Įkraunama...
Įkraunama...

LOGO klubas

QUOTE(jore @ 2006 03 28, 19:42)
Sveikos!

Ar girdejot kaunietes,kad tikrina SUK darba? Nezinau ar ir mokyklu,bet darzeliu tikrai.Gal pas ka nors jau buvo?Gal galit parasyt ka konkreciai tikrina?



Pašniukštinėsiu listen.gif ir vėliau parašysiu, kas ir kaip
Atsakyti
Taigi, tikrinimas tikrai vyksta. Važinėja V.Bliumbergienė ir dar kažkas. Kol kas tai liečia tik darželius. Dėl mokyklų tylu, bet ryt vakare žinosiu daugiau info.
O ką tikrina? SUK popierius smile.gif Tikriausiai, kokie jie yra nereikia sakyti ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo light blue: 29 kovo 2006 - 10:55
... gal nereiktų labai bijoti, Bliumbergienė tikrai nepikta, nepriekabi ir geranoriška. Patikrins, paaiškins, kava pasivaišins rolleyes.gif . Prieš atvykdami į įstaigą turėtų pranešti prieš porą dienų.
Atsakyti
QUOTE(klopedija @ 2006 03 29, 11:53)
... gal nereiktų labai bijoti, Bliumbergienė tikrai nepikta, nepriekabi ir geranoriška. Patikrins, paaiškins, kava pasivaišins  rolleyes.gif .  Prieš atvykdami į įstaigą turėtų pranešti prieš porą dienų.



Pritariu, kad bijoti nėra ko. Nebent jokių dokų SUK-as neturi bigsmile.gif Be to, negi jūs, mielosios, SUK pirmininkės? g.gif Abejoju schmoll.gif Tai lai pirmininkai ir jaudinasi smile.gif Aš tik keletą logopedžių žinau, kurios savo įstaigoje yra SUK pirmininkės. Man atrodo, kad taip ir turėtų būti. Nes jei tu juodą darbą atlieki, tai lai ir laurus leidžia nusiskinti smile.gif Nors kokie ten tie laurai...
Ir dar. Žinau, kad buvo centro darželyje, šalia Laisvės al. Berods "Klevelis". Jis šalia policijos, esančios Kęstučio g-vėje.
O kavos tai tikrai reikia pasiruošti thumbup.gif
Atsakyti
Sveikos mirksiukas.gif , tikiuos, kad iki vasaros į Vilnių "nepersimes" su tais tikrinimais doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Elvita @ 2006 03 29, 14:23)
Sveikos mirksiukas.gif , tikiuos, kad iki vasaros į Vilnių "nepersimes" su tais tikrinimais  doh.gif



Gal nori? Užsiundysim lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(light blue @ 2006 03 29, 16:06)
Gal nori? Užsiundysim  lotuliukas.gif


Nekarksėk schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(Elvita @ 2006 03 29, 20:46)
Nekarksėk  schmoll.gif



O Tu ką, kavenskų nepažįsti? g.gif Juk žinai kaip su tuo Vilnius-Kaunas lotuliukas.gif tongue.gif
Atsakyti
Mažiau karksėkit, geriau prisipažinkit, gal kuri turit kokių įdomių temų, tyrimų ir patyrimų, apie kuriuos galima būtų papasakoti radijo laidoje? rolleyes.gif
Atsakyti
Panos, gal norit dalyvauti konkure Švietimo ir mokslo ministerijoje į Specialiojo ugdymo skyrių? Ten reikalingas vyresnysis specialistas. Laimėję konkursą galėtumėt formuoti valstybės politiką, nereiktų tada piktintis ministro priimtais įsakymais (aš čia draugiškai, jeigu ką).
Atsakyti
QUOTE(klopedija @ 2006 03 30, 07:36)
Mažiau karksėkit, geriau prisipažinkit, gal kuri turit kokių įdomių temų, tyrimų ir patyrimų, apie kuriuos galima būtų papasakoti radijo laidoje?  rolleyes.gif


Kaip suprast? Kokia čia laida ir koie patyrimai? g.gif Specialybiniai? Tai tu nori prisirinkti pasakojimų ir tapti radijo laidų žvaigžde, perteikdama patyrimus (savus ir ne)? tongue.gif Čia nepiktai blush2.gif
Atsakyti
Cha! Jau antrą sezoną įpusėjau rolleyes.gif , vedu laidas spec. (ir bendr.) ugdymo klausimais. Light blue, rašei, kad esate parengę seminarą, tai galėtum pati sudalyvaut laidoje ir papasakot, ką ten kalbi, būtų "paskaita visuomenei" rolleyes.gif , būtų pažyma rolleyes.gif ... atestacijos komisijai.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo klopedija: 30 kovo 2006 - 11:33