Įkraunama...
Įkraunama...

Hyperaktyviukas

Nuo pat gimimo mano mazylis kazkoks kitoks - nesidomi zaislais, ne akimirkos nepabuna vienas, nemegsta guleti ant pilvo (ima verkti). angel_sadangel.gif Uztat dievina viska, kas burzgia, sukasi, sviecia... Vienu zodziu, turi nuolat vykti veiksmas. Kad jus zinotumet, ko tik neprisigalvoju, bet mano vaizduote senka, gal pasidalintumet patirtimi apie pramogas kudikiams?
Atsakyti
Labai gera pramuoga tai sportavimas-mankstele ant kamuolio didelio,gali buti su ragais!!!sioje temoje nuo 0-1 gali pajeskoti yra tokia tema apie sporta fitness3.gif fitness4.gif bicycle.gif showoff.gif mastau.gif
Atsakyti
Pameginsim. biggrin.gif Teks tecio pinigine patustinti. doh.gif
Atsakyti
Na va, pabuvojom svetur ir patys parsivezem ideju ka veikti su vaikiukais (zurnaluose prisiskaiciau), kad ir jiems ir mamoms butu linksmiau. Stai keli patarimai, kurie mano mazyliui patiko ploja.gif :

1. (Tiems, kurie jau patys kramto ) isvirti morku, ryziu, zirniu, sudeti ant dideles plastmasines leksteles ir duoti mazyliui zaisti. Labai patiko! Ypac galimybe imti, apziureti ir detis i burnyte smulku daikciuka.

2. Labai patiko su mamyte trankiai sokti! Pasileidziu lotynu amerikos melodijas ir siauciam! Net katuciu ploja mazylis! Minusas: greitai pavargstu.

3. Labai megstam daryti tekst tekst. Virtuvej pastatau bliuda su siltu vandeniuku, pasodinu mazaji ant ransluoscio, imetu pora plastikiniu indeliu ir uzsiemimas pusvalandziui garantuotas.

Tikimes patiks. biggrin.gif
Atsakyti
sveikutė,mano dukrytė irgi kaip gyvas gyvbsidabris,juda,bkaškosi,niekaip nenustygsta vienoj vietoj
Atsakyti
Vadinasi tu irgi labai laiminga mamyte. Man is pradziu buvo sunku, nes esu letas zmogutis, bet kai pasukom galveles ir sugalvojom ka veikti - supratau, kad judrus vaikelis tikras dziaugsmelis. bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Grytute @ 2006 05 12, 20:29)
Na va, pabuvojom svetur ir patys parsivezem ideju ka veikti su vaikiukais (zurnaluose prisiskaiciau), kad ir jiems ir mamoms butu linksmiau. Stai keli patarimai, kurie mano mazyliui patiko ploja.gif :

1. (Tiems, kurie jau patys kramto ) isvirti morku, ryziu, zirniu, sudeti ant dideles plastmasines leksteles ir duoti mazyliui zaisti. Labai patiko! Ypac galimybe imti, apziureti ir detis i burnyte smulku daikciuka.

2. Labai patiko su mamyte trankiai sokti! Pasileidziu lotynu amerikos melodijas ir siauciam! Net katuciu ploja mazylis! [b]Minusas: greitai pavargstu.[/B]

3. Labai megstam daryti tekst tekst. Virtuvej pastatau bliuda su siltu vandeniuku, pasodinu mazaji ant ransluoscio, imetu pora plastikiniu indeliu ir uzsiemimas pusvalandziui garantuotas.

Tikimes patiks. biggrin.gif

ir pas mus tokie šokiai būna. Dar pasportuojam - keliu vaiką į viršų, nuleidžiu iki pat žemės. Bet va tas nuovargis doh.gif doh.gif

mano toks pat - visada turi kas nors vykti. tongue.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Isila: 13 gegužės 2006 - 19:54
Kaip faina, kad ne mano vienos toks nepasėda blush2.gif doh.gif Jei minutę ramiai pabūna pats vienas, tai jau man džiaugsmo pilnos kelnės lotuliukas.gif Ir mes šokam, gaudynių su vaikštukais žaidžaim ir dar visokių biesų prisigalvojam doh.gif Su juo net į laiką normaliai negaliu išeit, nes ramiai vežimuke pasėdėt negali verysad.gif O vaikščiot dar nemoka doh.gif
Atsakyti
Sveikos mamos hyperaktyviu vaikuciu! Is tikruju neskaiciau,ka pries tai rasete,bet noriu ir as kiek pasidalinti savo mintimis..
as atsitiktinai kazkuriam vaiku zurnale paskaiciau,kad hyperaktyvus vaikas gali visai nebuti kzkoks super judrus,ar greitai begantis lotuliukas.gif jo esme-nemokejimas sukoncentruoti ilgam savo demesi,ir aisku su tuo susije veiksmai.
Kai atlikau ta testa,pasirode,kad viena is mano dvyniu butent tokia ir yra. doh.gif nors kai gime-ji buvo pats ramiausias ir leciausias vaikas,kuris tik valge ir miegojo..Na ir dabar sumiegu ne problema,gal del to,kad issiduoda diena g.gif
mes suvyru karta net skaiciavom;45sekundes praeina nuo vieno noro iki kokios nors kito noro/ar veiksmo...zodziu veiklos zmogus,nors tu ka...
Atsakyti
As tai manau,kad visi vaikiukai maziukai tokie g.gif ax.gif ir maniskis man toks atrodo padukes,nenustygstantis vietoje..bet ir mano pazystamu panasaus amziaus tokie padyke blush2.gif
Atsakyti
na aš irgi tokį turiu wub.gif bet iš tikrųjų tai nesiskundžiu, smagu kad vaikas taip viskuo domisi ir manau reikia tik skatinti, tačiau kartu mokyti kad dėmesį sutelktų bent jau ilgiau nei 45 sek biggrin.gif na sunkiai mums vis dar tai sekasi, bet tikiuosi išmoksim ax.gif kartais jau pavyksta, taigi šiokia tokia pažanga tongue.gif
netgi dabar sirgdamas ir tai negali ramiai pabūti, labai gaila vaikučio, nes greitai pavargsta, o temp dar labiau sukyla g.gif
o va aplinkinių pan amžiaus tai tikrai ramesni, nes ne viena mama yra pasakius ir kaip tau dar stogas nevažiuoja biggrin.gif bet turbūt pripratau lotuliukas.gif

o tie žaidimiukai, reiks pabandyti su vandeniu, nes kitus mes jau senokai praktikuojam ax.gif
Atsakyti
Virsim ryt darzoviene ir valgysim nuo padekliuko pirstais thumbup.gif

arba teks sokti, nes grynas tetis - hyperiukas doh.gif
Atsakyti