QUOTE(Loretaus @ 2011 10 11, 12:49)
Ar gali tam reiksmes turet kokius kiausinius dedi(kaimiskus,ar pirktinius),o gal perkildinu tesla
Nes kol istampau pirmus du,tai likusieji gabaliukai nemazai pakyla.
O kai tesla minkot,rankas tepates sviestu ar riebalais?
O ir tu pokstelejimu pas mane buna vienas kitas.Paskutini karta skaiciavau tai gal kokius 5 tik tesuskaiciavau.
Neturi, bent kiek teko, kiaušinių kilmė davė vienintelį skirtumą - snaminiais tešla buvo geltonesnė.
Perkildinimas gali būti plyšinėjimo priežastis
Aliejum pasitepu, kol minkau.
Būna, kad nepkši visai, bet tešla - puiki. Kažkaip labiausiai linkusi manyti, kad svarbiausi yra miltai ir tešlos kietumas. Geriau iš praių dėt mažiau nei 500g miltų, negu perkietint. Tešla iš esmė sturi būti tokia ribinė - jau prie rankų stipriai nebekimba, bet vienos pakočiot irgi dar negalima.....