QUOTE(jums @ 2011 04 02, 19:03)
As prisidedu prie
Karelijos zodziu, uzbaigusiu senaja tema

Musu vestuves irgi bus nedidukes - apie 20 zmoniu. Mano suknele taip pat bus kukli, pieno baltumo ir vos zemiau keliuku. Taip pat ir melyni akcentai kaip ir pas Jus,
Vylabluse 
Nebus jokiu pompastiku ar panasiai - maza jauki svente artimiausiu zmoniu rate.. Todel man ir nebaisu, kad kazkas ateis issipustes ar pan. Juk visi savi ir zino, kokio pobudzio svente bus, tai ir nesiruosia nuomotis ar pirkti tokiu apdaru, kad issiskirtu is viso sventes konteksto

Aisku, kad butu nesmagu ar net skaudu, jei tokie zmones kaip mama ar sesuo stipriai kritikuotu mano pasirinkima.. Tikiu, kad jei ideciau cia foto po vestuviu, tai daugumai gal ir nepatiktu, bet svarbu man ir mani isrinktajam as busiu pati graziausia

O svetimu nuomone man tikrai maziausiai rupi

Atsiprasau, jeigu cia ka izedziau - tokiu tikslu neturejau
mes irgi jau pradedame planuoti mazas vestuvytes, apie 20 zmoniu, kaip pas Jus, tik noresiu suknytes ilgos bet labai kuklios ir melynu aksesuaru, nes dievinu melyna spalva... butent Jums pritariu, kad jei bus artimiausi zmones, tikrai nepersistengs puosiantis, juk, kaip Jus sakot zino kur eina ir i kokias butent vestuves eina...

man irgi trbt butu skaudu , jei mano pasirinkimas nepatiktu mamai ar sesei ir jos kritikuotu, bet as vistiek laikyciausi savo ir jas nustebinciau butent ta diena savo paprastumu ir groziu..

man irgi butent svarbiausia jog patikciau savo mylimam zmogui, juk vestuves tai musu , o ne mociuciu susirinkusiu aptarineti batelius ar misrainiu gausa...
o del kritikos, tai realiai nei vienam nesmagu, kai kasnors saltakraujiskai kritikuoja ir kas belieka tik ginimasis puolimu

visoms mergaitems cia linkiu maziau tokiu beprasmiu kritiku ir puolimu...