QUOTE(*monikute* @ 2011 04 22, 10:34)
Čia aš dariau brolio gimtadieniui vietoj torto

pirmą kąsnį net išspjovė žmogus nesupratęs kodėl ikrai saldūs
QUOTE(mazuliux @ 2011 04 22, 10:45)
Tai norit pasakyti, kad single cream issiplaka

Gyvenime nepatikeciau

Nu bet jei darot, matyt gerai gaunasi. O siaip yra UK dvieju rusiu plakama grietinele (net triju galima sakyti) - double cream, whipping cream ir extra thick double cream

Tai vat jei norit liesesnes grietineles, imkit whipping cream - jinai kaip lietuviska grietinele mazdaug - apie 38% riebumo, o vat double cream tai apie 50% riebumo

uztat ir atrodo laaabai riebu

Bet.... jei noresit puosti grietinele torto virsu, siulyciau geriau imti double cream, ar bent jau maisyti per puse su liesesne, nes ypac vasara, whipping cream gali per daug greit istirpti

o su riebiaja zymiai maziau problemu
Na jus galite tiketi netiketi jusu reikalas

tik gal suklaidinau nes reiskias Uk kitokia grietinele nei Airijoj, nors paprastai viskas taippat buna

,nes viska darau su single ir puikiai gaunasi ir puosimai laikosi, o double, tai ziauriai riebi, o ta whipping pas mus jau isplakta buna, del to taip ir vadinasi, yra dar Light - kuri ir yra liesa