nors ismokti. Apsisarvuoju kantrybe ir leidziu jai kraustyti stalcius, metyti zaislus, ar kuistis jos rubeliu komodoje. Turiu nupirkusi pora pintu krepsiu jos zaislams, todel mazajai uzmigus (pietu miegelio ir nakciai) greitai surenku i jas ismetytus zaislus, ir praplaunu laminuotas grindis (kilimu neturime). Kol kas apsiriboju tik tuo, o ir jegu toks tvarkymasis daug neatima

QUOTE(Virbalė @ 2011 05 10, 13:10)
Mazajai pradejus ropoti, is musu namu dingo tvarka ir svara
Tikiuosi jas susigrazinti jai paaugus, nes tikrai megstu tvarka ir svara
Mano mama man vis pamokslauja, kad neduociau vaikui i rankas jokio maisto (sausainuku, obuoliuko ir pan.), neiskelciau jos is lovytes, nes, ale, taip budavo visais laikais, o ir namai neatrodytu, kaip po karo. Bet, mano manymu, tai ir yra vaiko ugdymas. Kaip kitaip vaikui pazinti pasauli ar ko nors ismokti. Apsisarvuoju kantrybe ir leidziu jai kraustyti stalcius, metyti zaislus, ar kuistis jos rubeliu komodoje. Turiu nupirkusi pora pintu krepsiu jos zaislams, todel mazajai uzmigus (pietu miegelio ir nakciai) greitai surenku i jas ismetytus zaislus, ir praplaunu laminuotas grindis (kilimu neturime). Kol kas apsiriboju tik tuo, o ir jegu toks tvarkymasis daug neatima 

Jus jau nepykit, bet jusu mama visai nesamones sneka- nieko neduoti vaikui i rankas- tai zinoma, geriau palaukit, kol vaikas ismoks valgyti su sakute ir peiliu

nuo sesiu menesiu abi mazosios laksto po namus per tris aukstus tai su desra, tai su duona, tai su sausainiais, aisku, ir namai buna kaip po karo ir rubeliai, bet tai tik valandeliai, tada greitai valau namus, kol jos prausiasi

o zaisliukus vyresnele kazkaip nuo pat mazens buvo pratinama susirinkti, tai kazkaip problemu neturiu su tuo, nors kartais uzsioziuoja

Na dazniausiai tvarkausi kai mazasis meiga pietu miegeli. Zaislai turi savo vieta, tai dazniausiai ir azasis toje vietoje zaidzia. Zinome istampo zaislus ir po visa kambari, bet susirenkam juos pries einat miegot.
Pripratau ramiau žiūrėti į netvarką, nebesiplėšau dėl kiekvieno numesto daikto ar dulkelės. Juk vaikai iškart viską vėl išmėto
Svarbiausia vakare susitvarkyti, kad naktį, jei prireiks į tualetą, nenudribtum užkliuvusi už kokio žaislo

Labukas
dazniausiai tvarkausi,kai mazasis miega pietuku,bet vakare vel tenka,nes visi zaisliukai po pietu miegelio vel issivaiksto is savo vieteliu
tada jau puolam kartu su vyru,kai vaikiukus sumigdom nakties miegeliui

QUOTE(Eliandra @ 2011 05 17, 10:05)
Pripratau ramiau žiūrėti į netvarką, nebesiplėšau dėl kiekvieno numesto daikto ar dulkelės. Juk vaikai iškart viską vėl išmėto
Svarbiausia vakare susitvarkyti, kad naktį, jei prireiks į tualetą, nenudribtum užkliuvusi už kokio žaislo 

ir as diena jau ipratau maziau krepti dmesi i betvarke,bet pries miega butinai kartu surenkam ,kad paskui nei mum neuzkliuti nei vaikui einamciam ryte ant puodelio

Mano mama pripratino mane prie tvarkos nuo vaikystes, labai megstu kad visur butu svaru, randu as to laiko apsitvarkyt ir valgyt kiekviena diena paruost, man rodos visai tai nesunku, svarbu noras
aisku ismetytus zaislus as neskaitau uz betvarke, visai neproblema juos vakare i vieta sudiet, man betvarke - tai kai dulkes visus, neissiurbti kilimai, indu kruva, ismetyti drabuziai
vaikas valgo virtuveje, kai buvo mazesnis tai maitinimo keduteje, na o kokius sausainius ar baronkas tai visur kur nori valgo, svarbu kad ne sokoladiniai jie butu

maniske nuo mazu dienu buvo pratinama prie tvarkos, valgo prie savo staliuko, zaislus susirenka pati, tik piestuku niekada nerenka
patinka kai metosi ant stalo.Su maistu po kambarius nelaksto, tam yra laikas ir vieta.

QUOTE(akwariuma @ 2011 05 18, 16:10)
maniske nuo mazu dienu buvo pratinama prie tvarkos, valgo prie savo staliuko, zaislus susirenka pati, tik piestuku niekada nerenka
patinka kai metosi ant stalo. Su maistu po kambarius nelaksto, tam yra laikas ir vieta.

Va va, maniškio požiūris į pieštukus ir flamasterius toks pats

QUOTE(Bulbulka. @ 2011 05 17, 23:12)
Mano mama pripratino mane prie tvarkos nuo vaikystes, labai megstu kad visur butu svaru, randu as to laiko apsitvarkyt ir valgyt kiekviena diena paruost, man rodos visai tai nesunku, svarbu noras
aisku ismetytus zaislus as neskaitau uz betvarke, visai neproblema juos vakare i vieta sudiet, man betvarke - tai kai dulkes visus, neissiurbti kilimai, indu kruva, ismetyti drabuziai
vaikas valgo virtuveje, kai buvo mazesnis tai maitinimo keduteje, na o kokius sausainius ar baronkas tai visur kur nori valgo, svarbu kad ne sokoladiniai jie butu 

pas mus namie panasiai

namuose dukryte kaip vijurkas. pasigauna koki sausainiuka ir po kambarius laksto trupindama