Įkraunama...
Įkraunama...

Nuotakos suknelė

Kadangi užbaigiau senąją temą, tai atidarau naująją 4u.gif

user posted image
Atsakyti
As prisidedu prie Karelijos zodziu, uzbaigusiu senaja tema ax.gif Musu vestuves irgi bus nedidukes - apie 20 zmoniu. Mano suknele taip pat bus kukli, pieno baltumo ir vos zemiau keliuku. Taip pat ir melyni akcentai kaip ir pas Jus, Vylabluse smile.gif Nebus jokiu pompastiku ar panasiai - maza jauki svente artimiausiu zmoniu rate.. Todel man ir nebaisu, kad kazkas ateis issipustes ar pan. Juk visi savi ir zino, kokio pobudzio svente bus, tai ir nesiruosia nuomotis ar pirkti tokiu apdaru, kad issiskirtu is viso sventes konteksto smile.gif Aisku, kad butu nesmagu ar net skaudu, jei tokie zmones kaip mama ar sesuo stipriai kritikuotu mano pasirinkima.. Tikiu, kad jei ideciau cia foto po vestuviu, tai daugumai gal ir nepatiktu, bet svarbu man ir mani isrinktajam as busiu pati graziausia smile.gif O svetimu nuomone man tikrai maziausiai rupi smile.gif
Atsiprasau, jeigu cia ka izedziau - tokiu tikslu neturejau 4u.gif
Atsakyti
Na merginos pasibaigusioje temoje labai gausiai prisdiskutavote apie šokiruojančis, originalias, neoriginalias suknelės.
Mano nuomone kiekviena renkasi kas gražu tik jai ir tai laikau labai geru žingsniu, kad nesivaikoma aplinkinių muomonės ir nebijoma "o ką pasakys kiti?" tegul sako kas ką tik nori, juk tą dieną kiekviena įsivaizduojame savaip, visos norime būti gražios, išskirtinės, vienintelės, originalios....Valio, juk mes tokios ir esame 4u.gif
O čia visiems skoniams bigsmile.gif
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
Papildyta:
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mmmune: 02 balandžio 2011 - 18:02
Man 5 suknele pati graziausia wub.gif
Atsakyti
man tai 3 nuo apacios juoda karalisko pustumo dideli ispudi paliko bigsmile.gif
Atsakyti
o man ta sesta, tokio griezto stiliaus wub.gif
Atsakyti
QUOTE(egliukas28 @ 2011 04 02, 19:15)
o man ta sesta, tokio griezto stiliaus  wub.gif

man irgi drinks_cheers.gif thumbup.gif wub.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(jums @ 2011 04 02, 18:03)
As prisidedu prie Karelijos zodziu, uzbaigusiu senaja tema  ax.gif  Musu vestuves irgi bus nedidukes - apie 20 zmoniu. Mano suknele taip pat bus kukli, pieno baltumo ir vos zemiau keliuku. Taip pat ir melyni akcentai kaip ir pas Jus, Vylabluse smile.gif Nebus jokiu pompastiku ar panasiai - maza jauki svente artimiausiu zmoniu rate.. Todel man ir nebaisu, kad kazkas ateis issipustes ar pan. Juk visi savi ir zino, kokio pobudzio svente bus, tai ir nesiruosia nuomotis ar pirkti tokiu apdaru, kad issiskirtu is viso sventes konteksto smile.gif Aisku, kad butu nesmagu ar net skaudu, jei tokie zmones kaip mama ar sesuo stipriai kritikuotu mano pasirinkima.. Tikiu, kad jei ideciau cia foto po vestuviu, tai daugumai gal ir nepatiktu, bet svarbu man ir mani isrinktajam as busiu pati graziausia smile.gif O svetimu nuomone man tikrai maziausiai rupi smile.gif

būsit mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(aushreete @ 2011 04 02, 19:08)
man tai 3 nuo apacios juoda karalisko pustumo dideli ispudi paliko bigsmile.gif

man ši priminė Disnėjaus multiko "Undinėlė" raganą Uršulą, hm g.gif

user posted image

user posted image

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo solo: 02 balandžio 2011 - 22:11
solo sutinku kad kazkox juodosios nasles ar raganos is pasaku:) man kas mistiska mmm kazkiek ir zavinga:)beto as svaigstu del tokiu kur senovej tokias pustas moterys nesiodavo su stipriai verziamais korsetais ir tom didelem sukuosenom:)aisku pati toli grazu nieko panasaus vestuvem neisdrysciau uzsidet:))))
Atsakyti
QUOTE(jums @ 2011 04 02, 19:03)
As prisidedu prie Karelijos zodziu, uzbaigusiu senaja tema  ax.gif  Musu vestuves irgi bus nedidukes - apie 20 zmoniu. Mano suknele taip pat bus kukli, pieno baltumo ir vos zemiau keliuku. Taip pat ir melyni akcentai kaip ir pas Jus, Vylabluse smile.gif Nebus jokiu pompastiku ar panasiai - maza jauki svente artimiausiu zmoniu rate.. Todel man ir nebaisu, kad kazkas ateis issipustes ar pan. Juk visi savi ir zino, kokio pobudzio svente bus, tai ir nesiruosia nuomotis ar pirkti tokiu apdaru, kad issiskirtu is viso sventes konteksto smile.gif Aisku, kad butu nesmagu ar net skaudu, jei tokie zmones kaip mama ar sesuo stipriai kritikuotu mano pasirinkima.. Tikiu, kad jei ideciau cia foto po vestuviu, tai daugumai gal ir nepatiktu, bet svarbu man ir mani isrinktajam as busiu pati graziausia smile.gif O svetimu nuomone man tikrai maziausiai rupi smile.gif

mes irgi jau pradedame planuoti mazas vestuvytes, apie 20 zmoniu, kaip pas Jus, tik noresiu suknytes ilgos bet labai kuklios ir melynu aksesuaru, nes dievinu melyna spalva... butent Jums pritariu, kad jei bus artimiausi zmones, tikrai nepersistengs puosiantis, juk, kaip Jus sakot zino kur eina ir i kokias butent vestuves eina... smile.gif man irgi trbt butu skaudu , jei mano pasirinkimas nepatiktu mamai ar sesei ir jos kritikuotu, bet as vistiek laikyciausi savo ir jas nustebinciau butent ta diena savo paprastumu ir groziu.. smile.gif man irgi butent svarbiausia jog patikciau savo mylimam zmogui, juk vestuves tai musu , o ne mociuciu susirinkusiu aptarineti batelius ar misrainiu gausa... smile.gif
o del kritikos, tai realiai nei vienam nesmagu, kai kasnors saltakraujiskai kritikuoja ir kas belieka tik ginimasis puolimu smile.gif visoms mergaitems cia linkiu maziau tokiu beprasmiu kritiku ir puolimu... 4u.gif
Atsakyti
visai grazu man smile.gif miela, romantiska smile.gif
user posted image
Atsakyti