Įkraunama...
Įkraunama...

Kokią pirmąją kruopų košę rinktis ir kaip virti?

QUOTE(Rashkyte @ 2016 03 05, 18:46)
gal nereguliuojam kam patylet, ka????! ne ish pirshto lauziu juk  mirksiukas.gif  manai

būtent, kad iš piršto. Tokių straipsnių pasirodo kone kasdien, tai mėsa negerai, tai jau gerai, tai pienas pasirodo nuodas numeris vienas, tai sviestas žudo tai nežudo, tai kiaušiniai sukelia infarktą, tai jau jie nepamainomas baltymų šaltinis, tai sriuba sveika, tai jau visai nenaudinga. Kiek pažįsti vaikų, kuriems valgant manų košę išsivystė rachitas ar kitos straipsnyje paminėtos nesąmonės? Todėl nejuokink paukščių savo straipsniais. Manų košė yra maistinga, skani ir lengvai paruošiama. Tai viskas, ką reikia žinoti.
Atsakyti
QUOTE(Ciccio @ 2016 03 05, 14:23)
būtent, kad iš piršto. Tokių straipsnių pasirodo kone kasdien, tai mėsa negerai, tai  jau gerai, tai pienas pasirodo nuodas numeris vienas, tai sviestas žudo tai nežudo, tai kiaušiniai sukelia infarktą, tai jau jie nepamainomas baltymų šaltinis, tai sriuba sveika, tai jau visai nenaudinga. Kiek pažįsti vaikų, kuriems valgant manų košę išsivystė rachitas ar kitos straipsnyje paminėtos nesąmonės? Todėl nejuokink paukščių savo straipsniais. Manų košė yra maistinga, skani ir lengvai paruošiama. Tai viskas, ką reikia žinoti.

gal bishkeli paprashciau su pasiulymais mirksiukas.gif ir smagu, kad save paukshciu pasivadinot doh.gif vise versa galiu parashyt kad nusishnekat mirksiukas.gif
Atsakyti