Įkraunama...
Įkraunama...

Viskas apie spiralę

as taip pat planuoju isidet varine spirale,nes atsibodo istisai ryt tabletes schmoll.gif


user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo tigriuke23: 06 lapkričio 2007 - 17:09
as taip pat nesioju nova-t jau daugiau nei metai. man tai super tik menesines gausesnes ir gal ilgesnes, bet saugu thumbup.gif
Atsakyti
As taip pat isidėjus Nova - T spiralę. nuo mirenos atkalbėjo gydytojas. pakolkas jokių nusiskundimų neturiu, mėnesines neskausmingos ir nėra tokios gausios kaip gasdino:)
Atsakyti
QUOTE(Aurelija_ @ 2007 11 15, 15:47)
As taip pat isidėjus Nova - T spiralę. nuo mirenos atkalbėjo gydytojas. pakolkas jokių nusiskundimų neturiu, mėnesines neskausmingos ir nėra tokios gausios kaip gasdino:)

Tai smagu?O kodėl atkalbinėjo nuo mirenos?
Atsakyti
siaip pradziai pasiule isidet su variu, nes organizmas gali sivis nepriimt, ir tada pinigeliai dideli iskeliautu i siuksliu deze doh.gif sake, jei labai ten skaudes ir kraujuosi galesi isidet mirena, bet man ir paprasta gerai ax.gif bent jau pakolkas.
Atsakyti
QUOTE(LOCKETS @ 2007 10 12, 14:58)
todėl, kad su ja atsirado mūsų nuostabusis mažyliukas wub.gif
aišku dėl to nė kiek nesigailiu, bet daugiau nenoriu, nes dar ir nemaloniai jausdavosi man per smileysex.gif blush2.gif

Turbut blogai buvo ideta, neivesta iki galo, arba anatomiskai tau netinkama ta spirale, nes neturetu jaustis nieko per sex'a mirksiukas.gif
Atsakyti
Sveikos mamytes
Man buvo ivesta varine spirale pries 2.5 menesio. Kadangi dar tada maitinau vakuti, todel pirmos menesines pasirode tik sio menesio pradzioje. Na jos aisku buvo sakyciau gausios, bet tai niekis, mano problema kita. Kai tik ivede spirale nuo pat pirmos dienos pastebejau, kad pradejo berti veido oda. Is pradziu maniau, kad gal sutapimas, bet paskui kai spuogai tiesiog nepraejo iki siol susimasciau, ar tai galetu buti del spirales? Spirale turiu pirma karta, anksciau esu gerus kontraceptikus, nieko panasaus nera buve. Tiesiog nezinau nei ka daryti, ar gal kam yra taip buve? Jei ir toliau taip bus reiks imti lauk. Tiesiog baisu, man kai buvau paaugle nebuvo tiek spuogu, o dabar tik praeina atrodo viena diena jau nieko, kita diena vel tas pats. Ir kremus visokiausius isbandziau, ir kaukes ir vistiek nieko. doh.gif Gal kas patars ka, jei panasiai kam buvo? Ar tai galetu buti spirales padarinys?
Aciu rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Laura @ 2007 11 16, 12:35)
Turbut blogai buvo ideta, neivesta iki galo, arba anatomiskai tau netinkama ta spirale, nes neturetu jaustis nieko per sex'a  mirksiukas.gif

Sutinku tikrai!Mano vyras nejaučia jokios spiralės!

QUOTE(Emse @ 2007 11 16, 13:02)
Sveikos mamytes
Man buvo ivesta varine spirale pries 2.5 menesio.  Kadangi dar tada maitinau vakuti, todel pirmos menesines pasirode tik sio menesio pradzioje.  Na jos aisku buvo sakyciau gausios, bet tai niekis, mano problema kita.  Kai tik ivede spirale nuo pat pirmos dienos pastebejau, kad pradejo berti veido oda.  Is pradziu maniau, kad gal sutapimas, bet paskui kai spuogai tiesiog nepraejo iki siol susimasciau, ar tai galetu buti del spirales?  Spirale turiu pirma karta, anksciau esu gerus kontraceptikus, nieko panasaus nera buve.  Tiesiog nezinau nei ka daryti, ar gal kam yra taip buve?  Jei ir toliau taip bus reiks imti lauk.  Tiesiog baisu, man kai buvau paaugle nebuvo tiek spuogu, o dabar tik praeina atrodo viena diena jau nieko, kita diena vel tas pats.  Ir kremus visokiausius isbandziau, ir kaukes ir vistiek nieko. doh.gif  Gal kas patars ka, jei panasiai kam buvo?  Ar tai galetu buti spirales padarinys?
Aciu  rolleyes.gif

Na klausti turi ginekologės,aš manau,kad tai galėtų būti odos laikina reakcija
Atsakyti
Tema uždaryta pasiekus maksimalų leidžiamą puslapių skaičių.
Atsakyti