Įkraunama...
Įkraunama...

kaip susitaupyti, jei gyvenimas neverčia

QUOTE(Shoko @ 2011 04 22, 14:54)
Dėl telefonų atskira šneka. Mūsų sąskaitos su MB siekdavo apie 250 Lt/men. Pasikeitėm planą ir turim dbr apie 70 Lr per abu. Jaučias žiauriai.
Vis suku galvą, kaip sutaupyt ant tų vestuvių.. Piršliaujam su MB giminei jo. Manau, be 2000 Lt niekaip neišsisuksiu.  ax.gif  Svočios tortas 170 Lt, bet afigienas bus..  wub.gif  Suknelės nuoma 300 Lt. Bet labai graži. Antrai dienai priksiu Airijoj (greitu metu skrendu). Vyrui kostiumas 400 Lt. Reik daug niekučių "piršlinių". Nu žinot tarka, kočėlas, žaidimams inventorius ir kt. Nežinau, gal garuose susipirkt? Nors ir maximoj kokioj panašios kainos. Gerai, kad mergaitės turi sukneles. Šukuosena, makiažas, buteliai... Ulala  wacko.gif Ir nieko blatno, tik kas būtina..
Gal kas ka patart turit?
1000 gLt rūbams per visą šeimą. dovana... nu žodžiu vis del to 2500 Lt mažiausiai.

va, va mes taip pat einam i vestuves smile.gif Tiesa nepirsliauti. Bet yra sesers vestuves ir visi floristiniai sprendimai mano atsakomyben smile.gif Tai itariu, kad nemazai pakratysiu pinigine,o dar planuojama staigmena, kuri taip pat kainuoja doh.gif plius dovana Rubus turime, nors mazajai zadejau nieko nepirkti turejom toki kostiumeli, bet Lindex parduotuvej aptikau suknele idealiai tinkancia vestuviu tematikai doh.gif Tai pagalvojau vestuves jau netrukus, vasaros pradzia, parduosiu rolleyes.gif ir nebus skausminga. Sau delninuke nusipirkau kai buvo ispardavimas. Tiesa truksta man auskaru, gal kuri galite parekomenduoti internete ka nors?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rom@ntika: 23 balandžio 2011 - 07:12
Telefonu saskaitos ir musu dideles,bet as prisirisau prie omni,tik del geri telefono,tele2 nieko gero neturi,nera ka imt. Svarsciau ilgai ir perejau ÄÆ omni,kuri anksciau keikiau. Ziurint ko kam reikia-man telefonas
svarbu ir jame netas, ta gavau, tik va saskaitos kandziosis ax.gif
Atsakyti
QUOTE(rom@ntika @ 2011 04 23, 08:11)
Tiesa truksta man auskaru, gal kuri galite parekomenduoti internete ka nors?

O nenori iš savo turimų ką nors priderinti? blush2.gif Aš turiu vienus brangius tai visomis progomis tinkami,gerai,kad universalūs,kiek pinigų sutaupau. smile.gif
Atsakyti
Na, šiandien jaučiu reikia į veselia apsipirkti visokiu cincakliuškų. Primečiau, kad apie 150 Lt kainuos, neskaitant 60 Lt jau isleistu. Beje, pas savo mergaites radau laaabai daug visko tinkančio vestuvėms. Žaidimam- kaukės, perukai, skėčiai, kepurės juokingos, skaperės. Bus linksma. Bent jau taip tikiuosi. bis.gif Vis raminuosi, kad jauniesiems kainuoja daug daugiau (tikra lietuvaite)
biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(stripulis @ 2011 04 22, 23:17)
milaa, o aišku jau nepamenat, kur buvot radus už tokią gerą kainą? O gal čia seniai buvo?

pamenu, bet nezinia kokia kaina bus dabar g.gif mes visa buitine pirkom cia 4u.gif
bet vaziavom i ju parduotuve ne zukausko g, o pasilaiciuose 4u.gif jei neturi, galima uzsisakyti. reikia nuvaziuoti zinant konkrecius modelius( sakykim keleta tinkamu) ir jie pasakys uz kiek toki gali parupinti. kai mes buvom jie turejo butent toki, tai maciau gyvai. beje, deretis pas juos privaloma bigsmile.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(adžani @ 2011 04 23, 09:28)
O nenori iš savo turimų ką nors priderinti?  blush2.gif Aš turiu vienus brangius tai visomis progomis tinkami,gerai,kad universalūs,kiek pinigų sutaupau. smile.gif

neturiu, nes didzioji dalis auksiniai pas mane g.gif nors vieni yra juodi, bet noreciau "turtingesniu" blush2.gif manau per kuklus tie, kuriuos turiu rolleyes.gif
Nors reikes pabandyti gal visai gerai ziuresis
Atsakyti
QUOTE(varlyte96 @ 2011 04 22, 10:35)
"Dieve, padaryk taip, kad visas svoris eitų į papus"..  lotuliukas.gif

lotuliukas.gif Nors as jau apsiraminau, su savo nepilnu A dydziu (cia maitinant bigsmile.gif ) antra vaika ismaitinu thumbup.gif

QUOTE(stripulis @ 2011 04 22, 13:33)
turi kitą mėnesį stipriai krist omnitel sąskaita.

optimiste hihihi.gif

Pas mane jau 2745 islaidu, dar 8 dienos, ir masinos remontas net nepradetas rolleyes.gif

O, dar del dovanu: pas mus seimoj vaikams dovanos uzsakomos, ir iseina kad papildomu islaidu nera, gauni ka ir taip pirktum, tai "sutaupai" ant savo vaiko, isleidi kokiam giminaiciui, tai tas ant to gaunasi. thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Mergiona: 23 balandžio 2011 - 12:30
Labas rytas 4u.gif Visas su pavasario (tiesa besibaigiancia smile.gif ) svente 4u.gif
Taigi pries sventes nespejau susiplanuoti menesio islaidu, taciau nors ir buvo sventes daug neisleidom ax.gif Ejom i svecius, nesemes gera buteli namie gamintu salotu ir naminio pyrago. Kiausiniu pridauzem doh.gif o valgyti niekas per daug ju ir nenori. Tai matyt vel visus kiausinius reiks i salotas siusti biggrin.gif
Mazoji mane isverte is lovos doh.gif nors miego jau ir nebenorejau, tai kol likusieji seimos nariai parpia interneto platybese ieskau sau auskaru ax.gif vestuvems
Atsakyti
QUOTE(rom@ntika @ 2011 04 25, 08:33)
Mazoji mane isverte is lovos doh.gif  nors miego jau ir nebenorejau, tai kol likusieji seimos nariai parpia interneto platybese ieskau sau auskaru  ax.gif vestuvems

Aš kaip tik vakar "pakėliau" sesers ir mamos ir savo auskarų lobynus. Manau, kad pirkt nereiks. Visokiu spalvų, atspalvių, formų, ilgių.. Na mūsų šeimos moteriškos mėgsta auskarus wub.gif Kai važiuosiu į suknelės primatavimą pasiimsiu maišiuką ir matuosiu gyvai.
Jau beveik viskas supirkta, liko smulkmenos. Užtat dabar bus ramu. Nors į biudžetą, aišku, netilpau. wacko.gif O makiažą ir šukuoseną darysiu iš "darbinių bonusiukų- grožio fondo". Jau beveik visa suma yra. 4u.gif Manikiūras prancūziškas. Pačios darytas, nes pačiai gražiai gaunas. čiur sutaupiau cool.gif
Atsakyti
QUOTE(Shoko @ 2011 04 25, 10:10)
Aš kaip tik vakar "pakėliau" sesers ir mamos ir savo auskarų lobynus. Manau, kad pirkt nereiks. Visokiu spalvų, atspalvių, formų, ilgių..  Na mūsų šeimos moteriškos mėgsta auskarus wub.gif Kai važiuosiu į suknelės primatavimą pasiimsiu maišiuką ir matuosiu gyvai.
Jau beveik viskas supirkta, liko smulkmenos. Užtat dabar bus ramu. Nors į biudžetą, aišku, netilpau. wacko.gif  O makiažą ir šukuoseną darysiu iš "darbinių bonusiukų- grožio fondo". Jau beveik visa suma yra.  4u.gif Manikiūras prancūziškas. Pačios darytas, nes pačiai gražiai gaunas. čiur sutaupiau  cool.gif

o as pati nemoku ypatingai prancuzisko doh.gif bet taip pat apie ji galvoju rolleyes.gif Visur uzsirasius esu, tai sioje vietoje sutaupyt nepavyks. dziaugiuosi, kad bent sukneles ir bateliu pirkt nereikejo thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(rom@ntika @ 2011 04 25, 10:32)
o as pati nemoku ypatingai prancuzisko  doh.gif  bet taip pat apie ji galvoju  rolleyes.gif  Visur uzsirasius esu, tai  sioje vietoje  sutaupyt nepavyks. dziaugiuosi, kad bent sukneles ir bateliu pirkt nereikejo  thumbup.gif

Manikiūrą galima pirkti per nuolaidu puslapius kartu.lt, dyl.lt, beta.lt, kiauletaupykle.lt, pagauknuolaida.lt ir kitus. Ten ju pastoviai "išmeta". Prancūziškas manikiūras labai trapus, todel pabandžiau pati keleta kartu, sesę išmokiau. Tai dabar užsimerkusios daromes. Nėra taip sunku. 4u.gif Brūkšt, brūkšt ir valio.
Einu sodinti į savo naująjį, mažąjį šiltnamiuką salotyčių, ridikėlių. Vaj kaip laukiu daigelių. wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Shoko: 25 balandžio 2011 - 09:57
Visu pinigines po svenciu komoje? hihihi.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Mergiona: 26 balandžio 2011 - 12:56