
ir as niekad nenupjaustau
pas mus viskas susivalgo,bet nebuna kaip bulka

QUOTE(k.lapelyte @ 2011 12 01, 22:55)
tai matomai labai plonai istampai


krastai vistiek kazkiek storesni gaunasi,bet nedaug
QUOTE(rugiagele26 @ 2011 12 01, 20:55)
Ir netgi patarciau kepti kokiame siauresniame inde, nei kad standartine orkaites skarda, tada pyragas netezta i sonus,o puciasi i virsu 



QUOTE(liucijabalt @ 2011 12 01, 23:53)
tinulia84, kaip matau nesi teslos krastu apipjausciusi. As visada apipjaustau ir is ju iskepu bulkutes su cukrumi. Jei nenupjaustai - tie krastai issipucia ir buna kaip bulka
O siaip saunuole, kad nenuleidi ranku.

O siaip saunuole, kad nenuleidi ranku.
kitą kartą apipjaustysiu

QUOTE(k.lapelyte @ 2011 12 01, 21:55)


QUOTE(tinulia84 @ 2011 12 02, 11:07)
As i aguonas visad uzplikydama , dedu cukraus..
QUOTE(rugiagele26 @ 2011 12 02, 16:25)
As i aguonas visad uzplikydama , dedu cukraus..
ačiū



QUOTE(tinulia84 @ 2011 12 02, 15:46)
As po kiekvieno kepimo, vis ka naujo suzinau


QUOTE(~♥KaipTaiKaip♥~ @ 2011 12 01, 19:41)
Laiku paskaičiau apie tortinę
Nes irgi būčiau kepus joje, kitokios neturiu, tik stiklinę formą kepimui 


Visada kepu tik tortinėje, į kurią įtiesiu kepimo popierių. Nė kartelio neišbėgo


QUOTE(pasta222 @ 2011 11 29, 15:35)
Ar pagal Cipciuko receptą kepta? Lakštus kočiojot ar tampėt ? 100 balų
