Įkraunama...
Įkraunama...

Peg Perego SI ar Maclaren Techno XT?

Sveikos mamos, niekaip neapsisprendziu kuri is siu vezimeliu pasirinkti.
Gal yra mamyciu, isbandziusiu abu variantus ir galetu issakyti, kokie trukumai vezimuku? Siandien visa diena skaiciau forumus, bet taip ir negaliu nuspresti.

Is tiesu rupi kuris tyliau vaziuoja, kur geresne amortizacija.
Labai svarbu - kai vezimeli veza aukstas zmogus, ar kojos nekliuna uz priekyje esanciu krepsiu ar pan.
Taip pat labai aktualu, ar patogu vezti antra vaika pritvirtinus Lascal Buggy board MAXI platforma.

Is trukumu Maclaren'o skaiciau, kad pasidare lipnios rankenos, kad labai darda ir aukstam zmogui kliuna kojos, kad ne i visas bagazines telpa. Man dar siek tiek truksta buomelio.

Normaliai ivardintu SI trukumu kaip ir neisskaiciau, gal mamos turincios SI pasidalintumet?

Is anksto dekui visoms uz komentarus smile.gif
Atsakyti
SI siauresne sedyne uz Maclareno, bet man atrodo (tiksliai cm nezinau) siek tiek ilgesne. SI tikrai vaziuoja siek tiek tyliau nei maclarenas. Maclarenas lengviau "lipa" ant bordiuru del pasvirusios remo konstrukcijos, bet tuo paciu jis lengviau virsta atgal, jei vaikas stotusi ar sunkesniu krepsiu prikabintum ant rankenu. Maclarenas "lipa laptais" daugiabucio laiptineje (bent jau pas mus tikrai). XT didesnis stogelis net gulimoje padetyje nei SI. Ant maclareno nugareles yra kiseniu smuklmenoms susideti, pas SI tik viena kisenele nebent soskei ar mazom pirstinytem tinkama.
SI patogiau kompaktiskiau lankstosi, t.y. sulankscius visi ratai suvaziuoja i viena vieta ir jis stovi pastatytas niekur neatremtas, su XT taip neiseis.
Pas SI komplekte yra puodelio laikiklis biggrin.gif
Kas dar? g.gif
Atsakyti
o kaip del tu limpnciu rankenu? jums taip neatsitiko?
Atsakyti
As pati maclareno nenaudoju, vazinejam su SI. Viena drauge turi XT, kita quest (kuri dabar esam pasiskoline is jos pabandymui). Del limpanciu rankenu nesiskunde, bet atsiliepimuose ir as esu skaiciusi, kad taip nutinka. Bet ne is karto, raso, kad pirma naudojimo vasara nelimpa, antra pradejo lipt. Bet gal cia tik senesniems modeliams, gal naujieji jau patobulinti? g.gif
O va questas, kuri mes dabar turim, senukas, bet pas ji niekas nelimpa, labai malonios rankenos g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo gitulia: 13 balandžio 2011 - 10:27
Sveikos, patarkit, kur nusipirkti dėvėtą Peg Perego Si? (vakarų Lietuva)Nu niekur nerandu. g.gif
Atsakyti
Gal kas turite naujų atsiliepimų apie šiuos vežimėlius? Peg Perego didesni ratai ir jis lengvesnis, tačiau atrodo lsbsi netvirtas buomelis :/
Atsakyti
QUOTE(lajswe @ 2018 04 09, 18:30)
Gal kas turite naujų atsiliepimų apie šiuos vežimėlius? Peg Perego didesni ratai ir jis lengvesnis, tačiau atrodo lsbsi netvirtas buomelis :/

mes maclaren turėjome. labai geras vežimėlis, tik nėra iš lengvųjų, bet važiuoklė nereali, vaikui labai patogus vežimukas, daug vietos vaikučiui. Tikrai labai patenkinti buvom pasirinkimu.
Atsakyti