Neperdejau, juk pati patvirtinot, kad aukletoju buvo maziau nei puse, todel buvo sumaistis niekeno nekaltinu, tik realia padeti tuometine nusakiau, o aukletojos man kiek teko sutikt visos patiko
Na va, susipazinom sian su naujos grupes aukletoja, vaikuciais ir teveliais, tai esu labai patenkinta visais jauki grupe, aukletoje nuosirdi, patinka, kad ner labai saldi su vaikais, na pats tas
rugsejo 1 saleje buvo pilna ne tik vaiku bet ir aukletoju. Mes su sunumi atejome 1 karta, tad sedejom ir ziurejom. Pries mus sedejo vaiku-senbuviu burys. tiksliau, nesedejo, bet vaikai yra vaikai, viska suprantu. bet - vienas vaikas buvo ypatingai judrus - visa pusvalandi tiesiog lipo ant kito. tempe ji uz plauku, parvirsdavo ant grindu, atsisesdavo ant galvos, trauke uz ranku, koju, ir tt. neperdedu - visa laika, kol vyko vaidinimas. as asmeniskai drausminau gal kokius 5 kartus, kita mama irgi, - tam velniui buvo tas pats - jis ziurejo man i akis, ir tampe kitam berniukui uz ausu. susiradau akimis kazkokia aukletoja - ji is pradziu priejo, liepe apsiramint, bet... pacios suprantat, jai nespejus nusisukti, viskas prasidejo is naujo. ji tik peciais guztelejo. IR VISKAS. galiausiai- kai berniuku galvos atsidure man po kulnais, as suradau sios grupes aukletoja, o ji infantilisku zvilgsniu juos nuziurejo ir tare tegul pesasi!!! susinervijau juodai nes kas cia? aukletoju poziuris? ar 3metu piplys valdo situacija? pagalvojau, kad pagal amziu tai visai gali but mano vaiko grupe, ir jau masciau kad reikia eit pas direktore ir prasytis i kita grupe. pasirode, mano sunus kitoj grupei, bet kazkaip nemaloniai nuteike tokia pradzia. yra ir kitokiu nemaloniu kabliuku, bet kolkas nekreipiu i tai demesio - gal susitvarkys .
Na va, susipazinom sian su naujos grupes aukletoja, vaikuciais ir teveliais, tai esu labai patenkinta visais jauki grupe, aukletoje nuosirdi, patinka, kad ner labai saldi su vaikais, na pats tas
vasara buvo dar is kito darzelio apie 70 vaiku ikelta, tai tikrai buvo didelis bardakas. o aukletojoms atostogauti reikia, tai ten ir seimininkutes su 30 vaiku vienos likdavo. nieko nepadarysi.
Merginos, gal kas pazistate aukletoja Verute? Labai smalsu, ar myli vaikus ir t.t. Gal yra mamyciu, kuriu vaikuciai lanke ar lanko jos globojama grupe?
Sveikos mamytes! Mes jau nuo kitos savaites einam i si darzeli. Siandien su mazaja valandai pasilikom savo busimojoje grupeje. Kol kas viskas patiko. Mazoji su dideliu noru ejo, jai patiko zaisti su vaikuciais. Vaikuciu ne per daug - 10 buvo tuo metu. Aplinka draugiska, silta. Toliau ziuresim, kaip bus. Mes lankisim zuikuciu grupe. Gal yra mamyciu ar teveliu, kurie veda savo "pipiriukus" i sia grupe?! Butu smagu susipazinti
mielos mamytės, kurios vedate vaikučius į Pipirą, pasidalinkite patirtimi, kaip ten yra žiema, ar nešalta grupėse, nes turbūt vienintelis darželis Vilniuje kur nepakeisti langai ir durys. Užrašėme sūnelį į "Drugelių" grupę. Gal galite pasidalinti nuomone apie šios grupės auklėtojas. Ačiū iš anksto už bet kokią info.
mielos mamytės, kurios vedate vaikučius į Pipirą, pasidalinkite patirtimi, kaip ten yra žiema, ar nešalta grupėse, nes turbūt vienintelis darželis Vilniuje kur nepakeisti langai ir durys. Užrašėme sūnelį į "Drugelių" grupę. Gal galite pasidalinti nuomone apie šios grupės auklėtojas. Ačiū iš anksto už bet kokią info.
Mane darzelio isore sokiravo... niekur nemaciau labiau apleisto. Kazkaip neukiskai atrodo... Nera, nera tu pinigu niekur, bet kiti kazkaip sukasi. Negi neimanoma rasti zvyro baisiom duobem prie pat iejimo uzpilti, cemento maiso laiptams sutaisyti
Na, tai niekas nepazista aukletojos Verutes... ech. Jokios info.
Mane darzelio isore sokiravo... niekur nemaciau labiau apleisto. Kazkaip neukiskai atrodo... Nera, nera tu pinigu niekur, bet kiti kazkaip sukasi. Negi neimanoma rasti zvyro baisiom duobem prie pat iejimo uzpilti, cemento maiso laiptams sutaisyti
Na, tai niekas nepazista aukletojos Verutes... ech. Jokios info.
Na atvirai pasakius, aš irgi buvau stipriai šokiruota šio darželio išvaizdos . Mes atsikeliame iš Šiaulių, bet Šiauliuoe tokių darželių matyti neteko. Na apskritai Šnipiškėse nei vienas darželis didelio įspūdžio nepaliko. Bet būtų smagu, kad kas parašytų, apie "Drugelių" grupės auklėtojas
mmmm jooooo darželio išorė, pasirodo, vienas pagrindinių kriterijų....... treti metai ten keliaujam, nebepastebiu jokių duobių. yra ir kitų darželių, kur tėveliai ne po vieną dešimtį, o kartais ir visą šimtą litukų metasi, direktorės rengia detaliuosius planus, iki remonto prieina, ar ne, biesas žino...o ir šiaip niuansų visokiausių tiek dėl nenormalaus darbo laiko ir kt. čia gi nenumatytoms išlaidoms po kokius 10 litukų metų pradžioje surenka ir tiek.
vien dėl vidinės darželio atmosferos nekeisčiau jo į jokius iščiustintus darželius