Įkraunama...
Įkraunama...

Įžeidinėjimas

Sveiki!

Taigi šį kartą labai susipykome su vaikinu.

Buvo taip jog pasiūliau jam eiti kartu į Kaunas Jazz.Jis pasakė,kad nenori tai ir tuo pasibaigė.
Vakar jis pareiškė ,kad į jazzus eis su 2 senais gerais draugais ten.Atseit renginys čia tik šiaip ,svarbiausia susitikimas su senais draugais ,ryšio palaikymas ir t.t.
Aš gan susinervinau,nes iš dalies visi tą dieną bus jazz`uose.Būčiau veikusi kažką kitą su vaikinu,tačiau dabar viena sėdėsiu namie.
Pats faktas ,kad ten jis eina su draugais manes nebaugina,tačiau neramina jog jo draugams dar visas tūkstantis kilometrų iki visiškos brandos.
Perskaičiau jų žinutes.Planuoja tie du draugeliai bastytis kažkur iki nakties,o poto jei bus proga kažkur ,pas kažką "įsimesti". Tie du - vienišiai. VISUOMET ieškantys moteriškų pažinčių.
Aš gan stipriai užsiputojau ,kad kur jis bastysis nežinia kur ir pas kažką,tai jis pradėjo man staugti jog aš esu ŠIUKŠLĖ,TUŠČIA KALIAUSĖ,nes nepasitikiu ir t.t.
Aš gal ne taip gerai išsireiškiau besiputodama,bet tikrai pasitikiu savo vaikinu.Žinoma seniau būdavo kad per stipriai užpavydėdavau ar scenas per dideles iškeldavau.
Turbūt man būdavo sunku juo pasitikėti dėl jo ,kaip čia pasakius.Prieš mūsų draugystę jis buvo didžiausias mergišius. Kaip naujas balius-nauja mergina.Kažkada turėjo mergina,bet išdavė.Na tiesiog šitas jo senas gyvenimo būdas įaugo man į kraują. Žinoma ,dabar po metų draugystės tik retkarčiais suabejoju kuo nors.Ir tai dažniausiai nepasisakau.
Visvien manau jis neturėjo teisės manes taip pavadinti?
Kai jam tai pareiškiau jis dar labiau supyko.
Kad mes kitokie nei kitos poros.Kad nesivadovaučiai merginos ir vaikino stereotipais ir t.t.
Nežinau ,aš pasimetus.Myliu vaikiną,bet labai dažnai jaučiuosi skaudinama.
Atsakyti
Pasakysiu kaip man iš šono atrodo. Būtų buvę geriau aišku jei būtų jis apsiėjęs be įžeidžiančių žodžių. Bet kita vertus, neįsivaizduoju kaip tu su juo prieš tuos žodžius kalbėjai. Tai man neatrodo bėda. Tavo vietoj varyčiau pati su kokiom draugėm į tą jazz'ą ir paskui dar kur nors. Tik jau namie netupėk, kad ir ramus vakaras pas draugę (jam nebūtina žinot, kad ramus) būtų geriau.
Bet panašu, kad jis tau ištikimas nebus (ne apie šį vakarą kalbu)
Ar jūs kartu gyvenat?
Atsakyti
Mes kartu negyvenam.Tačiau dažnai vienas pas kitą apsistojam.
Vasarą kartu išvažiuojame gyventi į londoną.

Na aš iš pradžių išvis uždraudžiau jam eiti. Ir tai buvo pirmas kartas.
Seniau buvo milijonas kartų kai man neleisdavo daug kur eiti ir turėdavau taikstytis.

Tada visą vakarą ignoravau ,poto aiškinomės, ir tada pasipylė visos šlikštybės.

Jis man visiškai atsidavęs.Į kitas merginas nė nežiūri.
Pamiršau paminėti ,jog pats sakė jei vaikinai sugalvos eiti pas kažką -kažkur,tai jis kategoriškai prieš - ir važiuos namo.

Aš šitame poste ir pabrėžiau įžeidinėjimą ,nes mano galva aš čia problemą pamačiau.
Papildyta:
+ neturiu su kuo eiti.

Per vaikiną draugystės pradžioje praradau drauges.
Draugės realiai buvo ne kokios.Aš buvau kitokia. Tačiau visgi draugės.

Turiu keletą,tačiau mokosi kitame mieste. Bet jau kuriu planus biggrin.gif
Atsakyti
O as matau problemu ir daug smile.gif . Pirma jei jus pirma pasiulet eiti ir jis atsisake, ir zino, kad jus norejote tai kodel negalima eiti su draugais ir su jumis. Jei jau ten nieko blogo nepalnuoji, kodel negalima pasiimt drauges, kuri labai norejo. Ar jei nori pasipliotkint su draugais vistiek gali rast kompromisa, pasakyt na mes kazkur pasedesim paplepesim o paskui prasidejus renginiui tu pasijungsi. Bet bala nemate cia jau daug kas priklauso nuo poros santykiu ir ankstesniu bendravimu.

Bet izeidinejimai nepateisinami jokiu atveju doh.gif . Na nebent jus visada bendraujat tokiu zodynu ir vienas kita taip vadinat. Kitais atvejais tai tragedija schmoll.gif . O as dar pasakyciau ir taip jei ten tas draugu pasibuvimas toks nekaltas, tai ko tiek pykt. Nuramini drauge, kad nieko tokio, bet ko pereiti i puolimo taktika.


As jusu vietoj dabar nieko nesiaiskinciau. Susiplanuociau grazu ir linksma savaitgali be jo. O biski nurimus aistroms, kita savaite pasisodinciau ir ramiai pasikalbeciau, pirmiausiai apie tai ka jis galvoja apie sia situacija, antra pasakyciau kaip as jauciuosi, trecia pasakyciau ir neslepciau, kad juo daznai suabejoju ir nepasitikiu ir kad tokie veiksmai pasitikejimo nepakelia o zlugdo ir t.t. Beje pabresciau, kad tai pirmi ir paskutiniai tokie zodziai mano adresu. O jei jis negali susivaldyt tai darykites isvadas pati priimtina jums tai ar ne. Man asmeniskai ne. Pragyvenau su savo vyru 12 metu ir net kai skyremes nieko panasaus savo adresu negirdejau. Nors pykciu ir audringu santykiu aiskinimusi oi kiek daug budavo.
Atsakyti
Kartu eikit su jo draugais 4u.gif
O izeidineti saves neleiskit, ir tai ne vaikinu- merginu stereotipai, o pagarba vienas kitam, aisku ir pati sau neturetumet leisti izeidineti jo. Jei vienas kita izeidinesit, toli nenueisit, busit porele vienas kita ujanti ir dergianti, ar gi to jums reikia? mirksiukas.gif Gerbkit vienas kita
Atsakyti
Gal ka praleidau.
O jis jums nepasiule eiti kartu? Ar jus pati nenoretum?

O kodel jusu anksciau neisleisdavo?Dabar isleistu?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo A.D: 30 balandžio 2011 - 21:52
Durniu laivas kazkoks.Eiciau su draugem ir nesukciau sau galvos.O "kaliausinu" santykiuose neuzlaikyciau
Atsakyti
As ir nesuprantu tokiu dalyku, kai siulai eiti kartu,tai nenori, o jau kai draugai pasiulo tai viskas keturiom bega. Neturejo jis jokios teises jus taip slyksciai izeidineti. Kas jis per vyras,kad iki tokio lygio gali nusileisti. Savo mylima mergina slikstyne ir dar velniai zino kuom isvadina. Ta pacia minute isgrusciau per duris. Jei neturi ko slepti tai galejo ir kartu pakviesti, juolabiau kad kvietete ir jus.
Atsakyti
Jis man nesiule eiti kartu. Poto visvien gavosi jog vakara iki nakties praleidome kartu.. Nes buvau su drauge,ir tiesiog buvo jau nuobodka tai susikambinome ir susitikimo.

Neleisdavo ,nes nepatiko mano senos drauges... O dabar as ju kaipir nebeturiu tai viska ir leidzia.

As apie izeidinejima jam pasakiau ta pati,jog yra PAGARBA vienas kitam.Ir jis pasake jog pagarba reikia nusipelnyti. As pasakiau jeigu jau yra meile tai yra ir pagarba.Na zodziu as esu pora kartu stiprokai ir bereikalingai ji apkaltinus nebutais dalykais,bet argi del tokiu dalyku galima sakyti mylimai moteriai ,kad ji nenusiplene pagarbos? Kaip man jam isaiskinti? Kaip yrodyti ,jog pagarba visvien turi buti. Nes as jau nebezinau ar galiu...
Atsakyti
Jis jaučia kaip esate prie jo prilipusi, prisirišusi, žino, kad nepaliksit... Supranta, kad aplink jį sukasi jūsų pasaulis ir tas gal net dusina... Visu pirma turi būti pagarba sau, tada ir reikalai kitaip klosis.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Victorious: 01 gegužės 2011 - 12:23
QUOTE(Mylinti123 @ 2011 05 01, 13:12)
Kaip yrodyti ,jog pagarba visvien turi buti. Nes as jau nebezinau ar galiu...

Jokia pagarba neturi turi būti. Jei jau per jėgą- tai nebe pagarba, o baimė. Pagarba atsiranda tarsi savaime, už gerus darbus, svarius žodžius ar panašiai.
Jei jau vaikino pagarba jums smuktelėjo dėl konkrečių veiksmų ar žodžių, tai jūs jam nieko neišaiškinsit, kad ji privalo būti, jums ją derėtų iš naujo užsiauginti. Tokia būtų mano nuomonė.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo juzė: 01 gegužės 2011 - 12:22
As tai taip pasakysiu,kai bus vel kazkas panasaus jis eilini karta vel isvadins.

Trimis dalykais pasizymi zmogus.Kuno trauka gimdo geisma,proto trauka pagarba,sielos trauka gimdo draugyste.Susijungus visoms trims gimsta meile.

O ka jis uzsitarnaus taip elgdamasis kazin.
Atsakyti