kepiau varškės apkepą:
http://skanusgyvenim...es-apkepas.html
man nepatiko, gavosi sausokas ir su tokia plutele, trūko skonio.
Esu ne kartą kepusi cukinijų laivelius
Skanumėlis!!! Tik visgi siūlau dėti jau virtus ryžius, nes tie kurie buvo faršo viršuje, neiškepė, o tiesiog liko kieti ir apskrudę. Su virtais viskas gavosi puikiai
http://skanusgyvenim...-laiveliai.html


http://skanusgyvenim...-laiveliai.html
QUOTE(Taniuta @ 2011 04 20, 12:07)
Esu ne kartą kepusi cukinijų laivelius
Skanumėlis!!! Tik visgi siūlau dėti jau virtus ryžius, nes tie kurie buvo faršo viršuje, neiškepė, o tiesiog liko kieti ir apskrudę. Su virtais viskas gavosi puikiai
http://skanusgyvenim...-laiveliai.html


http://skanusgyvenim...-laiveliai.html
As visada virtus ryzius dedu

kepiau pustus blynus pagal Ule, gavos nerealus, reiks issamiau sitam bloge panardyt

QUOTE(Marinas.rozz @ 2011 04 20, 13:42)
nu jūs ir greitos, aš tai kepiau mėsos apkepą:
http://skanusgyvenim...os-apkepas.html
žiauriai skanu
http://skanusgyvenim...os-apkepas.html
žiauriai skanu

Aha sitas mano irgi einamas


Papildyta:
QUOTE(susidomejus @ 2011 04 20, 16:08)
kepiau pustus blynus pagal Ule, gavos nerealus, reiks issamiau sitam bloge panardyt 

Pagal kuri recepta kepet?

dariau šituos:
http://www.supermama...?...&p=46351713
skanu, bet sunku užtepti sūrį, kitą kartą nedėčiau cukraus.
http://www.supermama...?...&p=46351713
skanu, bet sunku užtepti sūrį, kitą kartą nedėčiau cukraus.
QUOTE(Marinas.rozz @ 2011 04 21, 17:52)
dariau šituos:
http://www.supermama...?...&p=46351713
skanu, bet sunku užtepti sūrį, kitą kartą nedėčiau cukraus.
http://www.supermama...?...&p=46351713
skanu, bet sunku užtepti sūrį, kitą kartą nedėčiau cukraus.
Labai gražus jų vaizdas. O į kur nedėtum cukraus? Į blynelius? Kokį lydytą sūrį naudojai?