QUOTE(Darsė @ 2011 04 26, 21:10)
mano neprofesionalus, bet jubilijatės įvertintas tortas:

idėja superinė

ir labai gražus tortas. Aš irgi norėčiau tokio torto
QUOTE( 2011 04 26 @ 22:52)
zavi ideja

Noreciau torto su 6 katinais
čiotkai atrodytų tortas su 40 katinų
QUOTE(Lachesė @ 2011 04 26, 23:00)
jeigu būtų nesunku atsakyti, turiu pora klausimėlių: kaip kultūringai reikėtų pjaustyti tortą su daug puošybos viršuje, gėlėmis, figūromis, visą apdengtą pastiliažu. Ir kitas klausimas, ar mandagu yra nevalgyti papuošimų ir juos palikti lėkštelėje (pastiliažo danga man nelabai skani, ji per daug įtakos daro torto skoniui, tarsi nedera prie vidaus turinio). Labai įdomūs atsakymai, ačiū iš anksto!!!
QUOTE(Lachesė @ 2011 04 26, 23:56)
Ačiū už atsakymus, lauksiu daugiau pamąstymų

tokie klausimai kilo, nes manęs laukia nedidelis priėmimas oficialia proga, kur reikės pjaustyti tortą ir jį valgyti ir čia nepasakysi, kaip namie, tai labai sunerimau, kaip kultūringai reikia elgtis su tokiais grožiais
Man atrodo, šitoje situacijoje labai gelbėtų pačios laisvumas, atsipalaidavimas ir žaismingumas pjaustant tortą. Jeigu daug puošybos, tai gal tikrai būtų galima dalį puošybos tiesiog nukelti nuo viršaus ir padėti šalia torto. Gal taip geriau atrodys, negu kad peiliu drožti per cukraus didžiules rožės ar kokias tai figūrėles. Jeigu puokštė, tai ją ir nukelti kaip puokšyę
Dekoracijų tikrai neprivalu valgyt. Tik tikrai įdomu, ką tokiu klausimu pasisako etiketo protokolai.. blogiausia, jeigu žmogus galvos, kad reiks suvalgyt dekoracijas, dėl to atsisakys jam siūlomo torto..
ai, atiduokit dekoracijas krokodilams

.. tiesa, jie cukriniai, mano auginti..
Iš Lietuvos emigravo jau ir delfinai...