Mano persikinis tortas .
6 kiaušiniai
6 sriubiniai š. cukraus ( nei nubraukti , nei su kauburu )
6 tokie pat šaukštai miltų .
Priedas jei patinka : vanilinas .
Trynius su cukrumi ir vanile plakame iki kol pabals , patrigubės .
Baltymus plakame , kol puta , apvertus dubenį nekris lauk ( standi ) .
Dedame išplaktus trynius į baltymus , per sietelį isijojame miltus ,
Lėtais judesiais viską išmaišome .
Dedam į formą 22 cm. ir kepame 180C , iki sauso pagaliuko .
Tai pats natūraliausias , senas biskvito receptas , jis gerai pjaunasi , netrupa .
Pertepu plakta grietinėlę +cukrus , rūgštelė , į ją įlašinu , bananų kvapų .
Konservuotus persikus , pjaustau ne gabaliukais , o riekelėm , iškloju pjaustytais pilnai sluoksnį , ne šen bei ten .
Eiga : ... biskvitas , grietinėlė , persikai , grietinėlė , biskvitas , grietinėlė , persikai , grietinėlė ...ir dar katrą tas pats ( trys biskvitai , du pertepimai ) .
Populiariausias šiltu oru gaivus tortas .
norejau paklausti, o kepimo milteliu ar sodos nededi?...