QUOTE(Slanka @ 2011 06 01, 01:25)
Pataisykit jeigu klystu, bet kiek žinau , tai tie blynų/ pyragų miltai būna iš karto su kepimo milteliais, o kiti, skirti mieliniams kepiniams (bandelėms, duonoms), su mielėmis. Ar klystu?
Buna su milteliais (self rising) ir be, tai riekia pirkti be
QUOTE(Will @ 2011 06 01, 01:57)
Pamėginkit sanitex'e (Promo cash & carry) paieškoti
Ir Malsenoje turėtų būti, bet jie Vievyje
oho, įdomu

Gal turi receptukus, nes kaip suprantu, kepi duonkepėje
Mes irgi jau pusantro mėnesio duonos nebeperkame

Bet pastebėjau, kad dabar jau kartais pakanka ir kartą per savaitę iškepti

Nors pradžioje kepiau kasdien

Man labai patinka, kad visada galiu planuoti ir jei žinau, kad pusryčiams nebeužteks to, ką turim, naktį užprogramuoju ir kepa, nereikia lėkti į parduotuvę, paskui išmesti supelijusios, nes ji kažkaip greit taip nutikdavo
Mes duonyte valgom su sriubom, o sriubas verdu labai dažnai, tai greit sueina tie kepliukai.
Receptų galiu įdėti, bet jie visi matuojami puodeliais ir šaukšteliais, reikės jums verstis
O knygeleje kur vien su raugu, tai ten experimentuoti reikia. Knyga ziauriai sena, labai neatitinga vandens proporcijos, reik dapilineti, stebeti ir tt. Bet galiu ir šiais pasidalinti jei žinote kaip pakoreguoti tešlą eigoje
Dabar kaip tik sučepsėjau sumuštinį su avižų duonyte. Tokia švelni ir puri, nors ir be raugo daryta

Mb vienu prisėdimu pusę kepalo sukapoja
Papildyta:
QUOTE(rugiagele26 @ 2011 06 01, 06:48)
Ale kad subujojo tas duonos raugas pagal terra..

ryte ketvirta karta pamaitinau, ir kad iskilo...