Kadangi užbaigiau senąją temą, tai atidarau naująją
As prisidedu prie Karelijos zodziu, uzbaigusiu senaja tema
Musu vestuves irgi bus nedidukes - apie 20 zmoniu. Mano suknele taip pat bus kukli, pieno baltumo ir vos zemiau keliuku. Taip pat ir melyni akcentai kaip ir pas Jus, Vylabluse
Nebus jokiu pompastiku ar panasiai - maza jauki svente artimiausiu zmoniu rate.. Todel man ir nebaisu, kad kazkas ateis issipustes ar pan. Juk visi savi ir zino, kokio pobudzio svente bus, tai ir nesiruosia nuomotis ar pirkti tokiu apdaru, kad issiskirtu is viso sventes konteksto
Aisku, kad butu nesmagu ar net skaudu, jei tokie zmones kaip mama ar sesuo stipriai kritikuotu mano pasirinkima.. Tikiu, kad jei ideciau cia foto po vestuviu, tai daugumai gal ir nepatiktu, bet svarbu man ir mani isrinktajam as busiu pati graziausia
O svetimu nuomone man tikrai maziausiai rupi 
Atsiprasau, jeigu cia ka izedziau - tokiu tikslu neturejau
Na merginos pasibaigusioje temoje labai gausiai prisdiskutavote apie šokiruojančis, originalias, neoriginalias suknelės.
Mano nuomone kiekviena renkasi kas gražu tik jai ir tai laikau labai geru žingsniu, kad nesivaikoma aplinkinių muomonės ir nebijoma "o ką pasakys kiti?" tegul sako kas ką tik nori, juk tą dieną kiekviena įsivaizduojame savaip, visos norime būti gražios, išskirtinės, vienintelės, originalios....Valio, juk mes tokios ir esame
O čia visiems skoniams

Papildyta:

Mano nuomone kiekviena renkasi kas gražu tik jai ir tai laikau labai geru žingsniu, kad nesivaikoma aplinkinių muomonės ir nebijoma "o ką pasakys kiti?" tegul sako kas ką tik nori, juk tą dieną kiekviena įsivaizduojame savaip, visos norime būti gražios, išskirtinės, vienintelės, originalios....Valio, juk mes tokios ir esame
O čia visiems skoniams

Papildyta:

Man 5 suknele pati graziausia
man tai 3 nuo apacios juoda karalisko pustumo dideli ispudi paliko
o man ta sesta, tokio griezto stiliaus
QUOTE(egliukas28 @ 2011 04 02, 19:15)
man irgi
QUOTE(jums @ 2011 04 02, 18:03)
Musu vestuves irgi bus nedidukes - apie 20 zmoniu. Mano suknele taip pat bus kukli, pieno baltumo ir vos zemiau keliuku. Taip pat ir melyni akcentai kaip ir pas Jus, Vylabluse
Nebus jokiu pompastiku ar panasiai - maza jauki svente artimiausiu zmoniu rate.. Todel man ir nebaisu, kad kazkas ateis issipustes ar pan. Juk visi savi ir zino, kokio pobudzio svente bus, tai ir nesiruosia nuomotis ar pirkti tokiu apdaru, kad issiskirtu is viso sventes konteksto
Aisku, kad butu nesmagu ar net skaudu, jei tokie zmones kaip mama ar sesuo stipriai kritikuotu mano pasirinkima.. Tikiu, kad jei ideciau cia foto po vestuviu, tai daugumai gal ir nepatiktu, bet svarbu man ir mani isrinktajam as busiu pati graziausia
būsit
QUOTE(aushreete @ 2011 04 02, 19:08)
man ši priminė Disnėjaus multiko "Undinėlė" raganą Uršulą, hm

solo sutinku kad kazkox juodosios nasles ar raganos is pasaku:) man kas mistiska mmm kazkiek ir zavinga:)beto as svaigstu del tokiu kur senovej tokias pustas moterys nesiodavo su stipriai verziamais korsetais ir tom didelem sukuosenom:)aisku pati toli grazu nieko panasaus vestuvem neisdrysciau uzsidet:))))
QUOTE(jums @ 2011 04 02, 19:03)
mes irgi jau pradedame planuoti mazas vestuvytes, apie 20 zmoniu, kaip pas Jus, tik noresiu suknytes ilgos bet labai kuklios ir melynu aksesuaru, nes dievinu melyna spalva... butent Jums pritariu, kad jei bus artimiausi zmones, tikrai nepersistengs puosiantis, juk, kaip Jus sakot zino kur eina ir i kokias butent vestuves eina...
o del kritikos, tai realiai nei vienam nesmagu, kai kasnors saltakraujiskai kritikuoja ir kas belieka tik ginimasis puolimu