QUOTE(drugelis. @ 2011 04 29, 21:48)
dėkui
Dar dėl speltos noriu paklausti...
Nelabai suprantu, kaip juos naudoti? Kaip supratau - tai kvietiniai miltai, bet ar vien tik iš jų galima kepti bandeles, batonus, pyragus? Ar reikia juos perpus, ar kitom dalim maišyti su paprastais kvietiniais, ruginiais.?
speltos miltais galima tiesiog visus baltus paprastus 405 miltus pakeisti
as daznai kepu su jais
Papildyta:
QUOTE(keistuole @ 2011 04 28, 21:00)
kai pamaitinat turi gautis grietinės tirštumo.
Taip gaunas maždaug pilant vienodą gramų kiekį vandens ir miltų
Taip gaunas maždaug pilant vienodą gramų kiekį vandens ir miltų
as karta pasveriau 1 v.s. miltu rupesniu ir 1 v.s. vandens. nu tai man tie patys gramai buvo, ga tik su maza maza pakaita
ir siaip jei raugas stiklinemis damaitinamas, tai kiek jo tuno saldytuve






