Įkraunama...
Įkraunama...

kaip susitaupyti, jei gyvenimas neverčia

mokymai visada gerai 4u.gif o bendzui 500 matyt su vazinejimu darbo reikalais.... mes darbo reikalais beveik nevaziuojam.... anksciau kazkaip 200 lt po miesta uztekdavo g.gif

na vat su tuo darzu nesumasciau dar matyt kazka nesimes... prie kiausiniu smile.gif mano mazoji irgi namie, eis tik po Velyku. o su kavinem tai nezinau ne iliuzija kai pavalgai kavineje kokia vakariene namie gi nevalgai. mes cia viena vakara turejom reikalu ir ar 21h suvaikais buvom mieste tai uzsukom vakarienes rezultatas 55lt. na buvo galima ir koldunu poka uz 10 nusipirkt aisku biggrin.gif bet reikia ir pasilepint ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo vaidicita: 22 balandžio 2011 - 09:27
QUOTE(Mergiona @ 2011 04 21, 20:23)

As visa gyvenima kovoju su krentanciu svoriu. Mano figura ir taip neproporcinga (nemazas uzpakalis ir visiskas riebalinio sloksnio nebuvimas nuo bambos i virsu), o jei numetu- tai veidas atrodo kaip fiziskai kankintos, sonkauliai islenda  doh.gif Stengiuosi bent 55 kg nekirs i zemesne puse (mano dar ir stambus kaulai), o nors truputis nervu- ir svoris krenta. Mesa man butina, ir ne vien del svorio. Nesijauciu soti be mesos, po visokiu bulviu/ blinu/ salotu/ net tortu ir bandeliu noriu mesos, kuria valgai min du kartus per diena.

Aš maniau kad aš čia viena tokia neproporcinga. Esu aukšta, bet sveriu tik 53kg, bet kai savo dietologei pasakiau, kad "pažiūrėkit, turiu riebalų ir ant šlaunų ir ant pilvo ir ant pasturgalio", tai ta pasibaisėjo ir pasakė, kad man reikia konsultacijos dėl neadekvataus požiūrio į savo kūną blink.gif Bet aš tikrai jų turiu ir labai norėčiau, kad jie verčiau persikraustytų ant rankų, pečių, krūtinės, kelių ir kitų vietų kur kaulai kyšo. O ant šonkaulių apskritai galima sūri tarkuoti... Kažkur buvau radus posakį "Dieve, padaryk taip, kad visas svoris eitų į papus".. lotuliukas.gif
Dėl taupymo, tai kaip tik gavau atostoginius (ateinančia savaitę - poilsis), tai iškart 300 taupymui, o su likusiais turim pratempti iki MB algos (kitą 5dienį). Durniausia, kad pas mus Velykos (ir net vardadieniai!) švenčiamos kaip Kalėdos, Velykų bobutė neša visiems dovanas, kurios dar ir kaip kerta per kišenę...
Atsakyti
QUOTE(varlyte96 @ 2011 04 22, 11:35)
Kažkur buvau radus posakį "Dieve, padaryk taip, kad visas svoris eitų į papus"..  lotuliukas.gif

lotuliukas.gif ...tik ziurek, Dieve, vel nesupainiok doh.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Apie maistą. Šiandien gavau bonuso žvėrienos ir kiaušinių wub.gif Uj, kaip gerai. Vėlykoms bus. Ir malkų pora mašinų atveš. Išvis super.
Atsakyti
As vat po pietu su klasioke grizau. Seniai buvom susitikusios, tai taip is sirdies paplepejome. Geru emociju pries sventes pasisemiau smile.gif
Atsakyti
Nu va, radau tėvo gimdieniui dovaną, kurios norėjau - tiksliau, kurios jis norėjo - 400 lt, vyno šaldytuvas. Įskaitant ,kad jų būna ir už 8000, tai visai nieko lotuliukas.gif
Šiaip aišku brangus jis palygint, nes tik septyni buteliai telpa, pridėjus šimtą dvidešimt būtų galima nupirkt tokį, kur telpa keturiasdešimt, bet pirma, tėvas tiek jų nelaiko, visad ir turi apie septynis tokius, kuriuos galima būtų išlaikyt ilgai, ir kurie jam dažnai virsta actu be šaldytuvo, antra, kur kišt tokį gargarą, trečia, manau, jis ir elektros daugiau sunaudoja...
Va jau ir tūkstantis išleista šį mėn smile.gif
mažei dovaną turiu už penkis litus (baldeliai) - gerai, kai dar vaikui dzin, kiek kainuoja...
su visais kitais manau tikrai ką nors po kelis litus papirksiu, vos ne kokius šokoladinius zuikius - ko gi ne , kai pagalvoji. Tai gal dar bankrotan nesueisim...
Papildyta:
ai, tiesa, mama sakė prisidės kažkiek, gal kokiais penkiasdešimt, gal ir šimtu, nu tada dar ne tūkstantis lotuliukas.gif

šiaip kas link taupymo, įsigijau tele2 kortelę, pasiėmiau seną mamos telefoną - žiūrėsim, turi kitą mėnesį stipriai krist omnitel sąskaita. Pasidžiaugiau, kad nesudariau sutarties dviem metam ant sąskaitos 60 lt ir vienuolikai nemokamų valandų, jaučiu, tiek man dabar nebereikės, nes visi pinigai ir sueidavo ant plepalų su viena drauge, kuri tele2, ir kuriai dabar man pasidarė nemokamai skambint. Tai pažiūrėsiu, kiek kris ir pagal tai darysiuos sutartį, gal ir mažiausią mėnesinį mokestį pasiimsiu, 60 lt irgi pinigas, vargu ar taip jau noriu juos mokėt...
Atsakyti
Dėl telefonų atskira šneka. Mūsų sąskaitos su MB siekdavo apie 250 Lt/men. Pasikeitėm planą ir turim dbr apie 70 Lr per abu. Jaučias žiauriai.
Vis suku galvą, kaip sutaupyt ant tų vestuvių.. Piršliaujam su MB giminei jo. Manau, be 2000 Lt niekaip neišsisuksiu. ax.gif Svočios tortas 170 Lt, bet afigienas bus.. wub.gif Suknelės nuoma 300 Lt. Bet labai graži. Antrai dienai priksiu Airijoj (greitu metu skrendu). Vyrui kostiumas 400 Lt. Reik daug niekučių "piršlinių". Nu žinot tarka, kočėlas, žaidimams inventorius ir kt. Nežinau, gal garuose susipirkt? Nors ir maximoj kokioj panašios kainos. Gerai, kad mergaitės turi sukneles. Šukuosena, makiažas, buteliai... Ulala wacko.gif Ir nieko blatno, tik kas būtina..
Gal kas ka patart turit?
1000 gLt rūbams per visą šeimą. dovana... nu žodžiu vis del to 2500 Lt mažiausiai.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Shoko: 22 balandžio 2011 - 13:57
QUOTE(stripulis @ 2011 04 22, 14:33)
Nu va, radau tėvo gimdieniui dovaną, kurios norėjau - tiksliau, kurios jis norėjo -  400 lt, vyno šaldytuvas. Įskaitant ,kad jų būna ir už 8000, tai visai nieko lotuliukas.gif
Šiaip aišku brangus jis palygint, nes tik septyni buteliai telpa, pridėjus šimtą dvidešimt būtų galima nupirkt tokį, kur telpa keturiasdešimt, bet pirma, tėvas tiek jų nelaiko, visad ir turi apie septynis tokius, kuriuos galima būtų išlaikyt ilgai, ir kurie jam dažnai virsta actu be šaldytuvo, antra, kur kišt tokį gargarą, trečia, manau, jis ir elektros daugiau sunaudoja...

na vyno saldytuvu tikrai yra mazesne kaina, labai neblogu smile.gif aisku, jei neziurinet kokiuose senukuose ir pan.(pati panasiose parduotuvese niekada buitines technikos neperku kategoriskai) 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo milaaa: 22 balandžio 2011 - 14:12
QUOTE(milaaa @ 2011 04 22, 15:11)
na vyno saldytuvu tikrai yra mazesne kaina, labai neblogu smile.gif aisku, jei neziurinet kokiuose senukuose ir pan.(pati panasiose parduotuvese niekada buitines technikos neperku kategoriskai) 4u.gif

gal ir yra, bet būtent tokio, kokio man reikia, ieškojau pusmetį ir niekur nerasdavau - radau vakar lyg tyčia internetinėj pardoj smile.gif
šits:
http://www.tradeappl...index.php?id=41

niekur kitur tokių kompaktiškų neaptikau, jau galvojau, nebūna ...
Atsakyti
4u.gif
QUOTE(stripulis @ 2011 04 22, 16:03)
gal ir yra, bet būtent tokio, kokio man reikia, ieškojau pusmetį ir niekur nerasdavau - radau vakar lyg tyčia internetinėj pardoj smile.gif
šits:
http://www.tradeappl...index.php?id=41

niekur kitur tokių kompaktiškų neaptikau, jau galvojau, nebūna ...

toki ir buvau nuziurejus, kai daremes remonta. tik nepamenu firmos pavadinimo, bet forma butent tokia, kainavo apie 240lt be nuolaidos. bet nepirkau...
Atsakyti
milaa, o aišku jau nepamenat, kur buvot radus už tokią gerą kainą? O gal čia seniai buvo?
Atsakyti
QUOTE(milaaa @ 2011 04 22, 11:44)
lotuliukas.gif ...tik ziurek, Dieve, vel nesupainiok doh.gif  lotuliukas.gif

As visada tai sau sakau mintyse. biggrin.gif
Atsakyti