Įkraunama...
Įkraunama...

Nei vardas, nei pavardė

QUOTE(samrasa3 @ 2006 05 06, 21:37)
MANO MAMA PAŽINOJO  ŽMOGŲ KURIO VARDAS IR PAVARDĖ  BUVO   
      RIMTAS  NORAS  g.gif
KUR VARDAS KUR PAVARDĖ NEATSIMENU doh.gif  TIK JAU LABAI ĮSTRIGO MAN  TAS RIMTAS NORAS.

QUOTE(mercedes @ 2006 05 06, 22:51)
O man ilga laika juoka kele Narcizas Prielaida  thumbup.gif  laugh.gif

lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif

Nerealu! Negirdėjau tokių niekada biggrin.gif

Aš atsimenu, kad kažkas pažinojo žmogų, pavarde Aušrinis, - man visada skambėdavo kaip koks Tulpinis lotuliukas.gif

Girdėjau tokį kaip ir etimologinį vardų anekdotą: Ispanai gimus kūdikiui pro langą išpila kibirą vandens, ir vaikas pavadinamas pirmu išgirstu žodžiu, todėl tarp ispanų l.daug visokių Pedro, Chulio ir pan. O kinai, gimus kūdikiui, meta ant stalo monetą, o vaiką vadina išgirstu garsu. Todėl vaikai - Cing Ling, Dzian Dzeminis ir t.t. smile.gif

Mano tėtis visą laiką pasakoja apie japonišką vardą Yasuka Yatakaya.. blush2.gif Ir dar sakė, kad jo rusų kalbos mokytoja buvo Krivanosova, labai laukė, kada galės ištekėjusi pavardę pasikeisti. O kai ištekėjo, patapo Žoltouchaja... Nors nežinau, tėtis tokių dalykų pripasakoja, kad neaišku, kuo tikėti.. rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(rena @ 2006 05 07, 20:29)
Bet rimtai, kuo tevai kalti jei pavarde, kaip vardas g.gif Tai gal tada ir vardo neduoti, kazkokia nesamone. O kiekvieni tevai duoda vardus kokie jiemas graziausi ax.gif

As irgi esu maciusi zmogu vardu Vidas Rimas, o gal atvirksciai lotuliukas.gif

lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif

mano kaimynai buvo tokie PAUTAUSKAI(cia pavarde)jie turejo lygtais 7 vaikus doh.gif visu vaiku vardus taikydavo prie pavardes doh.gif doh.gif viena tik varda prisimenu mergaites-PAUTRUTE PAUTAUSKAITE doh.gif doh.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif NU BET IR "KVAILIEM "reikia buti kad toki varda vaikui duot doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo vyresnioji sesute: 07 gegužės 2006 - 19:46
QUOTE(vyresnioji sesute @ 2006 05 07, 20:45)
lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

mano kaimynai buvo tokie PAUTAUSKAI(cia pavarde)jie turejo lygtais 7 vaikus doh.gif visu vaiku vardus taikydavo prie pavardes doh.gif  doh.gif viena tik varda prisimenu mergaites-PAUTRUTE PAUTAUSKAITE doh.gif  doh.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif NU BET IR "KVAILIEM "reikia buti kad toki varda vaikui duot doh.gif

Žiauru lotuliukas.gif
Atsakyti
Na sakyciau pavardes nelabai pasirinksi, ty kokia tevu tokia ir vaikui... Tai jei mama Tautvydiene, tai vaikui is kitos operso pavardes neduosi, tai jau automatiskai vaikas bus kaip su dviem vardais ir be pavardes smile.gif O man visai faina kai taip gaunasi tongue.gif Buvo pas mus grupiokas Mantas Saulius smile.gif Tai kita karta jei prireikdavo susiskaiciuoti kiek zmoniu kazkur dalyvauja ar pan, tai skaiciuodavom pvz, Tomas, Marius, Gytis, Mantas ir Saulius biggrin.gif Man fun tongue.gif Tik neaisku kaip tam zmogui....
Atsakyti
QUOTE(jėga @ 2005 03 28, 11:23)
Kaip pavardė Vainius? Kiekvienąsyk, kai reikia išrinkti vaikui vardą, sakau - bus Vainius Vainius, arba blogiausiu atveju Dainius Vainius.

o as zinau viena zmogu kurio vardas Vainius blink.gif

Praejusiu rinkimu i seima kandidatu sarase buvo Lilijana Astra. (panasiai, kaip anksciau minetas Narcizas Roze smile.gif )
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Jazira: 11 gegužės 2006 - 01:01
QUOTE(paiduke @ 2004 06 16, 20:16)
Tai kaip parinkti,jei pavarde,tokia kaip vardas?Ka tada daryti,vietoj vardo duoti pavarde laugh.gif

lotuliukas.gif thumbup.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
savu laiku pazinojau Laura Danieliute, tai painioti neteko o va jos tevas- Valius Danielius gerai nuskambedavo biggrin.gif
Atsakyti
Būna, būna...pvz. zinau pavardę ir vardą-Gedgaudas. g.gif
Atsakyti
Turėjau kažkada draugę Angelaitę. Jos tėtis Angelas, Povilas Angelas thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(stela @ 2004 06 16, 21:13)
mano vyro grupiokas buvo LAISVUNAS GAIDELIS  laugh.gif  laugh.gif  laugh.gif  laugh.gif  laugh.gif

laugh.gif laugh.gif laugh.gif laugh.gif thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
Teko nemažai sutikti: Laurynas Antanas, Tomas Simas, Paulius Rasa, Vytas Aidas....
Atsakyti
Buvo pas mane klasiokas Tomas Laurynas, tai pradžioje kai buvom vaikai mažesni kol atsirinkom kas ir kaip doh.gif , dabar tai normalu atrodo.
Atsakyti