
aisku,nesu kepusi formoj,visada skardoj. gerai viskas gausis,nereikia taip nusiteikti. ruoskis kava ir smaguriauk.tik foto nepamirsk ikelti

susigere visus riebalus?
QUOTE(k.lapelyte @ 2011 12 01, 20:25)
susigere visus riebalus?
tai kad man jie visi išbėgo, o kepiau tortinėj...tortinė tuščia buvo..bet jei jie išbėga, o susigeria tik įdugną, tai kaip tas vidus tada ne sausas? man kol kas tai neįmanoma misija

QUOTE(tinulia84 @ 2011 12 01, 18:40)
tai kad man jie visi išbėgo, o kepiau tortinėj...tortinė tuščia buvo..bet jei jie išbėga, o susigeria tik įdugną, tai kaip tas vidus tada ne sausas? man kol kas tai neįmanoma misija 

todėl ir sausas kad viskas išbėgo, tortinėje formoje netinka jį kepti, nes per dugna išbėga


QUOTE(tinulia84 @ 2011 12 01, 19:40)
tai kad man jie visi išbėgo, o kepiau tortinėj...tortinė tuščia buvo..bet jei jie išbėga, o susigeria tik įdugną, tai kaip tas vidus tada ne sausas? man kol kas tai neįmanoma misija 

as dar kepdama vis apipilu tuo paciu sviestu is virsaus. bandyk kita karta skardoje kepti (isklotame kepimo popieriumi)
Laiku paskaičiau apie tortinę
Nes irgi būčiau kepus joje, kitokios neturiu, tik stiklinę formą kepimui


niu ačiū jums labai visoms, vistiek aš jį dar kepsiu
kadanors pavyks


QUOTE(~♥KaipTaiKaip♥~ @ 2011 12 01, 20:41)
Laiku paskaičiau apie tortinę
Nes irgi būčiau kepus joje, kitokios neturiu, tik stiklinę formą kepimui 


o tai skardos irgi neturi?(pacios paprasciausios,kurios orkaitese buna)
joje geriausiai kepa
QUOTE(k.lapelyte @ 2011 12 01, 19:52)
o tai skardos irgi neturi?(pacios paprasciausios,kurios orkaitese buna)
joje geriausiai kepa
joje geriausiai kepa
aš silikoninėje kepu tai nieko nėra geriau

QUOTE(~♥KaipTaiKaip♥~ @ 2011 12 01, 19:41)
Laiku paskaičiau apie tortinę
Nes irgi būčiau kepus joje, kitokios neturiu, tik stiklinę formą kepimui 


Jei desit i tortine, tai istieksit kepimo popieriumi. Bet ir stiklinej puikiai iskeps. O as kepu tokioj gelezinej skardelej, apvalioj,26 cm skersmens, tos kur italiskos buna. Labai puikiai iskepa ir iskyla. Ir netgi patarciau kepti kokiame siauresniame inde, nei kad standartine orkaites skarda, tada pyragas netezta i sonus,o puciasi i virsu

Papildyta:
QUOTE(k.lapelyte @ 2011 12 01, 19:52)
o tai skardos irgi neturi?(pacios paprasciausios,kurios orkaitese buna)
joje geriausiai kepa
joje geriausiai kepa
Bet pasiduoda daugiau i sonus.. man tai nepatinka, kelis kart kepiau taip..
QUOTE(tinulia84 @ 2011 12 01, 19:22)
tinulia84, kaip matau nesi teslos krastu apipjausciusi. As visada apipjaustau ir is ju iskepu bulkutes su cukrumi. Jei nenupjaustai - tie krastai issipucia ir buna kaip bulka

O siaip saunuole, kad nenuleidi ranku.