Įkraunama...
Įkraunama...

Nuo kelių metų eiti į mokyklą?

Laba diena, mano vikui geguzes men. bus 5 metai, atejo laikas apsispresti, ar vaikas lankys priesmokykline grupe ar liks senoje. As buvau nusiteikusi, kad vaikas lankytu prismokykline grupe, kad eitu i mokykla nuo 6 metu. Taciau del to, kad mes pradejome lankyti darzeli nuo 4 metu (anksciau nebuvo vietu) mano vaiko neitrauke i priesmokykline grupe, kai as paprasiau, kad itrauktu, pasake, kad kam jums, neatiminekit is vaiko vaikystes, kad sesriu metu vaikui bus sunku adaptuotis mokykloje. Mano vaikas nera ypac iniacatyvus, nepasakyciau, kad ji lydere, gal siek tiek drovi naujoje aplinkoje, bet po to prisitaiko, zaidzia. Nuo keliu metu geriausiai leisti vaika i priesmokykline grupe, i mokykla? Ar vaiko gebejimas adaptuotis priklauso nuo amziaus, ar tai daugiau harakterio bruozas? Kodel vyrauja nuomone, kad jei vaikas pradeda lankyti mokykla nuo 6 metu, tai atimta vaikyste?
Atsakyti
as atiduociau nuo 7 i mokykla. kam skubeti. pati galvojau leisti vaika nuo 6 i mokykla, bet apsigalvojau:) suspes ten dar:) ne ziniose esme o kituose dalykuose.
Atsakyti
Ziuriu panasi tema Mes irgi ilgai galvojom kada leisti vaika y mokykla , (nes vaikas gimes vasario men).Eis y mokykla 6,5. Nes darzely pakalbejom su aukletojom , patikino kad galima leisti anksciau. Ir baigs anksciau mokykla , juk dabar 12 klasiu.
Atsakyti
http://www.supermama...howtopic=467848
Atsakyti